Arkadaslar,
Benim simdi hic agrim sizim kalmadi. tek sorun sag bacagimdaki sislik...o da gecer herhalde. Yani 2 hafta sonra kosabilirsiniz. Bacak bacakustune atabiliyorsun. Su anda tek yapamadigim sey bacaklarini alltima kivirip oturmak. O da zamanla olur herhalde. iyilesmis olan bacagimda his kaybi falan yok. Odem olanda biraz var ama oda odemden dolayidir. icindeki silikon kesinlikle hic belli olmuyor. Dun esime soyledim bi dokun bak bisey hissediyor musun diye, hissetmedi.
Kizlar, bekleyin....dedigim gibi elinizde 1 yag enjeksiyonu bi de implant yaptirmis olan 2 kisi var. 6 ay, yada 3 ay sonra ikimizinde durumunu tekrar degerlendirelim...Ona gore yol alin.
Bu bacak carpikliginin kompleksini benden daha cok yasamis kimse olamaz galiba. Sizleri o kadar iyi anliyorum ki. Insallah hepimiz cok mutlu oluruz arkadaslar.
Bu arada Nazim Durak'a ameliyat olmamin en buyu nedeni gercekten su anda Turkiye'de bu amliyati ondan daha cok yapan kimse yok. Bi doktor bi ameliyati ne kadar cok yapiyorsa o kadar iyi yapiyordur diye dusundum. Yani acikcasi baska bi doktora guvenemedim. Simdilik cok mutluyum, allah pisman ettirmesin...