Bacak dolgusu yaptıran var mı?

bak melike ye göndermiştim o söyledi yorumunu :))ya şöyleki benim iş yerindeki arkadaşlar sağolsunlar biraz kötü ruhlular öylemi denir tam bilmiyorum ama hep kötü düşünceli insanlar yani normal bi kıyafet giysen bile baştan aşağı süzerler böyle suratlarını ekşite ekşite çok güzel olsan bile demezler yani anlatabiliyormuyum mutlaka sizin çevrenizdede vardır bu tiplerden azda olsa burdakilerse nedense hep öyle denk gelmiş belki iş dışında giyerim yakında kuzenimin düğünü var onun için elbise almayı düşünüyorum ve giyicem o zaman resim çekilir yine gösteririm ama iş yerinde giymek için hazır hissetmiyorum kendimi biliyorum yine bet bet bakarlar

birde şunu açıklama istiyorum benim buraya resim koymamın nedeni herkes görücek diye değil eşimden gizli yaptırdığımı zaten bilmeyen kalmadı evden de pek yazmıyorum bu siteye o yüzden resimde bulundurmuyorum msnimden ve bilgisayarımdan hep sildim çünkü kendisi tam bir bilgisayar kurdudur yani en ufak bi şeyti farkeder temkinli olmak zorundayım beni anladığınızıda umuyorum herkesin görmesi için değil kendimin açığa çıkmasını istemediğim için msnlere tek tek yolladım yoksa buraya eklemek çok daha kolay bi kere eklerim herkes görür benden resim isteyen arkadaşlar hala var bende mevcut değil şuan eğer önceden gönderdiğim arkadaşlarda varsa onlar gönderebilirlermi mesela melike sende duruyormu resim arkadaşlara forward edebilirmisin eğer senin için mahsuru yoksa yada başka uygun olan bir arkadaş...

ben olmadı elbise giyip resim çekip yine sizlerin fikirlerine sunim ondan sonra giyip giymeme konusunda karar veririz hep birlikte :)

dior tşk.ederim arkadaşım ben istesemde bu siteden kopamam ya bağımlılık yapıyor burası. sadece işyerimde interneti yasakladılar evdede bilgisayar olmadığı için girememiştim ama şimdi işyerimden girebiliyorum ve ameliyat olsamda asla burayı bırakmıycam diğer arkadaşlarda inşallah öyle yaparlar. edge34 arkadaşım yeni resimlerini bende isterim adresimi almışsındır umarım. bende ferruh beye yaptırmayı düşünüyorum acaba kadınlar kulubünden gelenlere indirim yapmıyormu, paramı denkleyemiyorum yaa... hiç indirim yapması konusunda konuşan oldumuki...

arkadaslar merabaaa=) ben uzun zamandır giremedim sebebını daha önce solmıstım saolsun spcy de acıklama yapmşşş.sureklı aklımda ama fırsat bulup okulda giremıyorum malesef nete geldim daha fazla meraktan catlamayım die sarpo edge nasılsınız memnunumusunz.edge ile mesajlasmstık iiyisndr umarım rahtalmassndr artık.hemen kendi durumumdan soz edim 3.5 ay oldu hıcbır erıme yok=) daha beklmelemıyım sizce en az 3 ay demstı leydı erıme olur mukı cunku hc olmadı ve hergun dua edıyorum olmasın die.tek sıkayetım yag alınan bacakmda solda üsste bıraz cokme var tayt corap gyyorum hc sorun olmuyor orayı takıyorum ama tabı hc erıme olmasın hep boyle kalsın yeter benım için cok memnunum=) arada yıne girer anlatırım son halımı ankaraya dönnce fotoda koyarım.

seselına mutlaka konus ferruh beyle yardmcı olur öle paragöz bır doktor diil.keske ankarada olsamda gdp yerıne ben konsssam=)

angelim canım, senin için tehlike geçmiş, daha erimez sanmam.... çünkü eriyen 3 ayda eriyor ve bacak oturuyor, tabi sakın zayıflama şimdiki halin nasılsa öle kal :)))) çok mutlu oldum senin adına, erime olmaması cok güzel tatlım....bende sigarayı bıraktım 1,5 ay oldu ve kilo almaya başladım... bacaklarım da kalınlaşmaya ve amelıyat oldugum da kı halini almaya başlıyor yavaş yavaş, inşlh eskisi gibi olur ben zayıflayınca bacaklarımda baya incelmişti çünkü, ve zayıfladıgında ordakı yag hücreleri küçülürmüş ve biz eridiğini düşünürmüşüz bunu bana doktorum demişti ne kadar dogru bilemem ama düşününce mantıklı bir bakış açısı ve kilo aldıgım için fark edebiliyorum... lafın kısası zayıflama yani sakın:)))))

