Bacak dolgusu yaptıran var mı?

begüm sen operasyon geçirdin mi?
Geçirmediysen demek ki operasyona ihtiyacın yokmuş
digucum ben bacak superdry için 10 bin ödicem. aslında superdryın normal yöntemi daha ucuzmuş ama fiyatını sormadım bile açıkçası, bi de normal yağ enj varmış, ahmet bey onun da 3 bin 4 bin arası olabileceğini ama kalıcılığının kişiye göre değişebileceğini söyledi. Bana aslında özel superdry yöntemine gerek yok dedi, ama ben garantiye almalıyım diye düşündüm. Sonra bi de yağ alınan yerlşerde çökme filan oluyomuş, ahmet beye güvendim yani

Arkadaşlar merhaba, öncelikle ameliyat olduktan sonra bu topiği terk etmeyen ve ortak sorunumuza bir çözüm bulmaya çalışan tüm arkadaşlara teşekkür etmek istiyorum. 3 gündür çok yoğun olmama rağmen işi gücü bıraktım bu topiği baştan itibaren hiçbir sayfasını atlamadan tek tek okuyorum inanın gözlerim kan çanağına döndü, ama inanın buraya giren tüm arkadaşlar gibi benimde 31 yıllık hayatımda kafama taktığım en büyük sorun bacaklarımın eğriliydi sarponun ve birkaç arkadaşın resimlerini görünce inanın rüyada gibiyim sanki kendim ameliyat olmuş ve o bacaklara sahip olmuşum gibi mutlu oldum ve umarım ameliyattan sonra hep böyle istedikleri şekilde kalır bacakları erime olmadan.
Aslında bu konuda bende inanılmaz cesaretliyim çünkü yıllardır kafamda büyüttüğüm bi sorun bu benim için ama şu anda 6 aylık hamile olmam nedeniyle hemen bu ameliyatı yaptıramam ama gelişmeleri burdan takip edeceğim bu arada Ankarada olmam sebebiyle Ferruh bey'e ameliyat olma fikri bana çok cazip geliyor Ferruh beye sarpo dışında ameliyat olan ve resimleri bulunan arkadaşlardan ricam bana da gönderebilirler mi özelden ben kendilerine özelden mesaj atamıyorum ve lütfen irtibatı koparmasınlar burası bizim için çok önemli gelişmeleri takip etmek istiyorum. Operasyondan memnun kalan arkadaşların önümüzdeki 4-5 ay içinde fikirleri değişmezse bende eylül ayında yaptırmayı düşünüyorum.

merhabalar
ben herhangi bi operasyon geçirmedim benim bacaklarımda eğrilik yok ama zayıflar hemde çok gerçi bende zayıfım 1,73 boy 56 kğ yum ama yinede hoş durmuyorlar die düşünüyorum...

Merhaba arkadaşlar. Ben de bu forumu başından beri takip edenlerden biriyim. Zaman zaman katılımlarım oldu. Bazen çok ümitlendim, bazen tüm ümidimi kaybettim. Eşime bahsettiğimde kesinlikle istemediğini söyledi. Bir süre düşünmemeye çalıştım. Fakat son gelişmelerle içimde yine birşeyler kıpırdamaya başladı ve Ferruh beye mail attım. Durumumu anlattım. O da bana mail yoluyla kısa bir açıklama yaptı. 29 mart Pazartesi günü için bir öngörüşme ayarladık. Bu öngörüşme bile benim için büyük bir adım. O kadar heyacanlıyım ki...Umarım eşimi ikna edebilirim ki çok istersem beni kırmaz. Ben de Eylül-Ekim gibi bu ameliyatı olmak istiyorum. Derdim etek giymek değil. Sadece giydiğim pantolonlardaki o kötü görüntüyü yok edebilmek ve bol pantolonlardan kurtulmak. Umarım herşey herkesin gönlüne göre olur. Görüşmek üzere...

