Bacak dolgusu yaptıran var mı?

Bu arada cevabın için teşekkür ederim Edge.
Angelim buralarda mı acaba, buralardaysa önceki ve şuanki resimlerini bize gönderebilir mi?

canım sen nezaman ameliyat olmştunda erimeye başladı bileklerdeki yağlar? bide melikeye "sizinnki daha garanti erimez demişsin" superdry yöntemi içinmi dedin onu canım?

Arkadaslar, ben 10 mayis icin Ahmet Beyden operasyon icin tarih aldim. Ama hangi yontem olacagina hala karar veremedim. Lutfen yardimci olun.

Eleycan, yag alinan bolgeler ne durumda. Izler varmi, yada herhangi bir degisiklik?

spicy sen eşine söyledinmi kabul etmemişti ya olmanı gizli olurum diyordun ??

edge34, benim eşim çok evhamlıdır, bu nedenle söylemedim, daha doğrusu söyleyemedim diyeyim. artık yaptırdıktan sonra görecek inşallah kaydirigubbakcemile3

aslılı, biliyorsun 22 nisanda başka bir arkadaşımız ameliyat olacak. doktor beyi 23 nisan için ararsan daha uygun olur. arayamazsan haberim olsun. ben arayayım yarın sabahtan.

Son düzenleme:
leydicim aldım bende leg magic aletini, bu akşamdan başladım. hadi hayırlısı... :)
bu arada sende kilo almaya devam yerimseniben

ben seni başka bi msnden mi kaydetsem ne yapsam anlamadımm.sen hata veriyor sana gönderemiyorum demiştin

Dıgucum bu arada bende ferruh beye ameliyat mı desem ne desem bilmiyorum ondan olmayı düşünüyorum.gidip görüştüm.nisanda yaptırmayı düşünüyorum.

edge birde ameliyat sonrası gerekli bişi yok sanırım biz hemen çıkıp gidicez terlik-gecelik vb. şeylere ihtiyaç yoktur dimi cnm.bazı arkadaşlar korseden bahsetmiş.ben sadece varis çorabı die biliodum

ANıX hayırlı olsun canım umarım faydasını görürüz hadi hayırlısı:)) 8 haftada belli oluyormus sanırım biraz MELıKE canm bilgiler için teşkler ELEYCAN superdry yöntemiyle amelıyat oldun die biliyordum ben normal yağ enjeksiyonumu oldun acaba ve doktor bey sana superdry yöntemiyle amelıyat olan hasta resimleri gösterdimi cvplarsan sevinirim

ayaz06 ameliyat sonrası pek bişeye gerek yok rahatlığın için eşofman olsa yeter zaten uyandığında onlar seni giymiş oluyorlar bu arada resimler istiyorsunuz bende ama ben malesef gizli yaptırdığım için ve yakalanmamak için resimleri sildim o yüzden daha önceden görmediğim arkadaşlarda mevcut ise onlardan yardım alabiliriz.

leydiciğim bu leg magic ben araştırdım internetten ama genelde zayıflamak için kullanılıyormuş sanırım bende almayı ve birazda onla takviye yapmayı düşünüyorum da sen memnunsun galiba hem biraz daha zaman geçmesi gerekiyor sanırım kesin memnunum demen için :)

selam, ben geçen hafta doktorla görüştüm. bana yağ enjeksiyonuyla 1 defada düzelecek iş değil bu , en az 3 kerede düzelir dedi ve benim bacaklarımda çok eğri değil aslında. silikon önerdi bir kerede olursun biter çok sık yaptığımız işlem dedi. aslında silikona ben çok karşıydım yabancı madde olduğu için ama benim annem de doktor . annem zararsız yaptırabilirsin dedi ben iyice cesaretlendim. silikon yaptıran var mı burada, varsa bana yardımcı olabilir mi?

Ahmet beye benimle birlikte ameliyat olacak arkadaşlar;
Tek tek özelden yazamıyorum, ben 17 nisanda ameliyat olamıyorum ve aynı haftaiçinde sanırım doktorun boş günü yok!
Spicy doktora 23 nisanı sormuş dr kesinlikle olamayacağını söylemiş. 24 nisan için aradım, ama meşgulmüş telefonumu aldılar doktor aramadı.. Mail gönderdim, cevam vermedi henüz ameliyatları varmış zaten. Aynı h içinde ben olamazsam indirim de tehlikeye girebilir, çok çok özür kızlar. Ama işyeri bu konuda çok sert ve kararlı, hatta 23/24 ünde bile zor izin verdiler gibi..
Doktorun boş vakti yoksa napabiliriz ki? Çok çok özür dilerim, benim işyeri bildiğiniz gibi değil.. Bunun yüzünden işten mi çıksam acaba diyorum ama zaten ameliyata yeterince para gidecek.. Çok moralim bozuk çooook, böyle olacağını da biliyodum, çok kötüyüm

Ahmet beye benimle aynı dönemde ameliyat olacak arkadaşlar,
Çok düşüncesizce bir teklif olacak benimki biliyorum ama eğer ahmet bey diğer günlerde de müsait değilse, sizlerden müsait olan biriyle gün değişimi yapsak olur mu bu şimdi aklıma geldi, tabii siz de işlerinizden buna göre izin aldınız, biliyorum.
Zaten ben başka bi zamana aldırmak zorunda kalırım öyleyse ama bu durumda indirim olmayabilir. Ahmet Beye de ulaşamıyorum.

aslılı üzülme canım... herşeyde bir hayır vardır diye düşün... belkide böylesi hayırlı demekki... sıkma canını... ELAYCAN seni gören arkadaşlar burda bacaklarını çok övdüler. çok güzel olmuş dediler. sen daha yeni ameliyat oldun 'bileklerim erimiş gibi sanki ' dedin... kafam karıştı. resimlerini ne zaman koyacaksın...

aslılı;
özel mesaj kutunda temizlik yaparsan iyi olur tatlım. yoksa sana gönderdiğim bilgileri alamazsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…