Bacak dolgusu yaptıran var mı?

Merhaba Kanat fotoğraflarını göremiyorum beni izlermisin son halini merak ediyorum.

Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım. Benim de çarpık bacaklarım var estetik olmak istiyorum silikon düşünüyordun ama yağ dolgusu yaptıranlar oldukça fazla, operasyon geciren arkadaşlar lütfen bana yardımcı olur musunuz doktor tavsiyesi ve yaklaşık fiyat ögrenmek istiyorum özelden de yazabilirsiniz. Tesekkürler

Fotoğraflara bakabilir miyim?

Kime yaptırdınız?

Carpik bacak basa bela , benim de ayni durum, bir ay ince yag yaptirdim subatta tekrar olucam

Aysima erimemis süper sevindim insan yeniden dogmus gibi olur darisi olmayanlarin basina
Sagol canim erimedide bu ara cok ilginc bi sekilde odem oluyor uc ay sonra odemi olan oldumu acaba ya...artikyeteroff insallah seninde o gunlerini goruruz hergun foto isterim senden senin o kadar kotu degil zaten kesin cok guzel olur:)

Kizlarrr gunaydinnn. Su ikinciyi olmayi dusunen arkadaslar biraraya gelsekte bi doktor belirleyip ona gore olsak, fiyatta da anlasmis oluruz hem de ikinci icin ayni doktora mecbur kalmis olmayiz. İsteyenler bana mesaj atarsaniz sevinirim :)

arkadaşlar merhaba. benim de bacaklarım yamuk. yani alt bacak iç kısımda ayrıklık var ve üst bacaklarım da alta göre daha kalın. ameliyat olmak istiyorum. uzun bir süredir mesajlarınızı okuyorum ama paylaşımlar o kadar çoğalmış ki kimin hangi doktora ameliyat olduğnu net olarak anlayamadım. dr. konusunda (ankara ve istanbulda) bana yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. şimdiden teşekkürler.

Ankarada da ist iyi doktorlar var canim. Genelde ikisindeler zaten sanslisin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…