Bacak dolgusu yaptıran var mı?

dior canım benim hep burdayım ve olucamda :))) hep yanınızdayım bi ara uzun dönem gelemedim ama olsun kalbim hep sizinleydi ve güzel gelişmeleride görünce sevindim herkes adına, bende umuyorum ki canım bu yardımlaşma hep sürsün amelıyat olan olmayan herkes burada çareler aramaya devam etsin ki öle olacağından da hep eminim sizi seviyorum:)

aslılı merhaba kaç gündür ilk defa girebiliyorum foruma çok detaylı okuyamadım eğer gününü değiştirebilecek birini bulamadıysan benim 20 si seninle değiştirebilirim .

Doktor mailime yanıt vermiş, ameliyatınız 24 nisana ertelenmiştir demiş :)))
Çok çok mutluyum, bu h sonum kabus gibi geçmişti resmen. Çok teşekkür ederim bcnc ve melike, ameliyat günlerinizi benimle değiştirmek istmeeniz çok ince bi davranış, ne diceemi bilemiyorum, sağolun. Gerçekten çok iyisiniz. Umarım bundan sonra bir sorun çıkmaz, spice sen de sağol ilgin için.
ınşallah bu yaz hayatımın kabusu bitmiş olacak. Neyse fazla hayal kurmiim de büyü bozulmasın bari :)
Bu arada şu ameliyat öncesi görüşmeyi ne zaman yapıcaaz doktorla, ya da yapmamız gereken bişe var mıdır?

Aslicim çok sevindim senin adına hadi hayırlısı artık.
bu arada evet Dr gorusecekmiyiz resimleri gosterririm demişti hemde extra yaptiracagimiz seyler icinde ayrıca görüşsek mı?biz kadınların durumu ne olacak böyle yaa:)

benim bildigim eskilerden ameliyat olanlardan septembergirl vardi o en son 13 martta giris yapmis neden buraya yazmadi anlamadim.papatyatarlasi araliktan beri giris yapmamisalsanaalsanasmile
angel vardi bi ara ne cok girerdi bu topige ameliya oldu hic girmiyo artik/ jazabel de oyle...

Son düzenleme:
aslıcığım, verdiğin habere çok sevindim tatlım. inşallah başka bir olumsuzluk çıkmaz.

kızlar; doktor beyi operasyondan bir hafta önce arayacağız ve gerekli bilgileri öğreneceğiz.

sonucu inşallah hayırlı olur.

Son düzenleme:
Çok teşekkür ederim arkadaşlar, umarım netice de sorunsuz olur.
Aslında ben dra mail atmıştm, ayrıntılarla ilgili sizinle görüşelim demişti, sonra benim tarih karışınca bu da karıştı tabii, ama dr eminim ki biliyodur napçanı ve bizi çaarcaktır. Ben mailimde düşük tansiyonla yaşadıımı söylemiştim, düşük tansiyon daha az morluk demek diye ynt vermişti. Yani korktuğum şey aslında iyi birşeymiş.
Bukett, bence ameliyat olup da buraya girmeyenlerin yağları erimemiş yani bacakları hala düzgün olacak ki buraya ihtiyaç duymuyolar. Eğer sorun olsaydı emin ol ki yazarlardı bence.. Geçen gün TV de bi estetisyen çok büyük burunlu bi hastasının ameliyattan sonra harika bir görünüme kavuştuunu ve ameliyat öncesi hayatını tamamen terkettiğini, eşini, çocuklarını aramadığını sadece belli dönemlerde kendisine muayeneye geldiğini, sonra muayeneye de gelmediğini anlatıyodu. Yani adam, kötü göründüğü dönemdeki hayatından kaçmış. O halini bişenlerden kaçmış. O adam hayatını terkediyosa, diğer arkadaşların buraya terketmesine kızamıyorum. Demek ki herşey yolunda gidiyo..
Umarım ben ameliyattan sonra da sık sık uğrarım buraya. ınşallah hepimiz için netice güzel olur da, buraya yazarız, sizler de bi şekilde ameliyat olur ve iyileşirsiniz.
ınşallah bu forumu farkeden hiçbirimiz de buraya girme ihtiyacı hissetmeyiz..

