Bacak dolgusu yaptıran var mı?

Elaycan çok teşekkür ederim. Zaten böyle giderse işi olmayan birilerinin yanımda olmasını rica etmek zorunda kalıcaam. Bi de iğneden bile korkan ben; girdiğim şu işlere bakın :) Ahmet Bey mailime henüz yanıt dönmedi.
Şuan için senin bacaklar ne durumda? Korseden sözetmiştin yanlış hatırlamıyosam, diğer doktorlar varis çorabı giyindiriyodu. Sen ne giyiniyosun? Ne zamana kadar giyeceksin? morluklar çok mu? bi de revizyona niçin ihtiyaç duyuyosun? sevg

çok teşekkür ederim melike, hem siz de nasıl olduğunu görmüş olursunuz.. Ama acaba sizde strese sebep olabilir mi ki bu durum?
Ya aslında süre uzadıkça insanın düşünceleri korkuları artıyo. Hemen şimdi ol deseler düşünmeden giderim, ama süre uzun olduğunda başka şey de düşünemediğimden, kafam hep olumsuz neticelere takılıyo..

aslılı heycanını anlıyorum ama korkacak bişe yok uyuyusun uyanıyosun herşey bitmiş inşallah sonuçta çok iyi olur ya zaten yagların % 40 bile kalsa eski halinden daha iyi olur iyi bakalım iyi olsun ayrıca ihtiyaç duyarsan bende seve seve gelirim

Kızlar merhba,
Ben dün Ferruh Bey'e muayene oldum ve o da superdry yöntemini kullanıyormuş ayrıca genel anestezi ve lokal anestezi ile yapmıyormuş ameliyatı sadece 1,5 saat boyunca bir ilaç verip uyutuyormuş hastayı.

Aslılı bu arada Ferruh bey bacaklara uygulanna basıncın az bir basınç olduğunu söyledi hemen sen aklıma geldin, az olan basıncın seni olumsuz şekilde etkilemeyeceğini düşünüyorum. ama yine de ameliyattan önce Ahmet Beyle konuş istersen.

Ayrıca fiyat olarak arada çok fark var.

Kalıcılık oranını ise %40 olarak söyledi ama ben kendimi garantiye almak istiyorum bu oran değişir %50 de olabilir % 60 da ama benim kendimi garantiye almam gerek onun için en düşük oranı söylüyorum dedi.

Benm Ferruh Bey' e yaptırmayı düşünüyorum, Ferruh Bey e ameliayt olan arkadaşlar Sarpo ve Edge diye hatırlıyorum başka varmıydı ?

300 sayfayı çok kısa zamanda okuyunca aklımda tutamıyorum kim kime ameliyat olmuştu bana yardım cı olursanız sevinirim :)

Görüşmek üzere,

Sarpo sanırım ferruh bey bana senin bacaklarının eski ve yeni halini gösterdi :) şimdi resimelre tekrar bakınca hatırladım gerçekten çok güzel olmuşlar.

Sarpo bacakların çok güzel olmuş. Darısı hepimizin başına. Ferruh beyin soyadı ne? bir de ameliyatı kaça maloldu? ben de ufuk beyle görüşüyorum. ailemin haberi olmadan yaptıracağım. insan yanında manevi bir destekçiye ihtiyaç duyuyor. ya uyur da uyanamazsam gibi korkular sarıyor.

Teşekkür ederim digucum umarım çok güzel sonuçlar alırsın ve bize müjdeyi verirsin. Büyük ihtimal senin ameliyat bizden önce olur
BU ARADA AMELıYAT OLACAK ARKADAŞLAR, SıNıRıMDEN VE HEYEVANIMDAN TEK TEK MSJ ATAMIYORUM AMA KORKUNÇ BıŞEY OLDU. 17-18 NıSANDA ıŞYERıNDE OLMAMIZ GEREKEBıLıRMıŞ. BEN KESıN ıZıN TARıHıNı BELıRLEMEK AMACIYLA GıTTıĞıMDE BÖYLE SÖYLENDı. 22 YA DA 23 NıSANDA ÇIKARSAM SORUN OLMAZMIŞ ıDARE EDERLERMıŞ. ÇOK KÖTÜ OLDU. NOLCAK ŞıMDı. AHMET BEYLE NASIL KONUŞSAM? 23 NıSANDA AMELıYAT EDEBıLıR Mı Kı? ÇOK ÜZGÜNÜM ŞUAN BAŞKA BıŞEY AKLIMA GELMıYO, ÇOK KÖTÜ OLDUM, NAPÇAAM ŞıMDı

aslılı,Ahmet beyle zaman kaybetmeden görüş cep tel dan ara yada klinikten arayıp orada olduğu bir saatte acil olduğunu ameliyat tarihiyle ilgili olduğunu söyle görüştürürler seni.strese girmene gerek yok.otarihler boşsa değiştirir..

elaycan,
ben şehir dışından geleceğim ameliyat için. ameliyat sonrası için ihtiyacım olacak şeyler olacak mı acaba? bilgilendirirsen sevinirim.