ANGELıM erimemesine çok sevindim. umarım gönlüne göre olur. EDGE sen fotonu buraya ekledikten sonra kendi bilgisayarından silersin resmini. o zaman sorun olmaz. ama tabi yinede sen bilirsin. senin için nasıl rahat edecekse öyle davran. işyerinde giymiyorsan bile dışarda giy. yaptırdığına değsin...

Sesilina merhaba,
Ben de Ferruh Bey e ameliyat olmayı düşünüyorum gittim muayene de oldum, fiyatı da konuştuk ama indirim yaparım demedi ama beraber olursak belki indirim yapar. İrtibatta olalım, sevgiler...

seselina seni yine burda görmek güzel bencede doktorla görüş mutlaka yardımcı olur leydi sen nasılsın alet işe yaradımı senin bacaklarında zaten pek problem yoktu işin kolay

Ferruh Bey'e ben ameliyat olurken indirim yaparmısınız diye söylemiştim zaten fiyatlarımız dışarıya göre çok uygun dedi 2500 tl şuan indirim yapmadı bende çok ısrarcı olmadım sadece söylemiştim hakikaten dediği gibi de yanii dğerlerine bakarsanız çok çok iyi 4500 aşşası yok o yüzden bilmiyorum indirim pek yaparmı belki durumunuzu anlatırsanız yapabilirr ben çokta üstünde durmamıştım...

digucum ve seselina bende denkliyemiyorum parayı birlikte bize bişiler yapsa ya bende düşünüyorum siz belirlediniz mi tarih.annemden isteyim diyorumm kaç haftadır onada bişi diemedim ya.çok çekincelerim var.bari 2ye yapsa.valla olsa seve seve veririm ama yok.zaten aldığım ayda 500lira.bi konuşsak ama dr beyde zaten uygun fiyata yapıyor ama bizde para olmayıncabilmiyorumkismile

bende söleyememiştim tek fiyat mı diye sorabilmiştim sadece.şimdi onun emeğine saygı duymuyor değilim sanki pazarlık yaparsam saygısızlık olur gibi diye söyleyememiştimfisfisfis

angelina ya senin ank olmana gerek yok ki bi tel. edip söylesen.ben borç alıp yaptırmayı düşünüyorum.yada annemin tüm hakaretlerini dinleyip ondan zorla isteyeceğim her gün konuşmaya çalışıyorum söyleyemiyorum sen bizim yerimize tel edip sölesen böle bi durumda yardımcı olabilir mi.

spicy teşekkür ederim ama zaten hast. çalışıyorum.ne bilim öyle değilde bi kadın hast. ameliyat olacağım,çocuk aldıracam falan gibi bişiler diyeceğim sanırım.ama izin almam için 5hafta önce sölemem gerekir buda saçma mı olur bilmem

angelim mrb, hoşgeldin tekrar. bcaklarında erime olmamasına çok sevindim, ancak şu çökme meselesi kafama takıldı. Bacaklarının üst ısmından çok yağ almış mıydı dr?. benden baya bi yağ alıncak gibi.. Eğer yağ alınan her yerde çökme olursa ben şimdiki halimi arayabilirim yani..
Bi de bacaklarının eski halinin fotosunu göndermiş miydin?
Sevgiler

ameliyat olmuş ve benimle beraber ameliyat olacak arkadaşlar;
Ameliyatı c tesi günü olacağım inşallah. Siz ameliyat tarihinden sonraki tüm hafta boyunca mı izin aldınız? yoksa 2-3 günlük izin mi aldınız, ya da alacaksınız? sevg

melikeciğim daha öncede dediğim gibi buraya eklenmesini istemiyorum tşk ederim ilgilendiğin için ama ben buaray eklemeyi düşünmüyorum canım

melike yani senin ameliyat 21indeydi diye hatırlıyorum, bu durumda 26 nisanda işe mi başlicaksın. yani 5 günlük izin almış oldun öyle mi?
Ben de mi öyle yapsam acaba. ızinlerime kıyamıyorum da, zaten zor alıyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…