- 10 Ocak 2015
- 330
- 106
- 51
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Lutfen beni de takipe alirmisin? resimlerini gormek isstiyorum, bir de Doctor ismi yazarsan bana ozelden cok sevinirim.Kızlar bir kaç gün sonra 3,5 aylık olucak bacaklarım.Onun şerefine albüme yeni cicilerimle fotoğraflar ekledim.Baldırlar yine ayrı gayrı ama eskisine görede şahane.Dizlerimdeki fazlalıkların gitmesi en çok farkettirdi. 1 .aydan sonra çok degisiklik olmadı,aynı gibi.Simdilik böyle.
InşallahMemkolig harika görünüyorsun massallah ebedi kalir insallah
Kızlar bir kaç gün sonra 3,5 aylık olucak bacaklarım.Onun esimlerini şerefine albüme yeni cicilerimle fotoğraflar ekledim.Baldırlar yine ayrı gayrı ama eskisine görede şahane.Dizlerimdeki fazlalıkların gitmesi en çok farkettirdi. 1 .aydan sonra çok degisiklik olmadı,aynı gibi.Simdilik böyle.
memkolik benim bacaklarda seninkilere benziyor bende bu ayın sonunda ikinciyi olucam bazı doktorlar dış yanlardan da yağ alıyor o zaman daha düzgün görünüyor bazılarıda uğraşmak istemiyor galiba senin dr kimdi yazar mısınInşallah
nedense benimde öyle dar paça pek güzel durmuyor dış baldırdandır yani benim öyle senin dış yanlardan alındımı17 temmuzda uc ayi devirmis bulunmaktayim arkadaslar eridimi erimedi oyle gozu rahatsiz edecek kadar ki ramazanda iki kilo verdim etekle elbiseyle guzeldebunada sukur tabikide dar paca pantolonda nedense oyle etek elbisedeki gibi durmuyor...bu arada herkesin bayramini kutluyorum nice saglikli mutlu sutun bacakli bayramlara:)
dış yanlardan ne kadar alındı yani fark edilecek kadar oldu mu nedense bazı doktorlar dış yanları almıyor oda istediğimiz sonucu vermiyorAlindi canim dis yanlardan degilde benim ciplak bacakla ii ama dar pacada nedense yag kas gibi olmadigindanmi nedir dolgun durmuyor
inanın benim çok erimedi çok eğri olduğu için ikinciyi olucam dış baldırdanda 1 cm olınırsa süper olacak doktorun kimdiAlindi canim dis yanlardan degilde benim ciplak bacakla ii ama dar pacada nedense yag kas gibi olmadigindanmi nedir dolgun durmuyor
maşallah artu 1 haftMemkolik ağrım hiç olmadi.doktorun dediğine göre birinciyle ayni yine 300 cc koymuş
sıra bende az kaldı ikinciye bu seferde güzel olmazsa ...Artucum gözün aydın canım. Bu sefer son artık buna eminim. Sen de biran önce iyileş inşallah.
canım ya güzel olmuş bacakların keşke dış yanlardan da biraz alsaymış işte o zaman süper olurmuş dr kimben oldum canım 21 martta yağ enjeksiyonu. sormak istediğin bir şey varsa sorabilirsin .
maşallah artu 1 haftMemkolik ağrım hiç olmadi.doktorun dediğine göre birinciyle ayni yine 300 cc koymuş
kanat sıra bende ikinciyi olucam senin resimleri göremiyorumBence de büyük başarı bu . Deneyin farkı göreceksiniz.
Merhaba kanat fotoğraflarını göremiyorum beni eklermisin son halini merak merak ediyorumBence de büyük başarı bu . Deneyin farkı göreceksiniz.