Eleycan
ben gercekten çok beğendim bacaklarını
çok zarif duruyor bu arada nedenrevizyona ihtiyac duydun Dr. mu istedi yoksa senin tercihin miydi?
birde bu revizyon için extra ödeme yapacak mısın

melike,ben zaten temmuzda karın germe olcam ozaman bacakların eriyen kısımlarına revizyon yaparız dedi Ahmet bey,bunu ilk ameliyata karar verdiğimizde konuşmuştuk karın germe fiyatının içinde.yanlız benimde kafam çok karışık bu sabah giyinirken dikkatli baktım ayak bileklerim eski haline dönmüş gibi,diz içleri gittiğinden çekil güzel ama yazın çorapsız kısa etek giyebilirmiyim bilemiyorum.bence en iyi ve kalıcı yöntem sizinki doktor yüzde 90 demişti bana, ama ben karın germede yaptıracağım için çok maliyetli olur gerek yok demişti.sanırım doktorun düşündüğü birkaç revizyon ameliyatıyla düzeltmek.

aslılı,ben tayt gibi bir korse giyiyorum, hastanenin verdiği varis çorabıymış.doktorun asistanı getirtti bunu fiyatı daha uygunmuş.kullanması daha rahat çorap olmadığı için.toplam 4 yada 6 hafta giyilmesi gerekiyormuş ama ben kış bitene kadar da giyebilirim işyerimde soğuk olduğunda rahatsız etmiyor beni.opuyorumnanaktan

digucum bizden önce angelim ameliyat olmuştu Ferruh Bey'e. Ferruh Bingül soyismi soran arkadaşlar bakabilirler googledan. Evet Ferruh Bey bi ilaç veriyor o ilaçla uyuyorsunuz ve uyanıyorsunuz ben kii ta istanbuldan geldim ameliyat oldum sonra çıktım geri istanbula geldim biraz baş dönmesi ve miğde bulantısı olmuştu ameliyattan sonra ama ist'la kadar gelebildiğime göre çok etkileyici olmuyor sanırım... ben bile şaşıyorum kendime nasıl gittim nasıl geldim şimdi yine olsa gidip yaptırcak cesaret olurmu işte onu bilmiyorum :))

tşk ederim askos iyi oldum evet şimdilik bi sorun yok bakalım belki başka miğdemle ilgili problemler vardır cmtsi onun için doktora gidicem bakalım o zaman belli olucak miğdemdemi sorun var yoksa ameliyattan sonramı oluştu görücez :) aslılı izin alamıyorsan en iyisi rapor ayarla 5-6 günlük hem ameliyat sonrası dinlenmende gerekir izin vermiyolarsa raporu düşün raporu mahkeme bile bozamıyor iş yerimi kabul etmicek :))

elaycan,
ben şehir dışından geleceğim ameliyat için. ameliyat sonrası için ihtiyacım olacak şeyler olacak mı acaba? bilgilendirirsen sevinirim.

Ben, yanıma gecelik,terlik birde çıkarken giymek için eşofman almıştım.daha öncede yazmıştım hastane otel gibi herşey var odanızda.iç çamaşırı almıştım fakat ameliyat sonrası o korseyi giydrdikleri için çıkarıp çamaşır giyemiyorsunuz,ben eve gittiğimde giyinebilmiştim.nasıl olacak peki 3-4gün sonra pansumanlar alınıyor sonra bende birkaç dikiş vardı son gitmemde doktor onlarıda aldı.nasıl döneceksin o halde yada burada kalabileceğin biryer varmı?

Ben, yanıma gecelik,terlik birde çıkarken giymek için eşofman almıştım.daha öncede yazmıştım hastane otel gibi herşey var odanızda.iç çamaşırı almıştım fakat ameliyat sonrası o korseyi giydrdikleri için çıkarıp çamaşır giyemiyorsunuz,ben eve gittiğimde giyinebilmiştim.nasıl olacak peki 3-4gün sonra pansumanlar alınıyor sonra bende birkaç dikiş vardı son gitmemde doktor onlarıda aldı.nasıl döneceksin o halde yada burada kalabileceğin biryer varmı?

elaycan ben bir haftalık izin almayı düşünüyorum. öyle aceleyle gidip gelmek istemiyorum zaten. İstanbul'da kalacak yerim var. olmasa zor olurdu benim için.

elaycan işyerinden arayamam, burda yalnız kalmak çok zor. Rapor işi de olacak gibi değil. Bilmezsiniz burda herkese ihtiyaç var. O gün bişekilde gelemesem işten çıkarmazlar ama çok da iyi şeyler olmaz. Burası çok çok çok zor bi yer. Haftasonu arasam olur mu acaba. 22 ya da 23 Nisanda beni de ameliyat edebilir mi ki? O zaman süper olurSabahtan beri aramak için fırsat kolluyorum olmuyo.

günlerdir forumu takip ediyorum her okuyuşta bi iç daha çekiyorum,benimle aynı derdi paylaşan ne kadar çok insan varmış umarım hepimizin istediği olur.bende dr. ferruh beyle 1 hafta önce görüştüm ve kesin karar verdim ama tek endişem kalıcığının ne kadar olduğu. daha önce ferruh beye ameliyat olan arkadaşlardan ricam şuanki durumlarını yazarlarsa çok sevinirim.

Edge bana ameliyat öncesi ve sonrası resimlerini gönderecektin tatile çıkmadan önce .seni msn den ekldim daha önce, vakit bulduğun bir zamanda gönderebilir misin rica etsem?

X