Selam arkadaşlar. Bende 3 gündür bu konuyla alakalı forumdayım.Yazılanları okumaktan beynim sulandı :) Aslında kötü bir durum ama bu konuda yalnız olmamakta güzel en azından fikir edinebileceğimiz arkadaşlarımız var. Benimde bacaklarım ince. Ne zamandır iyi bir doktor araştırıyordum ama bulmak nasip olmadı.Ferruh bey ve ahmet bey arasında kararsız kaldım. Mail atıcam en kısa zamanda umarım artık biter bu durumdan kurtulurum

:enbuyukkk:Selam arkadaşlar. Bende 3 gündür bu konuyla alakalı forumdayım.Yazılanları okumaktan beynim sulandı :) Aslında kötü bir durum ama bu konuda yalnız olmamakta güzel en azından fikir edinebileceğimiz arkadaşlarımız var. Benimde bacaklarım ince. Ne zamandır iyi bir doktor araştırıyordum ama bulmak nasip olmadı.Ferruh bey ve ahmet bey arasında kararsız kaldım. Mail atıcam en kısa zamanda umarım artık biter bu durumdan kurtulurum

aslılı ameliyat tarihin ne zamandı? kaçırmışım tarihini... kendini yalnız hissetme. dualarımız seninle. ben elaycanı merak ediyorum. forumada uğramıyor. bacaklarında bir erima varmı acaba? birde ameliyat sonrası fotolarını koyacaktı...

ahmet bey dediğiniz prof ahmet karacalarmı yıldız teknik ünvde bende üst bacaklarıma ve yüzüme yağ enjeksiyonu yaptırmak istiyorum

çok teşk. benim amelyt tarihim, 24 nisan.. elaycanın 3 çocuğu bi de bildiğim kadarıyla çok yoğun bi işi vardı, o yüzden giremiyo foruma galiba. ama ben de çok merak ediyorm onun bacaklarını, erime yoksa gördüğüm halleriyle çok güzellerdi. bence erime olsaydı, çoktan foruma girip söylerdi, sorun yok ki foruma girmeye de gerek duymuyo..
ahmet bey yeditepede prof bu arada,
destekleriniz için teşk. inşallah sorun olmaz da hepimiz kurtuluruz.

Kızlar ben Ahmet Karacalar'a muayene olmak istiyorum. Ama fiyat tuzlu biraz. Benimle gelmek isteyen varmı. Ücreti bölüşürüz en azından.Aslılı nın dediği superdry ın normali nasıl oluyo merak ettim. Fiyatı daha uygun demişti. Gidip konuşmak istiyorum

bende dün Ahmet Bey e e-mail attım ama halen dönmedi aslılı muayene ücretlimi ücretliyse nekadar bende zaman zaman forumu 2 yıldır takip ediyorum ama artık karar verdim nisan mayıs gibi yaza girmeden yaptırmak istiyorum benim üst bacaklarım () şekil aralarını doldurmak istiyorum birde elmacık kemiklerimin altları çukur oralarıda doldurtmak istiyorum

Kızlar muayne ücreti 180 lira eğer özel sigortanız var ise indirimli oluyor.
Ben Asliyla beraber gitmiştim benim sigorta anadolu ;130 ödedim aslının ise yapı kredi sanırım 100 ödemişti.

ya digucum nisanda olacağım işte olmazsa kredi çekerim ne yapayım tatlım sen ne yapmayı düşünüyorsun

Ahmet bey e e-mail atmıştım ama bana dönmedi konu ilgisinimi çekmedi galiba yinede ben yarın arayıp randevu alıcam prof olması ve ünv olması bana daha güvenilir gibi geliyor sizce yağ enjeksiyonu yüzüme ve bacaklarıma olmak üzere bana kaça mal olur birde korkum şuki ben biraz zayıfım 167 boy 49 kiloym yeterli yağ çıkmazsa diye korkuyorum birde ahmet bey e muayene olduktan sonra hemen işlem yapıyormu yoksa 1-2 ay sonramı yapıyor ?

Arkadaşlar tekrar merhaba 4 gündür raporluydum forumda fazla gelişme olmadı galiba varmı ameliyat olan kimse...

Ahmet Bey den randevu alayım dedim. 1 ay sonrası için veriyorlar. Of yaa gidip görüşmek için bile 1 ay daha mı beklemem lazım. Ahmet Bey e muayene olan arkadaşlar da o kadar uzun bir süre beklemişler miydi. Beklemek beni öldürüyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…