Bacak dolgusu yaptıran var mı?

Lutfen beni de takipe alirmisin? resimlerini gormek isstiyorum, bir de Doctor ismi yazarsan bana ozelden cok sevinirim.

cnm bende resimlerini görmek isterim.. Malum bizdede aynı sorun var:)

Memkolik resimlerini ben de gorebilirmiyim. Ameliyat olmak istiyorum ama kafam karisik.yorumlari okudum ameliyat sonrasi zorlu bi surec varmis.bir de doktorunun ismini verebilir misin

17 temmuzda uc ayi devirmis bulunmaktayim arkadaslar eridimi erimedi oyle gozu rahatsiz edecek kadar ki ramazanda iki kilo verdim etekle elbiseyle guzeldebunada sukur tabikide dar paca pantolonda nedense oyle etek elbisedeki gibi durmuyor...bu arada herkesin bayramini kutluyorum nice saglikli mutlu sutun bacakli bayramlara:)

nedense benimde öyle dar paça pek güzel durmuyor dış baldırdandır yani benim öyle senin dış yanlardan alındımı

Alindi canim dis yanlardan degilde benim ciplak bacakla ii ama dar pacada nedense yag kas gibi olmadigindanmi nedir dolgun durmuyor

arkadaşlar ben tam bir yıl önce yağ dolgusu yaptırdım şidi ikinciyi olucam eskiye göre çok çok iyi oldu nerdeyse erime çok az oldu diyebilirim ama benim çok eğri olduğu için ikinciyi olucam birde dış baldırdan azıcık alırsa süper olacak ben bu yaz hep elbise şort giydim ameliyat olmak isteyip düşünen arkadaşlar doğru doktoru bulursanız çok mutlu olursunuz bence buna değer ben bütün resimlerimi koyucam az sabredin büyük değişimi sizde göreceksiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…