Bacak dolgusu yaptıran var mı?

tulsacım bahsettigin site hangisi link gönderirmisin cnm bana ben nebil beyle geçen sene görüşmüştüm uygun fiyatta vermişti 50cc koyuyorum her bacaga demişti burda sormamım amacı amelıyat olmuş birilerinin fikrini almak kendi sitelerinde bu doktorlardan baya bi övgüyle bahsedilıyo şaşırdım kaldım ben isyan etmekten nefret ederim hayatımda hiç isyan etmedim ama yeter artık diorum ya bazen aglıyorum bu kadar zoruma gidiyo neden ben yada neden biz diorum bu sorundan dert yanan herkes bir an önce kurtulur inşlh cok zoruma gitmeye başladı artık nebil bey bana istedigin gibi yaparım demişti bu kafamda soru işareti uyandırmıştı oysa hıfzı bey öle çok büyük bişey bekleme die uyarmıştı sırf oyuzden hıfzı beye gitmiştim şimdi tekrar nebil beyi düşündüm ferruh beyde baya övülüyor ama birinin ondan memnun kalmadıgını okudum biz ne yapıcaz ya kime güvencez of of

Arkadaslar,
Benim simdi hic agrim sizim kalmadi. tek sorun sag bacagimdaki sislik...o da gecer herhalde. Yani 2 hafta sonra kosabilirsiniz. Bacak bacakustune atabiliyorsun. Su anda tek yapamadigim sey bacaklarini alltima kivirip oturmak. O da zamanla olur herhalde. iyilesmis olan bacagimda his kaybi falan yok. Odem olanda biraz var ama oda odemden dolayidir. icindeki silikon kesinlikle hic belli olmuyor. Dun esime soyledim bi dokun bak bisey hissediyor musun diye, hissetmedi.

Kizlar, bekleyin....dedigim gibi elinizde 1 yag enjeksiyonu bi de implant yaptirmis olan 2 kisi var. 6 ay, yada 3 ay sonra ikimizinde durumunu tekrar degerlendirelim...Ona gore yol alin.

Bu bacak carpikliginin kompleksini benden daha cok yasamis kimse olamaz galiba. Sizleri o kadar iyi anliyorum ki. Insallah hepimiz cok mutlu oluruz arkadaslar.

Bu arada Nazim Durak'a ameliyat olmamin en buyu nedeni gercekten su anda Turkiye'de bu amliyati ondan daha cok yapan kimse yok. Bi doktor bi ameliyati ne kadar cok yapiyorsa o kadar iyi yapiyordur diye dusundum. Yani acikcasi baska bi doktora guvenemedim. Simdilik cok mutluyum, allah pisman ettirmesin...

amin cnm allah pişmanlık vermesin sana ömür boyu mutlu olursun inşlh bacaklarınla ben implant yaptıramıcagım için yazda geldigi için valla dahada çok takmaya başladım bende biran önce kurtulmak istiyorum artık

Siz hic bunun web sitesine girip baktiniz mi arkadaslar... Aman diyeyim.... Bu yonten daha cok cucelerde, yada yurumeyi engelleyecek kadar egri bacaklilarda, ya da bir bacagi daha kisa falan olan, artik estetik kaygilardansa, saglik nedeniyle yapilan bir ameliyat. 3 ay oyle bir cihazla gezmek, ve sonrasinda tum bacagin her yerinde kalan izler....

Allah kimseye gostermesin arkadaslar, bununla ilgili bir site var, girin bakin, sonra herhalde halimize sukrederiz.

ben hıfzı beyi aradım 2 tüp yagım varmıs cumaya randevu aldım kontrol için bakalım bi baksın ne dicek o iki tüpüde kullanmasını isticem hiç olmazsa bu yaz idare eder beni artık seneye giderim bülent beye yapacak başka çarem kalmadı çünkü

LEydi, sitedeki Dr.Nebil bey'in ve Ferruh bey'in cevapları şöyle:

Merhaba

Bacak protezi uygun vakalarda kalıcı dolgunluk sağlar. Yağ enjeksiyonları ile çok fazla dolgunluk sağlamak mümkün olmuyor ama uygun vakalarda bir miktar rutuş için faydalı olabiliyor. Daha fazla bilgi almak, sizden önce ameliyat olmuş hastalardan örnekler görmek ve aklınıza takılan soruları cevaplamak için ücretsiz randevu alabilirsiniz.
Tel : 0 312 446 47 50
FB Estetik | Op. Dr. Ferruh Bingül | Estetik Operasyonlar Hakkında Tüm Merak Ettikleriniz ıçin
Saygılarımla
Op.Dr.Ferruh Bingül
Estetik ve Plastik Cerrahi Uzmanı

