Bacak dolgusu yaptıran var mı?

Arkadaşlarım ben 2 kez talihsiz silikon op. geçirdim hatırlarsanız.3. de ise çıkarttırdım. şimdi sağ bacağımda bir sertlik vardı ki bu başından beri vardı. sol bacağımda yoktu. fakat bu sertlik 2 ay önce daha büyük , ağrılı ve kalın hale geldiler. mr çektirdim. silikonun konulduğu yerde kas arasında bir kitle görünüyor. kitlenin duvarı mevcut. 9 cm uzunluğunda 2 cm. kalınlığında. gittiğim dr.lar özellikle ortopedistle yorum yapamıyor. bizim alanımız değil diye yapan kişiye gidin diyorlar. . bir estetikçiye gittim o da aynı şeyleri söyledi biz bun müdahele etmeyiz dedi. bunun kapsül kontraktürü olabileceğini ama onun da silikon çıkarma esnasında çizildiğini bu şekilde vücudun yoketmesinin kolaylaştığını söyledi. şuan kadar önlem alınmış olsaydı yokolmuş olması gerektiğini söyledi.benim 9 ay oldu . lokal kortizon olabilirmiş o da sadece ağrıyı kesmesi için. o da zaten benim önerdiğim birşey değil doku harabiyeti yapıyor diye. siz ameliyatınızı yapan dr. a gidin diyorlar. nasıl bir şeyin içindeyiz inanın bilmiyorum. Yaptırıyoruz ama Allah'a emanetiz. yaptırsan bir dert yaptırmasan bir dert. çıkartıp kurtulduğunu sanarsın ama kurtulamazsın.
yemin ediyorum bu silikonları taktırdığım güne lanet ediyorum.

Bunları yaşayacağımı bilemezdim, bilemezdim...........

mr. fotosu koydum. bilen varsa bir baksın lütfen. ekrana göre solda kalıyor. Memede olsa müdahale ediliyormuş bu nasıl çıkıcak oradan? dizarkası kesilse yeniden nasıl alınacak? Bu yeniden bir ameliyat demek benim için. Baldır yarılıp mı alınacak ordan, nasıl? mr 1.jpg

Arkadaşlarım ben 2 kez talihsiz silikon op. geçirdim hatırlarsanız.3. de ise çıkarttırdım. şimdi sağ bacağımda bir sertlik vardı ki bu başından beri vardı. sol bacağımda yoktu. fakat bu sertlik 2 ay önce daha büyük , ağrılı ve kalın hale geldiler. mr çektirdim. silikonun konulduğu yerde kas arasında bir kitle görünüyor. kitlenin duvarı mevcut. 9 cm uzunluğunda 2 cm. kalınlığında. gittiğim dr.lar özellikle ortopedistle yorum yapamıyor. bizim alanımız değil diye yapan kişiye gidin diyorlar. . bir estetikçiye gittim o da aynı şeyleri söyledi biz bun müdahele etmeyiz dedi. bunun kapsül kontraktürü olabileceğini ama onun da silikon çıkarma esnasında çizildiğini bu şekilde vücudun yoketmesinin kolaylaştığını söyledi. şuan kadar önlem alınmış olsaydı yokolmuş olması gerektiğini söyledi.benim 9 ay oldu . lokal kortizon olabilirmiş o da sadece ağrıyı kesmesi için. o da zaten benim önerdiğim birşey değil doku harabiyeti yapıyor diye. siz ameliyatınızı yapan dr. a gidin diyorlar. nasıl bir şeyin içindeyiz inanın bilmiyorum. Yaptırıyoruz ama Allah'a emanetiz. yaptırsan bir dert yaptırmasan bir dert. çıkartıp kurtulduğunu sanarsın ama kurtulamazsın.
yemin ediyorum bu silikonları taktırdığım güne lanet ediyorum.

Bunları yaşayacağımı bilemezdim, bilemezdim...........

mr. fotosu koydum. bilen varsa bir baksın lütfen. ekrana göre solda kalıyor. Memede olsa müdahale ediliyormuş bu nasıl çıkıcak oradan? dizarkası kesilse yeniden nasıl alınacak? Bu yeniden bir ameliyat demek benim için. Baldır yarılıp mı alınacak ordan, nasıl? Eki Görüntüle 1572303

doktorunla görüştün mü peki? en başından beri şanssızlık peşini bırakmadı. düzelirsin inşallah.

Kizlar bu sefsr yağ alinan yerler yani iğne yerleriçok belirgin ve büyük çabuk geçsin ve iz kalmasin diye kullandiğiniz bişey var mi?

