Bacak dolgusu yaptıran var mı?

sarpo ve edge sizde morluklar varmı? şuan nasılsınız... sarpo bildiğim kadarı ile etek giyiyor... edge sen hala giymiyormusun...

edge mrb canım benim araştırdıgıma göre de leg magic vücudu forma sokuyor yani bir nevi zayıflama kalori yakma aletide diyebiliriz ve bazı bölgelerde kas yapıyor mesela karın bölgesini sertleştiriyor kalçaları sertleştirip kaldırıyormus ve en önemlisi bacak iç ve dış kaslarını çalıştırıp geliştiriyor ki benim istedigimde bu :))) ama bu arada kalça ve belde foruma giriyor canım aletin kendini belli etmesi yani işe yarayıp yaramadıgını anlamak için cok erken ama 8 haftada belli oluyormus aldıgım cd de öle diyor umarım işe yarar şu 2 gündür çok sık yaptıgım sölenemez çünkü 2 gündür yüzme dersim vardı ve bacaklarım yeterince çalıştı yoruldum yanı bacak çırp çırp:)) ama bırakmıcam devam bütün çarelere:))

Dıgucum bu arada bende ferruh beye ameliyat mı desem ne desem bilmiyorum ondan olmayı düşünüyorum.gidip görüştüm.nisanda yaptırmayı düşünüyorum.

Ayaz merhaba,
ben de büyük ihtimal operasyonu Ferruh bey e yaptıracağım ama ailem biraz daha araştıralım hemen karar vermeyelim diyor ama ben yeteri kadar araştırdığımı düşünüyorum. Benim ne zaman ameliyatolacağım belli değil. ama ameliyat zamanını mutlaka haber veririm.

Sen de ameliyat öncesi ve sonrası resimlerini koyarsan çok çok çok sevinirim.
Görüşmek üzere...

Doktor hala aramadı.. Ulaşamıyorum da.. Aslında 17 nisan için rapor mu alsam diyorum ama işyerinde bu kadar çok izin diye direttikten sonra kimse inanmaz.. Yaz da gittikçe yaklaşıyo.. Hiç amlyt işlerine filan da girmediğim için amlyt tarihi deiştirmenin etik olup olmadığını da bilmiyorum, yani doktorun pek hoşuna mı gitmedi acaba. Yani herşeyi buna göre ayarladı tabii. Yeni bi amlyt tarihi istesem de çok mu şey istemiş olurum şimdi bilmiyorum, yaz da yaklaşıyo.. Çok ayıp ettim biliyorum ama en büyük korkum da buydu. Galiba hiç amlyt olmiicaam ve hiç kurtulamiicam artık. Bıraksam mı diyorum bu düşünceyi..

Doktor hala aramadı.. Ulaşamıyorum da.. Aslında 17 nisan için rapor mu alsam diyorum ama işyerinde bu kadar çok izin diye direttikten sonra kimse inanmaz.. Yaz da gittikçe yaklaşıyo.. Hiç amlyt işlerine filan da girmediğim için amlyt tarihi deiştirmenin etik olup olmadığını da bilmiyorum, yani doktorun pek hoşuna mı gitmedi acaba. Yani herşeyi buna göre ayarladı tabii. Yeni bi amlyt tarihi istesem de çok mu şey istemiş olurum şimdi bilmiyorum, yaz da yaklaşıyo.. Çok ayıp ettim biliyorum ama en büyük korkum da buydu. Galiba hiç amlyt olmiicaam ve hiç kurtulamiicam artık. Bıraksam mı diyorum bu düşünceyi..

rapor alabilirsin tatlım. raporu kimse bozamaz. zaten cumartesiye rastlıyor. çok problem olacağını zannetmiyorum. hem böylece izne ne kadar çok ihtiyacının olduğu da anlaşılmış olur . alamazsan da sorun değil. listeden çıkarsın ve bize ayıp etmiş olmazsın. yıpratma kendini bu kadar.

