- 23 Şubat 2010
- 1.405
- 900
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sarpo bişey sormak istiyorum sende ameliyat sonrası baş dönmesi miğde bulantısı ,karın ağrısı falan varmı yada enfeksiyon falan oluştumu ben ameliyat olduğumdan beri biraz kötüyüm feci baş dönmesi miğde bulantısı ve karın ağrısı var 2 doktora gittim bir sürü tahlil yapıldı ve hiçbişey çıkmadı vücut temiz sadece bi enfeksiyon olduğundan bahsedildi ama nerde olduğu bulunamadı çıkmadı tahlillerde ama ben feciyim özellikle şu son bir hafta raporluyum yanii evet ne bişey yiyebiliyorum ne içebiliyorum iğnelerle ayakta duruyorum resmen
Eleycan seninki klasik yağ enjeksiyonu muydu? Bana superdry'a gerek duymuyorum senin için demişti..
Klasik yağ enjeksiyonunda vucuda bir sıvı veriliyor. Bacaklardaki yağ dokusunun değişik olması nedeniyle bu bölgeye sıvı vermeden yapıyor Dr. bey. Ama diğer bölgelerden alınan yağlara o da sıvı enjekte ediyor. SOnrasında ise, anladıpım kadarıyla bu yağ hücrelerinin kök hücrece zenginleştirildiği özel bir makinadan geçirilmesi söz konusu. Zaten yurt dışından gelecek makina ve ekip dediği de bu .
spudry yönteminde yağ bacaktanmı alınıyor sadece melike sen daha iyi biliyosun sanırım bu konuyu başka bir yerden alınan yağ olmuyormu yani birde spudry yöntemi ile normal yag enjeksiyonu sankı bana aynı şeymiş gibi geldi çünkü normal yağ enjeksıyonunda da yaglar ayrıştırılıyo
Çok teşekkürler elaycan. Biz de seninle tanıştığımıza çok memnun olduk. Tekrar söylemeden geçemiiceem, bacakların süper görünüyodu.
Benim ameliyat 17 nisanda.. Umarım bir aksilik çıkmaz, ama içimi korku sarmaya başladı. Kimseye söylemedim çünkü ailemden yahut çevremden..
Ameliyat kaç saat sürdü? ameliyat öncesinde ne gibi işlemler yapmışlardı sana? Ameliyata girmeden evvel nasıl hissetmiştin? Gece hastanede kalman gerekmiş miydi? Tekrar geçmiş olsun. Bu arada maşallah çok da iyi görünüyosun 3 çocuğa göre ..