Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Vanilcim hiç yoksunçok sağol canım. o dönem bir memkoyla ben kalmıştık ameliyat olmayan. seriyi tamamladık. :))
Valla öyle ikinizin adına çok mutluyum:)çok sağol canım. o dönem bir memkoyla ben kalmıştık ameliyat olmayan. seriyi tamamladık. :))
Buralardayım canim. Yaz geldi forum durgun e herkes tatilde tabi. :))Vanilcim hiç yoksun
Evet insanlar yazın tadını çıkarıyorlar senin durumun ne oldu şikayetlerinde değişme oldumu hiç dr kontrole gittinmiBuralardayım canim. Yaz geldi forum durgun e herkes tatilde tabi. :))
ameliyatın beşinci günü kontrole gitmiştim sadece. ankarada yaşamıyorum o yüzden kontrole gidemem kolay kolay. kalçamdaki orantısızlık eskisine göre daha az ama yine de duruyor. o öyle kaldı sanırım.Evet insanlar yazın tadını çıkarıyorlar senin durumun ne oldu şikayetlerinde değişme oldumu hiç dr kontrole gittinmi
Doktoru ara canim zaten rotusu da hemen yapmiyor bildigim kadariyla alti yedi ay bekleniyorarkadaşlar merhaba. ameliyat olalı tam bir ay oldu. resim ekledim. resim eklemekle yarım saat uğraştım. çok büyük oldular. düzeltemedim bir türlü. ameliyattan beri büyük bir erime olmadı. yarım santim eridi her bacağımdan. zaten yürüdükçe şişiyor bacak yine ilk hali gibi oluyor. baldır kalınlığından memnunum ama diz içlerimde ve bileklerimde eşitsizlik var. özellikle diz oyuklarımdan biri kötü duruyor. rötuş gerekli oralara. doktor rotüşu ücretsiz yaptığını söylemişti. tabi konuşmak lazım. yakın bir zamanda ankaraya gitmem mümkün değil zaten. bilmiyorum ne olacak. şimdilik durum böyle.
canım ben resimlerini göremiyorum,arkadaşlar merhaba. ameliyat olalı tam bir ay oldu. resim ekledim. resim eklemekle yarım saat uğraştım. çok büyük oldular. düzeltemedim bir türlü. ameliyattan beri büyük bir erime olmadı. yarım santim eridi her bacağımdan. zaten yürüdükçe şişiyor bacak yine ilk hali gibi oluyor. baldır kalınlığından memnunum ama diz içlerimde ve bileklerimde eşitsizlik var. özellikle diz oyuklarımdan biri kötü duruyor. rötuş gerekli oralara. doktor rotüşu ücretsiz yaptığını söylemişti. tabi konuşmak lazım. yakın bir zamanda ankaraya gitmem mümkün değil zaten. bilmiyorum ne olacak. şimdilik durum böyle.
herkese selamlar 2.5 ay aradan sonra döndüm.... yakın zamanda son fotomu yüklerim bi ara üç ay dolmadan zayıflamıştım şimdi ameliyat sonrası kiloma ulaştım biraz daha iyi oldu benim aslında bildiğiniz şekilde hiçbir değişiklik olmadı sadece zayıladığım dönemde daha inceydiler kilo alınca eskiye döndü biraz daha kilo alırsam daha da iyi olacakmış artık bacaklardan kilo alabiliyorum bu çok güzel bir şey....
