Bacak dolgusu yaptıran var mı?

ben çorap falan almadım ameliyattan sonra dr giydirmişti onunla 3 hafta devam ettim sonra çıkardım neden şimdi siz çorap alıyorsunuz anlamadım
ameliyattan çıkınca giyilen çorapla daha sonra giyilen varis çorabı farklı diye biliyorum ben. burada da iki çorap giydiğinden bahseden çok kişi hatırlıyorum.

Ben de pek ,hatta hiç değişiklik olmadı. Üstelik belden,basenden, iç bacaktan ve....bir kaç bölgeden daha alındı. Klasik liposuction yapılmıyor ,yağ toplama işleminde. Her bölgeden deforme olmayacak,işini görecek kadar alıyorlar. Bir taşla iki kuş olayı yok malesef.Olsa bile bölgesel bir incelme sağlayacak kadar olmaz.

benim bildiğim doktor ameliyattan sonra bir çorap giydiriyor birkaç gün onu giyip sonra bu varis çorabına geçiş yapıyorsun. ama siz tek çorap giydiniz yani.

Arkadaşım her Dr un yöntemi farklı.Ben ameliyat günü giydirilen basınçlı çorabı 3 hafta giyindim mesela.Bir diğer Dr Tayt giydiriyor. Senin ameliyat olacağın Dr bir kaç gün sonra varis çorabı giydiriyor. Yani hepsi farklı.

yağ dolgusu için yapılan şy lipo olmadığı için istediğin incelmeyi sağlayamazsın. belki kontür düzelir kısmen. çok farkedemeyebilirsin bile. madem yağın fazlaysa canım onlar çokkk değerli. 2. çoğunlukla gerekiyor sakla onları. 2. de aldırırsın lipo olarak. sonra üzülürsün yağlarım gitti diye. hele lazer liponun yağ dolgusu işlemiyle hiç ilgisi yok direk çöp. amaç farklı. sarkabilecek yerlerde tercih ediliyor. ama yağı çöp oluyor.

Harikaaaaaa olmus ve kalmis insallah bir ömür böyle kalir ben bayildim
Çok teşekkür ederim.Darısı sana ve isteyen herkese En kısa sürede inşallah. Beklemenin ne kadar zor olduğunu biliyorum. Tek avantajı bekledikçe daha da tecrübeli olunuyor.Ve Dr un karşısına geçince ne istediğini biliyor oluyorsun.

Anlıyorum arkadasim..Iyiki sormusum. Tesekkurler. Memkolik sanada tesekkurler yanit icin.

merhaba benım bel bolgemden yag alındı ben cok farkettiğini dusunuyorum ozelden resim atabilirim istiyorsan

Bes gun sonra ben de bandajli koycam :)))ben goremedim izlemeye alir misin. Senin doktora gidicem, merak ettim
Canım ameliyatına az kalmış. heyecan doruktadır şu günlerde. inşallah ameliyatın çok iyi geçer ve sonuç seni çok memnun eder. buradaki herkes için aynı şey söz konusu ne hayallerle giriyoruz ameliyata. Maddi manevi yıpranıyoruz. İnşallah herkes birgün bu dertten kurtulur.

Insallah canim kurtuluruz. Cok buyuk beklentilerim yok aslinda. Ama heycan var. Milletin soyledigini algilamiyorum resmen :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…