Arkadaşlarım ben 2 kez talihsiz silikon op. geçirdim hatırlarsanız.3. de ise çıkarttırdım. şimdi sağ bacağımda bir sertlik vardı ki bu başından beri vardı. sol bacağımda yoktu. fakat bu sertlik 2 ay önce daha büyük , ağrılı ve kalın hale geldiler. mr çektirdim. silikonun konulduğu yerde kas arasında bir kitle görünüyor. kitlenin duvarı mevcut. 9 cm uzunluğunda 2 cm. kalınlığında. gittiğim dr.lar özellikle ortopedistle yorum yapamıyor. bizim alanımız değil diye yapan kişiye gidin diyorlar. . bir estetikçiye gittim o da aynı şeyleri söyledi biz bun müdahele etmeyiz dedi. bunun kapsül kontraktürü olabileceğini ama onun da silikon çıkarma esnasında çizildiğini bu şekilde vücudun yoketmesinin kolaylaştığını söyledi. şuan kadar önlem alınmış olsaydı yokolmuş olması gerektiğini söyledi.benim 9 ay oldu . lokal kortizon olabilirmiş o da sadece ağrıyı kesmesi için. o da zaten benim önerdiğim birşey değil doku harabiyeti yapıyor diye. siz ameliyatınızı yapan dr. a gidin diyorlar. nasıl bir şeyin içindeyiz inanın bilmiyorum. Yaptırıyoruz ama Allah'a emanetiz. yaptırsan bir dert yaptırmasan bir dert. çıkartıp kurtulduğunu sanarsın ama kurtulamazsın.
yemin ediyorum bu silikonları taktırdığım güne lanet ediyorum.
Bunları yaşayacağımı bilemezdim, bilemezdim...........
mr. fotosu koydum. bilen varsa bir baksın lütfen. ekrana göre solda kalıyor. Memede olsa müdahale ediliyormuş bu nasıl çıkıcak oradan? dizarkası kesilse yeniden nasıl alınacak? Bu yeniden bir ameliyat demek benim için. Baldır yarılıp mı alınacak ordan, nasıl?
yemin ediyorum bu silikonları taktırdığım güne lanet ediyorum.
Bunları yaşayacağımı bilemezdim, bilemezdim...........
mr. fotosu koydum. bilen varsa bir baksın lütfen. ekrana göre solda kalıyor. Memede olsa müdahale ediliyormuş bu nasıl çıkıcak oradan? dizarkası kesilse yeniden nasıl alınacak? Bu yeniden bir ameliyat demek benim için. Baldır yarılıp mı alınacak ordan, nasıl?