Bacak dolgusu yaptıran var mı?

bende deniyorum bu akşamdan itibaren çok heycanlandım şimdi, elif, inşallah bizde de değişim olur.

Suda yürümek bacakları güzelleştirir

Tüm dünyanın bildiği en iyi bacakları güzelleştirme yöntemi suda yürümektir. Hem de mutlaka denizde ya da kocaman bir havuzda olmanız şart değil. Küvetinizde ya da çocuk havuzunuzda bile bu hareketi kolayca yapabilirsiniz. Serin suda yürüdükçe kısa zamanda bacak kaslarınız güçlenecek.

Uygulaması: Öncelikle karada hızlı adımlarla bir yürüyüş yapın. Akabinde dizlerinize kadar gelen suyun içine girin. Her adımda ayağınızı sudan tam şekilde çıkararak yürümeye başlayın. Kollarınızı da bu ritme uyumlu hareket ettirin. Bu şekilde yaklaşık 5 dakika boyunca yavaş yavaş yürüdükten sonra yürüyüşlerinizi hızlandırın. Yalnız hızlı yürürken ayaklarınızı sudan çıkarmayın ve küçük adımlar atın. Hızlı adımlarla yaklaşık 5 dakika boyunca yürüyün. Bacaklarınız zaman içinde çok daha güzel görünecek.
birde bunu buldum kızlar sanırım bu bacak konusunda kafayı yemeye başlıyorum yavaş yavaş delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

kızlar kızımı baleye yazdırmıştım cumartesi baleye başlıcak bale ilgili araştırma yapıyodum şimdi bale yapanlar hep parmak ucunda çalışır ya bacak içlerini çok çalıştırıyormuş bacakları şekillendirirmiş buna çok sevindim kızımın bacakları çok daha güzel olacak die bazı ünlüler eskiden bale yapmışlar ebru akel sanem çelik gibi gerçekten bacakları süper parmak ucu yürümeye devam inşlh bizde etkisini görürüz geç kalmış sayılmıyormuşuz yinede şekillenirmiş vücut ay inşlh bende çok heyecan yaptım allahım nolur hepimizde işe yarasın kurtulalım bu dertten

leydi03 , ben oturur pozisyon almıyorum. Onu denemedim henüz. Bacaklar paralel ama topuklar içe parmaklar dışa bakacak şekilde duruyor. V şeklinde yani. Parmak uçlarında havaya kakıyorum. Sırtım duvarda. Havada birkaç saniye baldırlarımın yanmasını hissedip iniyorum. Ama topuklar yere değmeden tekrar kalkıyorum. 20 yi tamamlayıp mola veriyorum. Tekrar yapıyorum. Parmak ucumda kalktığımda mümkün olduğunca iç baldırımı sıkmaya çalışıyorum. Ama burayı çalıştıran bşka hareketleri de öğrenip yapmak isterim. Ayrıca arkadaşlar sporcuların ki gibi bir görünüm oluşması biraz zor. Korkmaya gerek yok. Hem onlar kadar çalışamayız hem de biz sadece kalınlaştırıp bırakacağız. Leydi063 değişimi sormuşsun. Değişim şimdilik sadece 1 cm lik bir kalınlık. Ama bu bile benim için gözle görülür bi gelişme oldu. Ama daha çok yolum var. Çünkü eğrilik çok malesef. Senin arkadan bakınca düzmüş. Benim öyle değil. Bana faydası oluyor. Sana haydi haydi olur. Kolay gelsin herkese

paylaşımın için saol cnm teşk ederim linklere baktınmı bu hareketlerde yapılabilir sanırım bi fikrin varmı

kızlar nerelerdesiniz ben gittim bugün görüştüm doktorla oyuk olan yerlere kalan yagları enjekte edicek bu ayın sonu gibi düşünorum bir yandan da hareket yapmaya başladım 3cü günüm oldu parmak ucunda yürümeme gerçekten kaslarımın çalıştıgını hissetmeye başladım herkese tavsiye ediyorum çok işe yarayacak gibi inşlh

hadi hayırlısı inş.biraz moralin düzelir.bende 2 gündür yapıyorum bacaklarımda ağrı hissediyorumm
inş.faydası olur

leydi063 bence hem bu hareketleri yapıp hem de yağ enjekte ettirme çünkü oraya enjekte ettirdiğin yağları yakarsın.. Bi arkadaşımız yağ enjeksiyonundan sonra çok hareket etmemek gerektiğini söylemişti yanlış hatırlamıyorsam. sevgiler..