Bacak protezi bugün için en geçerli yöntemdir. Yağ enjeksiyonu çok kalıcı sonuç vermez. Ancak Bacak protezi için tamamlayıcı olabilir.
Bacak protezinin maliyeti ortalama olarak 3500 – 4000 YTL dir.
Op.Dr.Nebil Bozdoğan
Estetik ve Plastik Cerrahi Uzmani

Cuma günü randevunda umarım herşey yolunda gider..

tulsa teşk ederim cnm paylaşımın için saol cnm inşlh iyi geçer bakalım hayırlısı ama aklım hala bülent beyde seneye mutlaka ona gidicem

Sevgili Tulsa,

Karar vermeden once mutlaka ama mutlaka doktorun daha once yaptigi ameliyat resimlerine bak. Iyice incele. Bi de implanti nereye yerlestiriyormus onu ogren. Nazim Durak kendine ait bir yontemi oldugunu ve kemik ile kas arasina yerlestirdigini dolayisiyle disaridan hic belli olmadigini soyluyor. (ve de gercekten olmuyor) hatta ve hatta eski hastalardan biri ile gorusursen cok daha iyi olur.

Kızlar sakın ameliyat için acele etmeyin. Yağ doldurmak yada silikon koymak yerine buraya kas yapmak en sağlıklısı. ıki hafta önce iç bacak kası yapan hareketler yapmaya başladım. Duvara yaslanıyorum. Topuklarım birbirine yakın ama parmaklar dışa bakar şekilde yani V şeklinde ayaklarımı ayarlıyorum. Bu şekilde parmak uçlarında kalkıp birkaç saniye bekliyorum. Bacakta yanma hissedince topuklarımı indiriyorum. Ama topuk yere değmeyecek. Bu şekilde 20 tane yapıyorum. Mola veriyorum. Tam basıyorum. Yeniden bir 20 daha yapıyorum. ılk hafta günde toplam 100 tane ikinci hafta 200 tane yapmaya başladım. Ama rüyamda bile göremeyeceği şey oldu. ıki haftada bacak içlerinde (dizden aşağıda) kalınlaşma oldu. Birer santim kas yapmışım. Bu birer santimlik kalınlık bile bacağıma hafif düzgünlük verdi. Hedefim yaz gelmeden toplam iki ayda istediğim hacime ulaşmak. Kızlar siz de deneyin. Ben bacağımdaki kas oluşumunu bu tempo ile 2 haftada elde ettim. Gelişme var. Devam ediyorum

elifcim yazdıkların mantıklı senin bacak yapın nasıldı çokmu ince alt bacak baldırındamı kalınlaşma oldu iki haftada bir cm. çok iyi bence bende yapıcam am kalıcı olurmu acaba birde kilo almış olabilirmisin yani kilodan dolayı kalınlaşmasın!!!

Tereddütlerini anlıyorum Crazy,
Birincisi, kilo almadım. Çünkü rejimdeyim ve aksine 2 kilo verdim.
Bacaklarım ince sayılır. Aslında şöyle diyeyim. Dizin aşağısında dış kısımlarda et var, normal insanlarınki gibi. Ama iç kısım bomboş. Sanki içte hiç et oluşmamış gibi. Ben bunu yeni farkettim. Zaten kemik eğri. Bir de içte et olmayıp sadece dışta olunca daha da eğri gözüküyor. ınternette bayağı araştırdım. Vücut geliştirme, kas fotoğraflarına baktım. Buraya kas yapabilirsem biraz düzelme elde edebileceğimi farkettim. Bacağımdaki şişmenin kas olduğundan eminim. Çünkü sert. Tabi her eğrilik benimki gibi olmayabilir. Ama benim gibi iç kısmının boş olduğunu düşünenlere uygun bence. Kalıcılığı da bize bağlı. Kası istediğim kadar şişirene kadar yoğun çalışacağım. Sonra azaltacağım. Şişirmek için değil korumak için haftada bir iki kez yapmaya devam edeceğim.
Umarım faydasını görürsün, kolay gelsin...

