Bacak dolgusu yaptıran var mı?

sizdede aynımı oluyor kızlar ertesi günü baktığınızda şişkinliğin geçtiğini farkediyormusunuz yoksa tek bendemi oluyor!!

bende henüz çok fark yok açıkçası yaklaşık 5-6 gündür sabah akşam yapıyorum. ama sabahları fazla uğraşamıyorum işe geç kalmıyayım diye, akşam bi yarım saat yapmaya çalışıyorum, offff bilmiyorum nasıl olacak. bi profosyonelden sporcudan yardım almamız gerek bence .

elif cnm sen parmak ucunda duruyosun degilmi bende denedim ama benim dış bacak kasımda gelişti ben gelişsin istemıyorum sadece iç istiyorum ama dışta gelişiyo parmaklarımı dışa acıp topukları içe çevirdigim halde dış daha da çıktı iç okadar fazla gelişmedi şimdi sadece yere uzanarak yapılanı yapıyorum birde kemeri dedicem lola cnm teki işe yarasında 10 kemer gitsin delikafadulden

lola cnm yalnız dış için yapılan hareketi yapma linkte hem dış hem iç için olarak hareket var görmüşsündür zaten ben sadece iç için olanı yapıyorum

Herkesin sorunu aynı.Benimde çocuklugum hep kompleksle geçti.Ama size bir egzersiz önerecegim ben çok faydasını gördüm.Bacaklarım bu sayede epey düzeldi.Her banyodan sonra vucut yumuşayınca,bir sandalyeye oturun yumuşak ama esnek olmayan bir kemeri diz altınızdan sıkıca baglayın.Daha sonra ayağa kalkın.bacaklarınızi sıkıca ve dik olarak birbirine birleştirin. ılk önce ona kadar sayın oturun,sonraları bu sayma süresini artırın ve kemeri duruma göre sıkılaştırın .Seanslar 2-3 dakikayi geçmesin.Ben bunu senelerdir yapıyorum çok faydasını gördüm.
NOT:ÖNEMLı kaş yaparken göz çıkarmayın.kemer canınızı yaktıgında oturup gevşetin.(Kan dolaşımı için)Bu işlemi yaptıktan sonra hemen yürümeyin.Oturdugunuz yerde 2-3 dakika kalın bacaklarınızı ovun.Bir de buna ek olarak başka bie egzersiz daha .Elinize iki dolu su şisesi alın ayak parmaklarınızın üzerinde durarak kollar arkada yere çömelip kalkın.Bunu bir iki seferlik değil uzun süreli yaparsanız bacak pazılarınızın(diz altı) zamanla kaslandığını göreceksiniz.Ben kemeri taktıgım ilk gün deligi işaretlemiştim.Uzun zaman aşımında kemerin 6 delik sıklaştırdığımı biliyorum,yani yaklaşık 6 santim :)hadi size kolay gelsin.alıntıdır

bakın arkadaşlar kemer işlemini uygulayan arkadaşın iletisi sanırım bunuda denicem çaresizim of çaresiz

leydi canım evet iç bacak hareketini yapıyorum dış da gelişiyor demişsin ya o yüzden dıştakini yapmadım :) hadi başlayalım şu kemer e de ya, bakarsınız sonuç verir bi deneyelim giden bi kemer olsun hakikaten de:)

leydicim bu kemer hareketi bacakların yanyana düzgün durmasınımı sağlıyor yoksa kalınlaşmasınımı anlayamadım çünkü fazla zorlayıcı bir hareket değil sanırım nasıl bir faydasını gördün sen?

elif kalığı iki haftada elde ettim diyorsun gerçekten mi kalıcılığı elde ettikten sonra bi daha yapmadınmı yani artık yapmıyormusun canım birde kaç cm. gelişti acaba?

Ben hareketin 3. haftasındayım. Devam ediyorum. Şu an 1.5 cm gibi gözüküyor gelişme. Ama hep bu hızla gider mi bilmem. Daha çok yolum var. Ben 2 haftada şiştiğini gördüm. Kalıcılık derken şu yani: Akşam yapınca şişip sabah birşey yok şeklinde değil. 24 saat şişiklik duruyor. Bu bakımdan şu an kalıcı. Ama şimdi bıraksam hareketi birkaç ay sonra söner herhalde. ıstediğim kadar şişirene kadar hareketi çok çok yapmayı planlıyorum. Yeterince şişince hergün yerine haftada 1-2 gün hareketi yapmaya devam edeceğim, sönmemesi için. Yani kalıcılık bize bağlı. Dikkat ettiğimiz sürece kalıcı olacak...

elif yaptığın hareket sadece anlattığın v şekline getirme hareketimi yoksa başka bişeyde yapıyormusun birde sabah akşammı yapıyorsun

leydicim bu kemer hareketi bacakların yanyana düzgün durmasınımı sağlıyor yoksa kalınlaşmasınımı anlayamadım çünkü fazla zorlayıcı bir hareket değil sanırım nasıl bir faydasını gördün sen?

cnm yan yana durmasını saglıyor sanırım hani orta kısımda açıklık varsa o kısımları kemerle birbirine baglıyorsun beklıyorsun zamanla o kısım birbirine yakınlaşıyor demekki arkadaş iyi sonuc almış iletisine bakılırsa denenebilir ben denicem aslında bir spor merkezi araştırıyorum evıme yakın biyerlerde bulursam gidip iç bacak kısmını geliştirmek istıyorum bakalım hayırlısı hepimiz için

ya bide bişey soracağım site yöneticilerine niye aynı konudaki başlıkları bir araya toplamıyorlar yada tekrar tekrar başlık açılmasına izin veriyorlar anlamadım. mesela bizim konu ile ilgili 2,3 tane başlık var, bunlar bir araya toplanabilir. böylece daha iyi fikir alışveri olabilir diyorum kanımca... :1rolleyes:

yazmayı unuttum bende sabah ölçtüm baldırlarımı çapında yaklaşık 1 cm genişleme var, çok mutlu oldum :sm_cool: inşallah devam eder.

Ben V şeklinde parmak ucuna kalkma hareketinden başka birşey yapmıyorum. Ama başka hareketler de arıyorum.

kızlar kas yapan besinler varmış belki takviye olur işimize yarar bunlar; yoğurt,badem,kahve,su,zeytinyağı,somon balığı,kırmızı et, yumurta.Kasların %80 i sudan oluşuyormuş bol bol su içmek lazım.Kas Yapan Besinler - Ezberim

kızlar bende şu dolgu işini düşünüyorum ama hiç bi telefon numarası adres bulamdım.benımde diz altımla alt baldır üstümde bıras oyukluk var ona dolgu yaptırmayı düşünüyom.malıyetı de bılmıorum.tüm bacak deil.ankarada bılen arkadaslar tel ve adres verırse cok sevınırım=))

X