Bacak dolgusu yaptıran var mı?

kızlar ideal bacak ölçüsü yani alt bacağınızın genişliği boyunuzun %20 kadar olmalıymış, alt bacağınızı baldırdan yani kalın yerinden ölçüyorsunuz diyelim boyunuz 1.70 %20 si 34cm yapar ideal ölçünüz budur

Dolguyu son çare olarak düşünüyoruz. Bazılarımız kas çalışmalarına başladık...
İlla da isim istiyorsan, Bağdat caddesinde Dr. Erol Kışlaoğlu var, bu tür ameliyatları yapıyor. Ama fiyatını bilmiyorum...

Kızlar bu arada ben de bu kemer olayına başladım 3 gündür. Başta sıcak bakmadım. Ama çaresizlik insana neler yaptırıyor... Tamam, kas yaparak biraz düzelme elde ediyoruz, ama kemik hala eğri sonuçta. Ben kemer çalışmasını akşam yatmadan önce yapıyorum. Bitirir bitirmez gidip yatıyorum ki hiç ayaklarımın üzerine basmamış oluyorum. Yani önce akşam kas çalışmalarını bitirip, yatarken de kemik çalışmaları yapıyorum.

cnm zaten kaç senedır spor yaptıgım için alt baldırım kaslı=) sadce alt baldırın üstüne ihtıyacım ar bılgın için tesekkur edrm cnm.bu dedıgın yer ankaramı cnm

cnm zaten kaç senedır spor yaptıgım için alt baldırım kaslı=) sadce alt baldırın üstüne ihtıyacım ar bılgın için tesekkur edrm cnm.bu dedıgın yer ankaramı cnm

ankara degil cnm istanbulda o doktor ben ankaradayım onepe gitmiştim orda hıfzı velidedeogluna yaptırdım bacak dolgusu,, açıklık tam kapanmadı nisanda yine seansım var bende diz kenarındakı oyukluk için ve baldır kısmına yaptırcam son seansımı yani dizin hemen altındaki oyukluga inşlh kapanır bu sefer

cnm sen ankaradamı yaptırdın öyleyse bi adres alabılırmıyım bırde fıyat.bnde sadce alt baldırın üstüne.dizin altına düşünüyorum

cnm benimki çok tuzlu oldu yalnız onep pahalı biraz istersen yinede git görüş derim belki senınkının maliyetı az olur ben 10000 e yakın para harcadım son seansada 750 euro vericem seninki okadar tutmaz belki umitköyde yerleri goglea onep yaz çıkar cnm açık adres bulamazsan özelden atarım sana yinede

selam arkadaşlar
nasıl başlayacağımı bilmiyorum ama kesinlikle çok heyecanlıyım.ellerim titriyor.2 yıla yakındır forumu takip ediyorum ama üye plmamıştım.nasip bu akşamaymış.size çok heyecanlı bir haberim var kızlar..buradan edindiğiim bilgiler eşliğinde (özellikle leydi ) bursadaki doktor bülent cihantimurla irtibata geçtim.dr.ist. geleceğini söyledi ve beni burada muayene etti..23 mart için bursada ameliyat günü aldım.(çarpık bacak)ve yaptırdım.şu en evde istirahatteyim..kızlar kurtuldum kabuslarım sone erdi çok mutluyum.biraz açayım.belimden ,karnımdan ve sırt bölgesine yakın b
yerlereden yağ alındı.bacaklarım için diz kapağımdaki fazla yağ kazındı.üzt bacak inceltmiş doktor..yeni bir teknoloji kullanmış.zatan biliyorsunuz bu doktor cihantimur yağ transfer sistemi kullanıyordu.bu teknik ondan biraz daha üstün bir teknikmiş..sonuç süper..belim çok ince oldu.sanki kopacak gibi..doktor çok başarılı ve işinde ehil.kızlar sizede tavsiye edreim..maliyet 3 bin e yakın.bir gece bursada klinikte kaldım......görüşmek üzere...sevgiler...

geçmiş olsun minire ben geçen hafta gittim görüşmeye ve bana 6.000 dedi fiyat için lutfedip 4.000 ne indirdi fiyatı şok oldum çok şaşırdım senin mailinden sonra açıkçası resim çalışması falan hiçbişey yapmadı neler yapacağı konusunda pek bişey anlatmadı ilgilenmedi diyebilirim

minire geçmiş olsun cnm senin adına cok sevindim özelden msj attım sana mutlaka haber beklıyorum

Son düzenleme:
minire yapılan operasyonda lokal veya genel anestezi mi yaptılar? Operasyondan sonra morluklar oluştu mu? karın bölgende girinti cıkıntı yani dalgalanma oluştumu? Bide doktor bülent beye ulaşabileceğimim direk tel veya mesaj varsa yazarsan ve yukarıdaki sorularımı cevaplarsan çok mutlu olurum. Çünkü bende artık bu ameliyatı olup bu kompleksten kurtulmak istiyorum.cevapların için şimdiden teşekürler.....

