- 6 Eylül 2014
- 217
- 51
- 36
Sagolasiniz kizlarrr 3pareoo seni cccokk iyi anlıyorum , hersey co ıyı olacak ınsallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sagolasiniz kizlarrr 3pareoo seni cccokk iyi anlıyorum , hersey co ıyı olacak ınsallah
Merak ettim at o zaman.merhaba benım bel bolgemden yag alındı ben cok farkettiğini dusunuyorum ozelden resim atabilirim istiyorsan
Sagol canim umarim ole olur :)Paraeo senin icin dua edicem istedigin gibi olur insallah ve pozitif düsün güzel düsün güzel olsun ....
Kızlarrr duyduk duymadık demeyin ,şortlu fotoğraf koydum.2,5 aylik oldu bacaklarim:
beni de izlemeye alabilir misin, rica etsemMemkolik beni izlemeye alir misin lutfen.Rica ediyorum.
ok biraz sansur yapıp atayım aksama ..dr'dan cekilen resimleri istedim gönderincei ınan bana bu ne dedim !!! okadar kotu olamazdı ama oyleymis de ben farketmemisimMerak ettim at o zaman.
Kuzum fotolarini kendibsayfana koysan daha iyi olur donup bakma sansimiz olur, merak edenler tiklar gorur. Sayfalari arastirmayizok biraz sansur yapıp atayım aksama ..dr'dan cekilen resimleri istedim gönderincei ınan bana bu ne dedim !!! okadar kotu olamazdı ama oyleymis de ben farketmemisim
Konusmaktann bilgi vermekten aciz o oflayan puflayan asistanlar zamanlarini burda harciyor ;D sonra da hastalarla konusurken darlaniyorlarok oyle yapardım ama yazıldıgı gibi asistanlar buralardaysa desifre olmak istemem :) bu yuzden ozelden gondermek tercihimdir
canım bana da resim gönderir misin özelden merak ettimok biraz sansur yapıp atayım aksama ..dr'dan cekilen resimleri istedim gönderincei ınan bana bu ne dedim !!! okadar kotu olamazdı ama oyleymis de ben farketmemisim
benide izlemeye alırmısın lütfen foto göremiyorumKızlarrr duyduk duymadık demeyin ,şortlu fotoğraf koydum.2,5 aylik oldu bacaklarim:)))
bende görmek istiyorum memkolikHarikaaaaaa olmus ve kalmis insallah bir ömür böyle kalir ben bayildim
Insl istedigin gibi olur. Valla ben de karsiyim karsiyim diyordum oncelerde ama suan eger yagla mutlu olmassam silikon kurtaricaksa taktirirm ben, bi yagla duruma bakicam.Ben kök hücre ye karar verdim silikona cok karsiyim ama bakarsiniz hem silikon hem kök hücre yaptircam tekrar tekrar yaptirmaktansa insan cok ama cok yipraniyo üffff yaaa neyse bugün dr.umla görüscem ayrintilari ssorcam umarim olumlu okur sizlere yazicam yine
Evet iyiler artik kesilse de sivi akitmiyor katilar zaten ama omur.biyu diye bir yok ara ara baktirman kontrol ettirmen gerekiyor. Bakalim yaaa ben de sicak bakiyorum. Kofte gibi bacakalrim olur.onu.sokarsam :))))Aynen cnm ya ama esindigim bilgilere göre silikonlar cok iyileride varmis kesilse delinse bile akma bi durum olmazmis tek kafama takilan soru kayma yaparsa birde kas arasina konuyo ama daim oluyo iyi olan bu elsa vardi hem silikon hem yag enj.oldu ve cok memnun
Son saatler heryerdeyim ben :)Kimse yokmu allah allah kizlar nerdesinizz