Herkesin sorunu aynı.Benimde çocuklugum hep kompleksle geçti.Ama size bir egzersiz önerecegim ben çok faydasını gördüm.Bacaklarım bu sayede epey düzeldi.Her banyodan sonra vucut yumuşayınca,bir sandalyeye oturun yumuşak ama esnek olmayan bir kemeri diz altınızdan sıkıca baglayın.Daha sonra ayağa kalkın.bacaklarınızi sıkıca ve dik olarak birbirine birleştirin. ılk önce ona kadar sayın oturun,sonraları bu sayma süresini artırın ve kemeri duruma göre sıkılaştırın .Seanslar 2-3 dakikayi geçmesin.Ben bunu senelerdir yapıyorum çok faydasını gördüm.
NOT:ÖNEMLı kaş yaparken göz çıkarmayın.kemer canınızı yaktıgında oturup gevşetin.(Kan dolaşımı için)Bu işlemi yaptıktan sonra hemen yürümeyin.Oturdugunuz yerde 2-3 dakika kalın bacaklarınızı ovun.Bir de buna ek olarak başka bie egzersiz daha .Elinize iki dolu su şisesi alın ayak parmaklarınızın üzerinde durarak kollar arkada yere çömelip kalkın.Bunu bir iki seferlik değil uzun süreli yaparsanız bacak pazılarınızın(diz altı) zamanla kaslandığını göreceksiniz.Ben kemeri taktıgım ilk gün deligi işaretlemiştim.Uzun zaman aşımında kemerin 6 delik sıklaştırdığımı biliyorum,yani yaklaşık 6 santim :)hadi size kolay gelsin.alıntıdır
bakın arkadaşlar kemer işlemini uygulayan arkadaşın iletisi sanırım bunuda denicem çaresizim of çaresiz