Merhaba minire,
öncelikle çok geçmiş olsun inş.ii sonuşlar elde edersin.Ameliyat olalı br hafta oldu şimdi nasılsın normal hayatına geri dönmen zor oluyomu 1 gece kalıp sonra ist.mı döndün hemen ayaklanabiliyormusun sargı felan oluyomu mesela belin kaç cm inceldi. Çok soru sordum ama merak ediyorum.Ağrı acı oldumu çok
lütfen cevaplarmısın tekrar geçmiş olsun

selam arkadaşlar benim vücüdumda hiç morluk olmadı.karın bölgemde dalgalanma olmadı.zaten korse verdi.3 hafta takıcam.bacak bölgede ise ameliyattan sonra varis çorabı verdi onuda 3 hafta kullanıcam.bugün ilk defe dışarıya çıktım biraz yürüdüm.yavaş yavaş düzelicem inşallah..anestezi olarak.belimden epidur yaptılar.ama ben çoğunlukla uyumuşum.az ayık kaldım.ameliyatım.5 saat sürdü.doktor bey gerçekten çok uğraşmış.doktor gerçekten işini ehli biri .vücudumun yağ alınan hiçbir yerinde ne morluk ne dalgalanma..bana şöyle dedi.yapılınabileceğin en iyisini yaptım.gerçektren çok teşekkür borçluyum bülent beye..ona gerçekten çok güvenerek gittim.giden arkadaşlar olursa lütfen oun ellerine rahatlıkla bırakabilir bence..tel noso..bülent cihantimur olarak googleden aratınız .burdan yasak heralde tel vermek...

tekrar selam iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim ilk önce...resim çalışması nı ameliyattan az önce yaptılar epey fotoğraf çektiler.birde işaretlemeler yaptı doktor nereden ne alınacak,nereye yağ verilecek gibi..en güzelide 1 defelık yapılması bu yağ enjeksiyonunun.inşallah erimicek.bu konuda garanti veriyor.bu zamana kadar hiç geri dönen hastası olmamış.bel kısmından 1 bedenden belkide fazla beden kaybım oldu.normalde benim belim enlemesine çok kalındı.göbeğim yoktu.sonucu görünce ben bile şaşırdım.yani kızlar bir taşla iki kuş vuruyorsunuz ..bana kalırsa biraz cesaret edin .sizlerde karar verin .gerçekten müthiş bişey.ama doktorunuzu iyi seçin.bu konu çok önemli..ben bu doktoru bulmadan önce iki doktorla görüştüm.silikpon yaptıracaktım.iyiki yaptırmamışım..hem yan etkiler yüzünden hemde korkuyordum.birede doktor dediki iyiki yaptırmamışsın silikon sana olmazdı dedi.nedenini sordum.senin bilek kısmında çok ince ve çarpık silikonun boyu kısa olduğu için aşağıları düzeltmez dedi..haaaa şöyle bir durumda var degilerde benim kalçadan aşağı bacak iç kısmında eğrilik olduğu için.manken bacağı beklemiyordum tabiki.yürürken o açıklık tabikide var bu gayet normal.olması gerekenin en güzeli bence ben bu kadar bile beklemiyordum.....

çok çok geçmiş olsun minire cnm ben bazı yerlere takıldım ya neden 5 saat sürdü ameliyatın benim 2 saat felan anca sürmüştü benimde belimden alınmıştı yag birde diz kenarlarımdan birde nasıl yag alınan yerde morluk olmaz ona çok şaşırdım benim bel kısmım mordu yavaş yavaş geçti tabi sonucta bedene bir cisim giriyor ve yagların çekiliyor morlugun hiç olmaması çok ilginç belde epidur oluncada aslında hiç uyumaman lazım çünkü o işlemi bana dogumda yapmışlardı sezeryanda belden igne ile ben hiç uyumamıştım bilincinin açık olması gerekir yani lipoşaksın videolarına baktıgımda belden uyuşturulan hastaların hepsi güle güle yag aldırıyolardı senin bacakları çok merak ediyorum çatlıcam valla meraktan sositososito

selam leydi
5 saat sürmesinin sebebi şuymuş bende yağ bulamamışlar ve yeni bir teknik kullanılmış.yağları süzmüşler diğer maddelerden ayırmışlar.bacağıma saf yağ koymuş doktor.normalde 2 saatte bitiyomuş.banada girmeden ameliyata 2 saat civarı dediler.ameliya sırasında dediklerine göre bazen uyumuşum çok sohbet etmişim.fıkra bilem anlatmışım.aslında 1.63 boy 63 kilodaydım.ama önceden spor cu olduğum için belkide yağ bulamamaları normal.zaten ço9k kaslıydım.ama alt bacaklarım nasibini almamış.ben doktorun çok uğraştığını düşünüyorum sevgili leydi.ya gerçekten bende morluk olmadı hemde hiç.ne bacaklarımda ne belimdi.hayırlısı bakalım...sevgiler...

minire bize resim gönderebilcek durumda mısın canım yaa, çok merak ediyoruz ölüyoruz meraktan:) gönderemezsen de canın saolsun anlayış gösteririm.. tekrardan çok geçmiş olsun inşallah bize de nasip olur..:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…