Son düzenleme:
dıgucumm olayım bi tmm koyarımm cnm.ben de işten izin alamıcam için nisanda düşünüyorum

selam, ben geçen hafta doktorla görüştüm. bana yağ enjeksiyonuyla 1 defada düzelecek iş değil bu , en az 3 kerede düzelir dedi ve benim bacaklarımda çok eğri değil aslında. silikon önerdi bir kerede olursun biter çok sık yaptığımız işlem dedi. aslında silikona ben çok karşıydım yabancı madde olduğu için ama benim annem de doktor . annem zararsız yaptırabilirsin dedi ben iyice cesaretlendim. silikon yaptıran var mı burada, varsa bana yardımcı olabilir mi?

ya bu silikon konusu gerçekten çok karıştırıyor kafamı offf bende çokk zayıfım yağ enjeksiyonuna nekadar ümitlensemde içten içe biliyorum olmıycak eriyip gitck 3 kerede nasıl uğraşım hem para hem zaman kaybı kimin okadar vakti varki hadi 2 kerede olsa bi derece off f:KK43:((( bide dans ediyor olmam iyice korkutuyor silikon konusunda... canım annen ne doktoru silikon koyulması durumunda uzun vadede ne olucağı konusunda yaklaşımı nasıl??? :uhm:

ayaz 06,sarpo merhaba.birkaç defadır yazıyorum cevaplayan olmadı.yazılarınızı okudum.ben de ferruh beye yağ enjeksiyonuna karar verdim.sonuçlardan memnun musunuz.işe dönüş kaç günde olabilir.erime konusunda ne düşünüyorsunuz.enfeksiyon oldu mu,ilaç kullanılıyor mu,lütfen bilgilerinize ihtiyacımız var.Allah hepimize iyi sonuçlar gösteririr inşallah.

ya bu silikon konusu gerçekten çok karıştırıyor kafamı offf bende çokk zayıfım yağ enjeksiyonuna nekadar ümitlensemde içten içe biliyorum olmıycak eriyip gitck 3 kerede nasıl uğraşım hem para hem zaman kaybı kimin okadar vakti varki hadi 2 kerede olsa bi derece off f:KK43:((( bide dans ediyor olmam iyice korkutuyor silikon konusunda... canım annen ne doktoru silikon koyulması durumunda uzun vadede ne olucağı konusunda yaklaşımı nasıl??? :uhm:

pamukk annem göz doktoru aslında ama tıp fakültesinde bu konu üzerine eğitim almış. ben doktora ilerde en kötü sonuç ne olabilir diye sordum, yırtılır ve ameliyatla çıkarılır bacağa zarar vermez dedi. ben de çok korkuyodum silikondan ama anneme sürekli soruyorum yok zarar vermez bacağına deyip duruyor benim de kafam karışık yine de ben seni etkilemiş olmayayım .bu arada benim ablam da çok zayıf, o da silikon taktırıcak...

tşk ederim leydi verdiğin bilgiler için. Bende morluk yok hiç olmadıda morluk ama ilk ameliyat zamanı ağrı vardı yok eşim hala bilmiyor sargılar çıktıktan sonra ameliyat yerleri belli bile olmuyor o konuda düşünceniz olmasın... Ben hala etek giymedim bilmiyorum niye giymedim belki cesaret edemiyorum belkide bu zamana kadar hiç giymedim henz alışamadım falan ondandır zaten benim bacaklarım çok zayıftı arkadaşlar gördüler ameliyattan sonra tabiki düzeldi eskiye göre fark var ama sanki tamda benim istediğim gibi açıklık kapanmadı ama yinede iyi sonuç..

aslılı üzülme canım... herşeyde bir hayır vardır diye düşün... belkide böylesi hayırlı demekki... sıkma canını... ELAYCAN seni gören arkadaşlar burda bacaklarını çok övdüler. çok güzel olmuş dediler. sen daha yeni ameliyat oldun 'bileklerim erimiş gibi sanki ' dedin... kafam karıştı. resimlerini ne zaman koyacaksın...

Merhaba,dior ödemler indiğinden bana inceymiş gibi geliyor ama bacaklarımın şekli çok düzgün.ben şuan herşeyi çok rahatlıkla giyebiliyorum herkes çok beğeniyor Ahmet beyde çok iyi göründüğünü söyledi..son halinin resimleri henüz yok önümüzdeki hafta Ahmet beye gidicem, sanırım resimleri ozaman çekecek..

