Bacak dolgusu yaptıran var mı?

Doktorlar bu ameliyattan ne kadar süre sonra banyo yapmaya izin veriyolar..
Yani işe başlarsam, iş dönüşlerinde banyo yapmak zorunda kalırım. Buna göre izin almak daha iyi olacak heralde.. Edge sen ne kadar zaman izin almıştın ve ne zaman banyo yapabişmiştin?

ben cmtsi olmuştum ameliyatı pazartesi ve salı izinliydim sadece başka izin almadım ama yürüşünüzde o zaman bile değişiklik oluyor kalkarken otururken farkediliyor yani çevredekiler tarafından ya daha uzun süre izin alın yada bişey uydurun düştüm belimden sakatlandım falan filan gibi... ben cmtsi ameliyat çarşamba banyo yapmıştım

Seselina ve Ayaz ben ameliatı buaralar olmayı düşünüyorum. Eğer siz de olmayı düşünüyorsanız beraber gidebiliriz. Beraber gidersek de belki 2.000 lira yapar Ferruh Bey. Siz de düşüncelerinizi yazarsanız sevinirim.

Buarada Edge ve Angelim bacaklarınızın erimemesine çok sevindim inşallah bizimkiler de güzel olur ve erimez. Görüşmek üzere.

digucum nasılsın cnm neye karar verdin.Nasıl bahsetceğiz bu konudan senin aklına bi fikir geliyor mu?angelimm bize yardımcı ol nolursun ya...

iyiyim ayazcım sen nasılsın? bu aralar kimseden ses çıkmıyor haftasonu forumda da sorun vardı ben giremedim. Kızlar herkes nerde?

angelim Ferruh Bey e nasıl indirim yaptırabiliriz bu konuda bize yardımcı olur musun?

digucum tşk ederim iyiyim tatlım.hafta sonu giremedim foruma ee angelinadan ses çıkmıyor ne yapacağız

LEEEYYYDı selam, yaklaşık 12 gündür leg magic ile çalışıyorum, daha bir fark yok. hemen olsun diye de beklemiyorum. ama başka bi forumda bir arkadaş twist&shape denilen bir aletle çalıştığını ve bacaklarını kalınlaştırdığı için aleti kullanmayı bıraktığını söylemiş. bu konu ile ilgili bilgin, duyumun varmı??
(herkese sevgiler. yazmasamda sürekli takipteyim:))

kızlar neden artık kimse bişi konuşmaz oldu yaa hala aynı sayfadayız.nerelerdesiniz???opuyorumnanaktan

Merb ayaz..
Ben hergün bakıyorum ama kimseden ses çıkmayınca bişey yazamıyorum. Bi de bizim ameliyat tarihleri filan da belli oldu ya, sessiz bi bekleme içindeyim. Bu saatten sonra ne araştırsam okusam stres olarak dönücek gibi geliyo. Bi de ben ennn çok da serumdan korkuyorum. hayatımda doğru dürüst iğne bile yemedim, ama o serumu insanın elinin üstüne takıyolar ya çok kötü görünüyo. İnşallah ameliyatta bi sorun olmaz..
Geçen gün aşkı memnuyu izlerken bihterin hastane kıyafetlerini giydiğini ve operasyona hazırlandığını gördüm. Allahım ben de böyle yalnızolcaam, ve bunun gibi olacak herşey dedim.

anix canım o spor aleti hakkında hiçbir bilgim yok tatlım ama araştırırız yalnız bizim istediğimiz sadece kalınlaştırmak değil şekle de sokmak değil mi leg magic de bunu yapıyo tatlım yani bacaktakı baldır dediğimiz kısmı çalıştırıyor benim istedgimde tam bu aslında baldırlarım biraz şişerlerse aradakı acıklık kapanabilir gibi:))) bende hergün yapıyorum 2 dakıka kadar fazlasını hala yapamıyorum çünkü baya yakıyor kasları artık iyice hissetmeye başladım baldır kısımlarının yandıgını buda çalıştıgını gösterir inşlh ilerleyen günlerde daha da güzel olur sonuc canım inşlhhhhhhhhh

aslılı canım lütfen olumlu düşün amelıyata girerken tmm mı ve sakın yalnız oldugunuda düşünme bizler senin ve diğer amelıyat olacak olan arkadaşların yanında olucağız eğer gerçekten buna inanırsan amelıyata girmeden bizi kalbinde hissebilirsin canım sadece cesaret hem korkacak bişey yok ben 2 3 sefer genel anestezi aldım haaa tabiki herkesin bünyesi farklı ama ben aman aman korkulacak bişeyin olmadıgını söylemek istiyorum sadece olumlu düşün gerisi daha kolay olucaktır dualarım hem senınle hemde diğer arkadaşlarla

çok teşekkür ederim leydi. zaten tek düşüncem sizlersiniz, tek başıma kimseden bilgi yardım almadan ameliyata girmek çok kötü olacaktı, Allahtan sizler varsınız, hatta burası olmasaydı ameliyata bile karar veremezdim, sıkıcı hayatımda yaşayıp giderdim.
leydi inşalla şu alet işine yarar. bu arada ahmet bey amlyttan sonra bize bacakla ilgili spor salonu gibi bi yere de yönlendirebilceeni söyledi, tam ne işe yaradıını anlamadım ama bacakları kullanmak ve düzgün görünmesi ile ilgili eğtm gibi bişey anladım ben..

leydi canım merhaba ben seni niye msn yakalayamıyorum bikere konuştuk gittin lütfen müsait olunca konuşalım olurmu..

aslı korkma eminim doktorun ve ekip arkadaşları sana yardımcı olucaktır.o noktaya takılma daha sonrakini düşün bacaklarını mini etek giydiğini valla ben heyecan yapıyorum

hafta sonu çok ünlü bi mağazada mini etek giydim millet hayran kaldı şaşkınım ben kabinden çıkamazken millet bana kesinlikle mini etek giymelisin diyor ÇOKK ZORRR

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…