cnm hareket etmicem tabi enjeksıyondan sonra, yaptırana kadar hareket yapıcam yaptırdıktan sonrada belli aralıklarla yapıcam doktora sordum yap tabi dedi kaslar gelişir iyi olur dedi ebru cnm bende de agrı var 3 günden beri yapıyorum devamlı sabah ögle akşam inşlh faydası olur bendede agrı oluyor kasların geliştigini gösterir sanırım bu agrıda bence devam hareketlere mutlaka işe yarayacaktır

leydicimm kızını nerde baleye götürüyosunn
bende istiyorum fakat yeteneği varmı severmi bilmiyorum
kreşe gönderdim 3 gün gitti şimdi ağlıyo gitmem diye pzrt.tekrar götürüp bırakıcam atrık ağlasada napıyım
evdede canı sıkılıyoo üzülüyorum ozamanda.

bahçelievler emekte cnm bence çok faydalı bale en çokda vücut gelişimi için kreşe 3 aydır gidiyor benim kızımda bu ay da gidecek nisanda alıcam sonrada yüzmeye götürcem yüzmede bacaklar için çok faydalıymış kızımın benim çektiklerimi çekmesini istemıyorum allaha şükür kızımın vücudu iyi bacaklarında sorunu yok ama daha da güzel olsun isterim büyüyünce benim yaşadıgım duygusal çöküklügü yaşamasın ben kendimde gidicem yüzmeye aslında agaç yaşken egilir ufak yaşta olması lazım bunların ama bellimi olur belki bende de işe yarar

Baldır bölgesinde, birtakım doğumsal sorunlarla, daha sonradan ortaya çıkmış çok ince bir kas yapısının gelişmemesi şeklinde sorunlar görülebiliyor. Yağ enjeksiyonlarının yeterli olmadığı durumlarda baldır implantı yerleştiriyoruz. Bunlar memedeki kadar sorunsuz değil, oldukça titiz takip edilmesi gereken implant çeşitleri. Bacak bacak üstüne attığınızda rahatsız edici olabiliyorsa da, baldır genişliği yaratmak istediğimizde uygulayabileceğimiz yöntemlerden biri. bakın arkadaşlar kas yapısının gelişmemesi şeklinde de sorun olabiliyomuş demekki kas yaparsak elifin dedigi gibi gerçekten işe yarayacak inşlh kendimizi avutmuyoruzdur çok takmış durumdayım çünkü, allaha şükür sonucta ayagımız bacagımız var ama insan yinede umuyor işte benneyaptımki

ıç bacak kaslarını gerginleştirdiği gibi bütün cüvut içinde faydalıdır.
Uygularken;

Sol tarafınızın üstüne yatın. başınızın omuzlarınızın ve kalçalarınızın aynı hizada olduğuna dikkat edin. başınızı sol elinizin üstüne koyun diğer elinizi sabitleyin rahatlayın ve önünüzden destek alın.
Sol bacağınızı yavaşca kaldırabildiğiniz kadar kaldırın. bacağımızı düz tutmaya özen gösterelim. ayak parmaklarımız bile düzgün olsun hareketi yaparkken.
En tepeye kaldırdığımızı ayağımızı çok aşırı fazla zorlamıcak şekilde eski durumuna döndürelim hareketi 8-12 kez yapın rahatlayın ve tekrar yapın 3 set olmak üzere 3 x 8 veya 3 x 12 şeklinde ara vererek yapabilirsiniz. daha sonra diğer bacağımız ile aynı şekilde uyguluyoruz kolay gelsin yazının kaynağı egzersiztr.com - egzersiz, sağlık, beslenme, egzersiz programı, egzersizler alıp kaynak alıntıdır.

leydi hakkaten fena taktın, bu hırsla olacak inşallah. bende düzenli yapıyorum. inşallah az da olsa bi değişim olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…