Bacak dolgusu yaptıran var mı?

evet cnm hemde nasıl durmadan yeni hareket buluyorum valla bi görsen evin içinde yaptıklarımı kaydirigubbakcemile3 inşlh olacak 4 gündür yapıyorum sinyalleri alıyorum gerçekten yavaş yavaş kaslarda agrı felan sanırım kaslar oluşmaya başlıyor kaydirigubbakcemile3 hiç topuklarım yere degmiyo valla deli gibi dolanıyom parmak ucunda evde gerçekten işe yarasın ya başka bişe istemem hepimiz adına

tulsa cnm evet izledim çogu videosunu izledim bana çok iddialı bir doktor geldi bikaç tv programına da katılmış telden görüştüm kendisiyle kendinden emin bir doktor yöntemine gelince kendisi geliştirmiş bu yöntemi ve hastalarına uyguluyor yasal olmasa mutlaka bi soruşturma yapılırdı yöntem aslında aynı ama o cihazdan yagı hiç çıkartmıyor hava ile temas ettirmiyor igne ile enjekte degilde yag alınan kanüllerle yagı bacaga enjekte ediyor bana özelden msn ini yaz cnm resim vardı gösterebilirim sana çok başarılı sordum özellikle ben yaptırdım istedigim gibi olmadı bana kesin cvp verin lütfen dedim ben bu işlemi bikere yapıyorum 2ci seansa gelen hastam olmadı die üstüne basa basa yineledi benim şuan düşündügüm tek doktor odur
selam.yazdıklarınızı takip ediyorum.aynı sorunum var.memnun değilim.banada yollarmısınız resimleri

Arkadaslar,

Azminizi takdir ediyorum valla.... Insallah istediginiz gibi olur... Bu arada sevgili ebru, benim kizim 2.5 yasinda, Oran da bi krese gidiyor. Cok memnunuz... basladiginda 17 aylikti. 1 gun bile aglamadi. Evi nerede bilmiyorum ama ilgilenirsen sana kresin adini verebilirim...

Agrilarim gecti. Artik kosabiliyorum bile. Tek sorun hala biraz odem var. tam iyilesme suresi 6 haftaymis. Bakalim 3 hafta gecti, kaldi 3 hafta.

Dikislerim iyilessin, size bacajjlarimin resmini gondericem...
Sevgiler

jezabel gerçekten mutlu oldum sorunsuz olmana, ben cesaret edemem açıkçası. heyecanla bekliyoruz resimlerini. bir an önce iyileş... hihoyyyt

jezabel ilgin için teşkkürler ama ben eryaman tarafındayım benim kızım 4 yaşında ilk önce evin yakınında kreşe gönderdim 3 gün gitti severek gitti ama,sonra ordan aldım başka hoşuma giden bir kreşe yazdırıdım kesinlikle gitmek istemiyo ağlıyoo eski yere gönderiyim diyorum ama onuda kabul etmiyo heralde kreş serüvenimiz son buldu.Beni evde çok bunaltıyo sürekli gezmek ve oyun oynamak istiyo evde bide 2 yaşında kızım var.öyle yanii sevgiler

ebrucum ilgisini çeken başka şeylere yönlendirebilirsin mesela gitar piyano bale yada suyu seviyorsa yüzme keman resim seviyorsa resim kursu felan bir sürü kurs var tabi en önemlisi ilgisini çekmesi lazım istemesi gerekir baleyi bir sor derim kızına gitmek istermisin die ben sordum kızım isterim dedi ölelikle yazdırdım fiyatta uygun 160 ytl digerlerinide sor derim

bizim bu civardan pek yok sanırım böyle kurslar internetten bakıyorum ama bulamadım.sizin o taraflarda bana uzak,bilmiyorum ne yapıcam evde oturmasınıda istemiyorum.resim yapmayı çok seviyo beceriyoda ama ,sizin nasıl gidiyo keyif alıyomu kızın

3 aydır kreşe gidiyor şimdilik iyi nisanda kreşten alıp yüzmeye götürcem kendimde gidicem, baleye geçen cumartesi başladı şimdilik hevesli inşlh böle devam eder sadece cumartesi günleri gidiyor baleye bacakları içinde güzel bir etkinlik olucak inşlh senin kızında gider resime yönlendir ozaman evde oturup hem seni sıkmaz hemde kendisi için iyi bir aktivite olur

ya arkadaşlar az önce nette iç bacak hareketlerine bakınırken bir şey dikkatimi çekti emin olamadım, bizim şu meşhur hareket bacaklar açık, topuklar içe parmak uçları dışa dönük olup parmak uçlarında yükselince, bazı sitelerde dış bacak çalıştırır diyor, kime sorsak acep, 6 gündür yapıyoruz bana iç bacak kası lazımmm acilllll :)

cnm ya benimde yaparken dikkatimi çekti bende o hareketi yapıyorum ama dış bacakda gelişiyo dış taraftan kaslarım belirginleşti o yüzden bugun sadece yere uzanıp yaptıgımız hareketi yapıyorum dış tarafım gelişsin istemıyorum bende bugun bir sitede hangi hareketi yaparsak yapalım dış bacagında biraz geliştigini okudum ne yapsak şaşırdım valla

Arkadaslar yine bir forumda okumustum, bana biraz sacma gelmisti ama birisi deri bir kemerle bacaklarini tam o egri yerinden bagladigini ve kemeri sikistirip o sekilde dayanabildigi kadar ayakta durdugunu yazmisti. Bu islemi banyodan sonra yapiyormus. ve soyledigine gore bacaklarina epey bir duzelme olmus ve kemerde 3 delik ilerlemis bile.

Bu da bi fikir yani.....

evet onu bende okumuştum ama hiç denemedim denesekmi acaba hay allahım nelere kaldık ya kaydirigubbakcemile3

Jezabel, leydi sağolun canlarım.. leydicim verdiğin hareketi başlıyorum yapmaya.) bu arada jezabel o kızın yaptığını ben de yapmıştım 6-7 ay önce, sanki çoook azcık bi farketti bi seferde bile.. ya da bana öyle geldi bilmiyorum.. denemeye değer bence. ama kemerim mahvoldu

kızlar hareketlerin faydası var birkaç hareket yapıyorum hergün evet kaslar şişiyor yaklaşık bir cm. şişme oluyor ancak sabah kalktığımda bakıyorum şişkinlik geçmiş dünkü gibi değil yine yapıyorum yine şişiyor ama kalıcı olmuyor hergünmü yapıcaz bu hareketleri nasıl kalıcı olmasını sağlarız bileniniz varmı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…