Çok teşekkür ederim arkadaşlar, umarım netice de sorunsuz olur.
Aslında ben dra mail atmıştm, ayrıntılarla ilgili sizinle görüşelim demişti, sonra benim tarih karışınca bu da karıştı tabii, ama dr eminim ki biliyodur napçanı ve bizi çaarcaktır. Ben mailimde düşük tansiyonla yaşadıımı söylemiştim, düşük tansiyon daha az morluk demek diye ynt vermişti. Yani korktuğum şey aslında iyi birşeymiş.
Bukett, bence ameliyat olup da buraya girmeyenlerin yağları erimemiş yani bacakları hala düzgün olacak ki buraya ihtiyaç duymuyolar. Eğer sorun olsaydı emin ol ki yazarlardı bence.. Geçen gün TV de bi estetisyen çok büyük burunlu bi hastasının ameliyattan sonra harika bir görünüme kavuştuunu ve ameliyat öncesi hayatını tamamen terkettiğini, eşini, çocuklarını aramadığını sadece belli dönemlerde kendisine muayeneye geldiğini, sonra muayeneye de gelmediğini anlatıyodu. Yani adam, kötü göründüğü dönemdeki hayatından kaçmış. O halini bişenlerden kaçmış. O adam hayatını terkediyosa, diğer arkadaşların buraya terketmesine kızamıyorum. Demek ki herşey yolunda gidiyo..
Umarım ben ameliyattan sonra da sık sık uğrarım buraya. İnşallah hepimiz için netice güzel olur da, buraya yazarız, sizler de bi şekilde ameliyat olur ve iyileşirsiniz.
İnşallah bu forumu farkeden hiçbirimiz de buraya girme ihtiyacı hissetmeyiz..