aslıı canım umarım istediğin neticeyi alırsın ama lütfen senden tüm forum sakinleri adına rica ediyorum resimlerini hemen ekle çok zamanını alıcağını düşünmüyorum öpüyorum seni herşey gönlünce olsun

biz de operasyondan sonra ailelerimizi terk edecek kadar bir değişim geçirirmiyiz ki...kaydirigubbakcemile3

digucum ben yaptıralı bir ay oldu morluk falan yok ağrıda yok... bacak yapısı olarak şişlikler indi ama ameliyat sonrası haliyle çok bi farkı yok ama şişlikler indi sanki hiç değişmemiş gibi ilk başta haliyle bi şişlik oluşuyormuş ameliyattan sonra şimdilik iyi bakalım erimezse güzel ama hep söylüyorum ya bana bi ikinci operasyon yada leg magic aletiyle bi kas yapmak lazım :)) ikinci bir ameliyatı valla göze alırmıyım onuda bilmiyorum nede olsa ameliyat yani denge bozuluyor insanda... :)

kızlar herkese merhaba.. beni çok eski sayfalarda görmüşsünüzdür. Bende ameliyat olacaktım doktorum bülent cihantimurdu. o dönemde çok arkadaş toplanıp bülent beye ameliyat oldular. bende ameliyat günümden 1 gün önce vazgeçtim hatta 500 tl. kaporamı bile yatırmıştım. ama son güne kadar bu siteyi takip ettim ve baktımki arkadaşların hiçbiri memnun değil bende vazgeçtim ama iyikide vazgeçmişim. Kaporamı bile geri alabilmek çin en az 500 kere telefon ettim yalvardım yakardım zor aldım. geri aldığım o paraylada, onları aradığım 400 tlilik telefon faturamı yatırdım. yani kısacası rezil oldum keşke onlara hiç bulaşmasaydım. ondan sonrada bu siteyi hala takip etmekteyim. Bazı arkadaşların ferruh beye gidip memnun kaldıklarını görünce çok büyük hata yaptığımı anladım. çünkü ben bülent beyi tercih etmeden önce yaklaşık 1 buçuk sene önce ferruh beye gidip konuşmuş ve muayene olmuştum ozaman 1500 tl ye yaparım demişti. ama benden başka kimse gitmemişti ve bende cesaret edememiştim. o zamanki fiyatı bana çok iyi gelmişti çünkü bülent bey o dönemde 6000 tlden bahsediyordu. toplu olarak giden arkadaşlara 4000-4500 tl arası ameliyat yapmıştı. Kısacası bende şimdi ferruh beye yaptırmayı düşünüyorum. benimde bacaklarım çok ince. eski arkadaşlardan leydiden başka kimse kalmamış ne kadar kötü.... leydicim sen nasılsın canım uzun süredir takip ediyorum ama oturup yazmaya vaktim olmadı ve msn adresimin şifresinide unuttum açamıyorum. seninlede ayrıca konuşmak isterim. Hayatında önemli değişiklikler olmuş herşeyin hayırlısı olsun canım seni kimsenin üzmesine izin verme çünkü sen haketmiyorsun özledim seni:) özelden yazabilirsem msn adresimi yazıcam kaydedersen sevinirim canım.... Kızlar ameliyat olan ve olacak bütün arkadaşların allah yardımcısı olsun. Darısı başıma...

seselina, canım benim iyiyim.. çok teşk ederim.. sende iyisin inşlh, ekledim canım seni, ne zaman istersen konuşuruz tabi, evet hayatımda değişiklikler oldu, ozamanda konuşmuştuk seninle... benim için en hayırlısı bu oldu... bana göre doğru karar yani:)) sen neler yaptın nasıl gidiyor gerçi msnden konuşuruz ayrıntılı, bende seni özlemiştim... iyiki geri döndün canım çok sevindim.... umarım herşeyin en güzeli olur senin adına da, artık kimse üzemez beni, dediğin gibi asla izin vermem buna, imkan yok artık bitti acılar... allaha şükür bende bu güç ve kızım yanımda oldukça kimse duramaz karşımda bilirsin:)))))))))) tabi daha kurtulamadım bir de kurtulursam daha güzel olacak, işte ozaman yeniden doğmuş olacağım ve yepyeni bir sayfayla başlayacağım hayatıma tekrar....... seni kocaman öpüyorum tatlımmmmm...hoşgeldinnnnnn

kızlar bana yardımcı olun.ışyerime bacak ameliyatı olacağımı söyleyemeyeceğim için bi başka yalan bulmam lazım 22nisanda izin alıp nöbet falan yazmasınlar diye.ızin almak için ne tür ameliyatları kullanabilirim.Fikir verin nolur ya

seselina hoşgeldin... seni yeniden burda görmek ne güzel. eski sayfaları takip eden biri olarak senide hiç unutmadım. umarım sende ameliyat olur ve kurtulursun bu dertten. ama lütfen forumu bırakma. leydicim iyiki sende burdasın... bizi bırakmadın.. EDGE bence cesaret et ve giy etek. mutlaka değişim olmuştur. güzel olmuştur. güven kendine. sen resimlerini buraya koymadın ama msn den diğer arkadaşlar yolladın... onların görüşlerini aldınmı onlar ne düşünüyor?

ameliyat değil de hastalık bahanesiyle rapor alabilirsin. mesela domuz gribi olabilir...bulaşır diye kimse de ziyaretine gelemez...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…