4.5 ay olmuş ameliyat olalı neredeyse diz altları biraz ermişti onun harici her şey aynı operasyon sırasında sol iç bacak biraz az alınmış ve dalgalanma vardı oda hala aynı biraz daha iyi durumda ama istediğimiz şekilde değil Dr um gerekirse rötuş yapacak zaten bu şekilde bırakacağını sanmam içine sinmez....
yaz çok güzel geçiyor her şey çok güzel aslında bacakmış memeymiş gerçekten önemli değilmiş bunu anladım bizim sorun kafada insan kendi bedeni ile mutlu olmayı öğrenebilmeli gerekirse psikiyatrik yardım alınmasından yanayım şahsen ben öyle yapıyorum bir daha da ameliyat olma düşüncem yok bu siteden uzak kalınca böyle düşündüm sitede grup histerisine katılıyoruz sürekli şuramız şöyle olsa böyle olsa diye diye fotolara bakıyoruz sonra şeytan dürtüyor kapılmayalım bunlara her kadın güzeldir kendimi beğenmişlik yapmak istemem ama beğeniyorum napıyım  
hiç kimse mükemmel değildir olamazda buna ameliyat için masasına yattığımız Dr larda dahil aslında onlarda farkında sorunun sadece psikolojik olduğunun ama onlarında ekmek teknesi üstelik çok büyük bir tekne aynaya bakın ve ben güzelim diyin gün içinde 10 kere hepinize sevgiler hoşçakalın..
izlemeye alırsanız fotolarımı görürsünüz
canım bakarsan sütun falan değil ama gereksizmiş bunu anladım birde Bu estetik işleri bağımlılık yapıyor hep bu site yüzünden :) mutluyum valla Allah herkesi mutlu etsinsoocute ...canım ne güzel konuşuyorsun.... :) bacak derdinden kurtulunca bi iyimserlik mi geliyor acaba insana...mutlu olman güzel..sebebi ne olursa olsun..
Fotoğrafım yok canım. 2 kez silikon takıldı sonuç hüsran. 3. de çıktı. Son halim de iyi değil haliyle. Yeni bir op. geçirmeyi de düşünmüyorum. silikonlar çıkınca da kurtulmuyorsun hala uğraşıyorum. silikonların çıktığı yerde kapsül kalmış. çıkarılırken çizilmeliymiş vs. .. hangisini yazayım? anlayacağın bu forumun en bahtsız üyelerindenim. Siz iyi eleyin sık dokuyun bunları yaşamayın. Şu süreçte yaşadığım ve şahit olduğum şeyleri yazsam akıl durur. Akla sığmıyor çünkü. son durum bu. Foruma fazla girmiyorum.Merhaba kanat fotoğraflarını göremiyorum beni eklermisin son halini merak merak ediyorum
bi de kapsül mü oluşmuş eee ne olacak ya yine mi ameliyat masaj falan yapsan işe yaramaz mıFotoğrafım yok canım. 2 kez silikon takıldı sonuç hüsran. 3. de çıktı. Son halim de iyi değil haliyle. Yeni bir op. geçirmeyi de düşünmüyorum. silikonlar çıkınca da kurtulmuyorsun hala uğraşıyorum. silikonların çıktığı yerde kapsül kalmış. çıkarılırken çizilmeliymiş vs. .. hangisini yazayım? anlayacağın bu forumun en bahtsız üyelerindenim. Siz iyi eleyin sık dokuyun bunları yaşamayın. Şu süreçte yaşadığım ve şahit olduğum şeyleri yazsam akıl durur. Akla sığmıyor çünkü. son durum bu. Foruma fazla girmiyorum.
merhaba doktor ucret gibi.. bilgilendirirseniz sevinirimikinci yağ dolgusu ameliyatı oldum çok başarılı olduğunu düşüşünüyorum henüz çorap çıkmadı doktorumun dediğine göre ikinci dozda tutma yüzdesi daha fazla bakalım hep birlikte sonuçları görücez ben doktoruma cok güveniyorum kesinlikle doktor çok önemli zira başımıza herşey gelebilir kanatçığım sanada çok geçmiş olsun eminim bundan sonra daha iyi olacak fotolarımı koyucam ameliyattan önceki resim yok doktordan rica edicem sonrakilerle karşılaştırırız herkese iyi akşamlar
merhaba fotolarini gormek istiyorum bende yaptirmak istiyorum bilgilendirirseniz sevinirimInşallah