elif sen kaç yaşındasın benim bacağımda aynı iç kısımda yok dış kısım normal ben bir sporcuya sormuştum nasıl kas yaparım bacak kalınlığı için diye çok zor demişti bana senin dediğin hareketin benzerini bi ara yaptım aslında ama istikrarlı olamadım çünkü bacak zorlandığı için sanırım diz arkalarında kılcal damarlar oluştu gibi geldi bacaklar esnediği için sende böyle bişey oldumu iki hafta yaptım demişsin devam ediyorsan yine günde 200 defamı yapıyorsun birde günlük ne kadar zamanını alıyor çok oldum ama:)

Crazy, ben 32 yaşındayım. Bir de çocuğum var. (Bu bilginin neye faydası olur bilmiyorum ama yine de yazdım.) Boyum 1.62. Kilom 54. (ıki hafta önce 56 idim. ) Ben bu hareketi aslında geçen yaz yapmaya başladım. Zor geldiği için aksattım ve bıraktım. Başta zorlandım. Bacaklarım yanıyordu. Ama şimdi motivasyonum iyi. ınat ettim. Hergün muhakkak aksatmadan yapıyorum. ıstikrar önemli. Bu hareket tamamen alt bacak kasları için. Topuk içte olunca da iç alt bacak kası daha çok çalışıyor. Yani bizim hedefimiz olan yer zorlanıyor. Sağlıklı olanın günde kaç defa yapmak olduğunu bilmiyorum. Ben inat ettiğim için 200 tane yana yana yapıyorum. Arkadaki kılcal damarlar da umrumda değil. Ben de henüz oluşmadı ama oluşsa da takmam. Onun da bildiğim kadarıyla başka tedavileri var nasıl olsa. Ne olursa olsun, bana ameliyat kadar zarar vereceğini sanmıyorum. Göreceğiz artık. Şişirebildiğim kadar şişireceğim. Sonunda bilekte ve dizin hemen altı iç kısımda hala oyuk kalırsa o zaman biraz yağ takviyesi düşünebilirim. Ama bu risk zaten silikon ve yağ enjeksiyonunda da var. Silikon konunca bile bu dediğim bölgeler boş kalacak. (Hareketi günde 20'lik gruplarla toplam 200 tane yapıyorum. 15-20 dk sürüyor)

teşekkür ederim canım verdiğin bilgiler için yaşımız aynı:) yaşını sordum çünkü belki yetişme çağında olduğun için kısa sürede sonuç almış olabilirsin diye ama gerçekten istikrarlıymışsın bende başlıycam inşallah ameliyat hiç düşünmediğim bişey!!!

merhaba elif2008
Bende sporla kalınlaştırmayı duymuştum fakat ne hareket yapacağımı bilmiyodum.Bende stepi felan duydum.Birde parmak ucunda yükselip yere basmayı duydum ama faydası olurmu diye düşündüm.
sende faydası olduysa bende bugünden başlıycam.teşekkürler paylaştığın için.

Merhaba ebr06,
Ayak pozisyonu önemli. Topuklar içe bakacak. Tersi olursa dış kaslar daha çok şişer.

iç bacak kasını çalıştırmak için bende internetten bazı hareketler buldum parmak ucunda yürümek felan 2 gündür parmak ucunda yürüyorum evde birde duvara yaslanıp elifin dedigi hareket var ama onu yapmakta baya zorlandım duvara yaslanıp sandalyede oturur pozisyon alıyosun degilmi elif bende yapsam acaba faydası olurmu benım dizden aşagıdakı bölgemde açıklık var iç kısmında yani arkadan bakınca düzgün bacaklarım ama önden parantez gibi duruyor bu kas olayını bende araştırdım ama bu seferde sporcularınkı gibi olursa die korkuyorum elif özelden sana resim atsam bana fikir sölermisin bende de işe yararmı acaba seninde bacaklarını merak ettim valla çok büyük degişim oldumu acaba yaa artık kafayı yicem

Hedef: Baldırlar

Bacaklarınız birbirine paralel ve kalça hizasında açık, yüzünüz duvara dönük durun. Katlanmış bir havluyu ayaklarınızın altına yerleştirin, kollarınızı kilitleyin ve avuçlarınızı destek için duvara koyun. Yavaş yavaş 10''a kadar sayarken topuklarınızı yerden kaldırın ve parmak ucunda havlunun üzerinde durun. Bekleyin ve baldırlarınızı sıkın, sonra 10''a kadar yavaş yavaş sayarak aşağı inin. 100 saniye boyunca hareketi tekrarlayın. buda baldırlar için yani dizden aşagıdaki bölge için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…