Kizlar bu sefsr yağ alinan yerler yani iğne yerleriçok belirgin ve büyük çabuk geçsin ve iz kalmasin diye kullandiğiniz bişey var mi?
benimkiler de çok belirgin. contractubex diye bir krem var. ben onu alıp kullanmayı düşünüyorum. doktora sormadım kafama göre alıcam. ama çok pahalı malesef.doktora yazdırmak gerek.

ben ne yaptım diye hayıflanıyorum şu an memko. bir de ameliyattan önce bir olayım adım bile atmayacağım diyordum. hepsi lafta kaldı. 6. gün çıktım evden 4 saat yürüdüm. ondan önce de azar azar evde dolandım durdum. tazı gibi yürüyorum sokakta. normalde de hızlı yürürüm zaten. hele merdivenleri canım acıyor yine de pıtır pıtır iniyorum. aptal kafam. :KK43:
Cnm geçmiş olsun resimlerin varmı acaba görebılırmıyım :21:

Contractubex="vanillasky, post: 41641835, member: 413646"]benimkiler de çok belirgin. contractubex diye bir krem var. ben onu alıp kullanmayı düşünüyorum. doktora sormadım kafama göre alıcam. ama çok pahalı malesef.doktora yazdırmak gerek.[/QUOTE]
Contractubex i devlet odemiyor artik.75 tl

Contractubex="vanillasky, post: 41641835, member: 413646"]benimkiler de çok belirgin. contractubex diye bir krem var. ben onu alıp kullanmayı düşünüyorum. doktora sormadım kafama göre alıcam. ama çok pahalı malesef.doktora yazdırmak gerek.
Contractubex i devlet odemiyor artik.75 tl[/QUOTE]
o zaman almaya hiç gerek yok. :)) daha önce kullandığımda da işe yaramamıştı zaten. ben pek dert etmiyorum dikiş izlerini.

Kizlar bu dikis isini anlamadim neden bazilarimizda var bazilarimizda yok tamam doktorlar farkli da dikisin mantigi nedir anlamadim ben, sordunuz mu doktora merak ettom ? Bende dikis yoktu on gun sonra da gectiler zaten

Kizlar bu dikis isini anlamadim neden bazilarimizda var bazilarimizda yok tamam doktorlar farkli da dikisin mantigi nedir anlamadim ben, sordunuz mu doktora merak ettom ? Bende dikis yoktu on gun sonra da gectiler zaten

Kullanılan kanüller farklı.Kalın kanül kullananlar dikiş atmak zorunda ,çünkü açılan delik ince kanüllere göre oldukça büyük.İnce kanullerin izi bir süre so nra silikleşiyor.

Selam arkadaslar uzun suredir foruma giremedim. Hamilelik bebek derken anca vakit oldu. Memko ve vanilla ameliyat olmus. Cook gecmis olsun arkadaslar umarim istediginiz gibi olur ve hic erimezler. Kanatcim seninde son yorumlarini okudum umarim en kisa zamanda sagligina kavusursun. Bana gelince... Benim durum iyi kizlar. Ameliyatimin ustunden 1.5 sene gecti yaklasik. İlk 3 haftadaki degisimin sonrasinda hic degisiklik olmadi. Yag enj olmustum. Suan memnunmuyum derseniz evet sayilirim ama ikinci olsa super olacak. :)) hic vazgecmiyoruz sanirim. Ama iki senedir yazlarim hep etek elbise sort:). Ne rahatlikmis. İsteyen herkes yaptirabilsin dilerim. İkinci seansi da yaptirmak istiyorum. Bu arada kilomda 1-2 kilo oynamalar oldu ama fark olmadi:KK66:

Bendede hiç dikiş yok sadece iğne yerleri var oda zamanla silikleşiyor ama önümüz bayram tam bayramda çorapları çikaracağim izler geçmemiş olacak çabuk geçmesi için ne yapilabilir.kantorol yağı iyi geliyor diye duymuştum

Selam arkadaslar uzun suredir foruma giremedim. Hamilelik bebek derken anca vakit oldu. Memko ve vanilla ameliyat olmus. Cook gecmis olsun arkadaslar umarim istediginiz gibi olur ve hic erimezler. Kanatcim seninde son yorumlarini okudum umarim en kisa zamanda sagligina kavusursun. Bana gelince... Benim durum iyi kizlar. Ameliyatimin ustunden 1.5 sene gecti yaklasik. İlk 3 haftadaki degisimin sonrasinda hic degisiklik olmadi. Yag enj olmustum. Suan memnunmuyum derseniz evet sayilirim ama ikinci olsa super olacak. :)) hic vazgecmiyoruz sanirim. Ama iki senedir yazlarim hep etek elbise sort:). Ne rahatlikmis. İsteyen herkes yaptirabilsin dilerim. İkinci seansi da yaptirmak istiyorum. Bu arada kilomda 1-2 kilo oynamalar oldu ama fark olmadi:KK66:
Evet haklısın yağda ancak 2.de yeterli oluyor.bende birinci yetersiz olmuştu.2. Sini yeni oldum.bebeģini güle güle büyüt

Canım ya geçmişe dünüp okudum sen 15 haziranda olmuşsun çok yeni yani.benden 10 gün önce.çorabi çikardin mi ne kadar giyeceksin yada giydin birde özelden doktoru yazar misin

X