Sizin gibi benimde tek cesaret aldığım yer burasıydı..yağ enjeksiyonu olanlara sormak istiyorum benim bacaklarım şu an ideal gözüküyor..yani ilk yapıldığında daha mı kalın oluyor.öyleyse bundan daha incesi yalan olacak banadoktoruma ödem olacak başta doğru mu dedim oda hayır ödem başta olmicak demiştiBir de bacaklarım çok şiş gibi hissediyorum özellikle dış yanlar, bu normal mi sizce
Geçmiş olsun canım normal tabi ağrı olması ne zaman uygun olursan atarsın resimleri teşekkür ederim tamamdır
Oncelikle geçmiş olsun. Benim silikonlar 3 yılı geçti.Bende sadece silikon var yağ enjekte edilmedi.Benim agrim hiç olmadı desem yeridir.17 gün sonra aksak yürümem de geçmişti. Ama ilk aga kalkarken zorlandigimi hatırlıyorum. Şişlik konusuna gelince suan sis olması çok normal onlar zamanla iner.zaten silikon şeklinin tam olarak oturması 1 yıl. Ama 2 ay sonra şekil netleşmeye başlar. Sana tavsiyem gün icerisinde minik minik yürü çünkü yurudukce silikon oturuyor.Ben çok şükür ki memnunum umarım Sende memnun olursun.Resim yuklemiyorum ama sormak istediğin ne varsa sorabilirsin elimden geldiğince yardimci olurum:)Ağrılarım daha ne kadar sürer tecrübeli arkadaşlar biraz bilgi verebilirler mi , şu an hiç iyileşmiyecekmiişim gibi geliyor ama kendi kendimi teselli ediyorum sonrası çok güzel olacak diye
Kanatçım çok çok geçmiş olsun acil şifalar tez zamanda inşallah eski sağlığına kavuşursun ruhende bedenen de unutursun umarım tüm bu yaşadıklarını gerçekten çok haklısın ince eleyip sık dokumak lazım sağlık sonuçta Allah herkesin karşısına hayırlı insan hayırlı doktor çıkarsın tekrar çok geçmiş olsun canım.Fotoğrafım yok canım. 2 kez silikon takıldı sonuç hüsran. 3. de çıktı. Son halim de iyi değil haliyle. Yeni bir op. geçirmeyi de düşünmüyorum. silikonlar çıkınca da kurtulmuyorsun hala uğraşıyorum. silikonların çıktığı yerde kapsül kalmış. çıkarılırken çizilmeliymiş vs. .. hangisini yazayım? anlayacağın bu forumun en bahtsız üyelerindenim. Siz iyi eleyin sık dokuyun bunları yaşamayın. Şu süreçte yaşadığım ve şahit olduğum şeyleri yazsam akıl durur. Akla sığmıyor çünkü. son durum bu. Foruma fazla girmiyorum.