Arkadaslar, ben 10 mayis icin Ahmet Beyden operasyon icin tarih aldim. Ama hangi yontem olacagina hala karar veremedim. Lutfen yardimci olun.

Eleycan, yag alinan bolgeler ne durumda. Izler varmi, yada herhangi bir degisiklik?

Değişiklik var evet,yağ alınan yerlerim eskiden bol pantolon giydiğimde bile çıkıntılı ve çok iğrenç görünüyordu şimdi ise daracık pantolon ve taytlarla bile düzgün ve harika gözüküyor:) izlere gelince,morarmalar ve çok küçük yara izleri vardı şimdi onlarda geçmek üzere hepsi bukadarmış.bende çok korkuyordum Ahmet beye gittiğimde yanlızca muayene olup bir fikir edinecektim,ama odasından çıktığımda bir baktımki ameliyat tarihi almışım:)güven verdi bana iyikide öyle olmuş doktorumdan da operasyondnda çok memmunum.inşallah sizlerde en kısa zamanda bu stresten kurtulursunuz...

pamukk annem göz doktoru aslında ama tıp fakültesinde bu konu üzerine eğitim almış. ben doktora ilerde en kötü sonuç ne olabilir diye sordum, yırtılır ve ameliyatla çıkarılır bacağa zarar vermez dedi. ben de çok korkuyodum silikondan ama anneme sürekli soruyorum yok zarar vermez bacağına deyip duruyor benim de kafam karışık yine de ben seni etkilemiş olmayayım .bu arada benim ablam da çok zayıf, o da silikon taktırıcak...
çok teşekür ederim canım doktorların vardır bi bildiği güvenmek lazım ama böyle şeylerde olabiliyor milyardada bir olsa gerçi hangi ameliyatın riski yok ama korkuyor insan sonuçta bacağa silikon diğerleri kadar çok yapılan bir estetik değil ve kritik bir bölge. ablan kime ameliyat olmayı düşünüyor peki fikir aldmı hiçbir doktordan? sen neden ameliyat istiyorsun peki çok mu zayıf yoksa açıklık mı var silikonda kararlımısın

çok teşekür ederim canım doktorların vardır bi bildiği güvenmek lazım ama böyle şeylerde olabiliyor milyardada bir olsa gerçi hangi ameliyatın riski yok ama korkuyor insan sonuçta bacağa silikon diğerleri kadar çok yapılan bir estetik değil ve kritik bir bölge. ablan kime ameliyat olmayı düşünüyor peki fikir aldmı hiçbir doktordan? sen neden ameliyat istiyorsun peki çok mu zayıf yoksa açıklık mı var silikonda kararlımısın

benim bacaklarım ince değil, arada açıklık var. ablamın da öyle. şimdiye kadar bir doktorla görüştük . doktor ister silikon ister yağ enjeksiyonu yaptır ama yağ enjeksiyonu en az 3 kerede biter dedi. buda 3 kere anestezi almak demek 3 kere hayatta yaptıramam. ablam çok zayıf olduğu için ondan alınacak yağ yok, o silikonda kararlı ama hangi doktora yaptıracağı daha belli değil. birkaç kişiyle daha görüşücez. ben ahmet karacalarla da görüşücem eğer tek ameliyatta düzelir derse ona yaptırmayı düşünüyorum olmazsa ablamla beraber silikon taktırıcam. bu arada dans ediyorum demişsin doktor bana silikon taktırdıktan sonra futbol bile oynayabilirsin dedi ama internette silikon taktıranlar 8 ay yürüyemedim falan yazmışlar ne kadarı doğru bilmiyorum ama insan yinede korkuyor

ELAYCAN teşekkür ederim verdiğin bilgiler için... yeni resimlerini eklerken eski resimlerinide eklermisin.. mukayese edebilelim... sen ameliyat oldun ve bu stresten kurtuldun... umarım hiç erime olmaz. herşey gönlüne göre olur.

eski arkadaşlardan LEYDı hariç herkes burayı terketti.... neden hiç uğramıyorlar. neden hepsi ameliyat olduktan sonra elini eteğini çekti anlamış değilim. umuyorum yeni ameliyat olan arkadaşlar burayı bırakmaz...

X