Bacak dolgusu yaptıran var mı?

Melike çok teşekkür ederim verdiğin bilgielr için.

Kızlar iyi ki varsınzı yoksa ben hala bu ameliyatı yaptırsam mı yaptırmasam mı diye düşünüp duracaktım.

ınşallah herkes istediği gibi bacaklara en yakın zamanda kavuşur :)

MERHABA.Arkadaşlar inanın çok yoğun çalışıyorum,her akşam bilgisayarın başına geçmek için can atıyorum ama birtürlü vakit bulamıyorum.aslılı senin gördüğün en küçük kızım ondan büyük iki tana daha var:)şuan işteyim .bacaklaım bayabi iyi ama resimler Ahmet beyde ve daha bu halinin resmi çekilmedi alır almaz foruma ekliycem.Ahmet bey ameliyatları yeditepe üniversite hastanesinde yapıyor hastane 7 yıldızlı otel gibi bütün ekip harika.şimdilik bukadar evden görüşürüz.aslılı ve melike sizleri gördüğüme çok sevindim umarım yine görüşürüz yüzyüze ilk sefer biraz aceleye geldi:)

Çok teşekkürler elaycan. Biz de seninle tanıştığımıza çok memnun olduk. Tekrar söylemeden geçemiiceem, bacakların süper görünüyodu.
Benim ameliyat 17 nisanda.. Umarım bir aksilik çıkmaz, ama içimi korku sarmaya başladı. Kimseye söylemedim çünkü ailemden yahut çevremden..
Ameliyat kaç saat sürdü? ameliyat öncesinde ne gibi işlemler yapmışlardı sana? Ameliyata girmeden evvel nasıl hissetmiştin? Gece hastanede kalman gerekmiş miydi? Tekrar geçmiş olsun. Bu arada maşallah çok da iyi görünüyosun 3 çocuğa göre ..

Kızlar ben başka şey düşünemez oldum. Zaman geçtikçe korkularım artıyo gibi.. Fulden Uras da estetik olmuş ve virüs kapmış, başına çok kötü şeyler gelmiş.
Kesin kararlıyım bu ameliyatı olmam lazım, ama bişey olursa bunu nasıl açıklarım anneme, aileme.. Acaba söylesem mi? Ama söylesem de izin vermezler, hiçbi şekilde..

spudry yönteminde yağ bacaktanmı alınıyor sadece melike sen daha iyi biliyosun sanırım bu konuyu başka bir yerden alınan yağ olmuyormu yani birde spudry yöntemi ile normal yag enjeksiyonu sankı bana aynı şeymiş gibi geldi çünkü normal yağ enjeksıyonunda da yaglar ayrıştırılıyo

Eleycan seninki klasik yağ enjeksiyonu muydu? Bana superdry'a gerek duymuyorum senin için demişti..

Klasik yağ enjeksiyonunda vucuda bir sıvı veriliyor. Bacaklardaki yağ dokusunun değişik olması nedeniyle bu bölgeye sıvı vermeden yapıyor Dr. bey. Ama diğer bölgelerden alınan yağlara o da sıvı enjekte ediyor. SOnrasında ise, anladıpım kadarıyla bu yağ hücrelerinin kök hücrece zenginleştirildiği özel bir makinadan geçirilmesi söz konusu. Zaten yurt dışından gelecek makina ve ekip dediği de bu .

sarpo bişey sormak istiyorum sende ameliyat sonrası baş dönmesi miğde bulantısı ,karın ağrısı falan varmı yada enfeksiyon falan oluştumu ben ameliyat olduğumdan beri biraz kötüyüm feci baş dönmesi miğde bulantısı ve karın ağrısı var 2 doktora gittim bir sürü tahlil yapıldı ve hiçbişey çıkmadı vücut temiz sadece bi enfeksiyon olduğundan bahsedildi ama nerde olduğu bulunamadı çıkmadı tahlillerde ama ben feciyim özellikle şu son bir hafta raporluyum yanii evet ne bişey yiyebiliyorum ne içebiliyorum iğnelerle ayakta duruyorum resmen

geçmiş olsun edge34;
kullanılan ilaçlara göre ameliyat sonrası vücut biraz zayıf düşebilir. vücudunun savunmasız olduğu bu dönemde hastalıklara daha kolay yakalanırsın. umarım en kısa sürede atlatırsın.

Klasik yağ enjeksiyonunda vucuda bir sıvı veriliyor. Bacaklardaki yağ dokusunun değişik olması nedeniyle bu bölgeye sıvı vermeden yapıyor Dr. bey. Ama diğer bölgelerden alınan yağlara o da sıvı enjekte ediyor. SOnrasında ise, anladıpım kadarıyla bu yağ hücrelerinin kök hücrece zenginleştirildiği özel bir makinadan geçirilmesi söz konusu. Zaten yurt dışından gelecek makina ve ekip dediği de bu .

Merhaba tulsa,
Ahmet bey makinenin hastanede olduğunu sadece yurtdışından gelen ekipin makinenin kalibrasyonu yani anladığım kadarıyla bakımını ayarlarını vs yapmak için geldigini söyledi

spudry yönteminde yağ bacaktanmı alınıyor sadece melike sen daha iyi biliyosun sanırım bu konuyu başka bir yerden alınan yağ olmuyormu yani birde spudry yöntemi ile normal yag enjeksiyonu sankı bana aynı şeymiş gibi geldi çünkü normal yağ enjeksıyonunda da yaglar ayrıştırılıyo

Merhaba Leydi,
Tulsanında yukarıda acıkladığı gibi superdry da sadece bacaklardan yağ alınıyor.
Yag enjeksiyonu ve super dry teknıgi arasındaki fark, sanırım transfer arasında yapılan işlemler ve kullanılan cihazlar

ınternetten bulduğum bir iki yazıyı paylaşmak istedim.

Kok hücre tedavisi temel olarak,kok hücrelerin vücuttaki yağ dokusundan ayıklanarak elde etme tekniğidir. Örneğin vücuttan liposuction ile alınan yağ dokusu özel bazı işlemlerden geçirildikten sonra içerisinde bulunan kök hücreler yağ hücrelerinden ayrılmakta ve kök hücreden zengin yağ hücreler de içeren bir materyal elde edilmektedir
Kök hücre tedavisi % 1 gençlik aşısı gibi çalışabiliyor. Çünkü bu hücreler çevrelerindeki ortama göre değişim gösterip çoğalan hücreler…
Yani kişinin yağ hücresine ihtiyacı varsa bu hücreler yağa; damar hücresine ihtiyacı varsa damara; deriye ya da ne gerekiyorsa orada ona dönüşüyor. Hatta Japonlar bu yöntemle meme büyütmeye bile başladılar.

Yağ enjeksiyonu ise bir yerden alınan yağ hücrelerinin iğne ile başka bir yere verilmesidir. Alınan yer genellikle karın bölgesidir. Verilen yağ hücreleri yeni yerlerinde yaşamaya devam ederler orada bir dolgu maddesi görevi görürler. Yağ enjeksiyonunun başarısı verilen hücrelerin yaşamaya devam etmesine bağlı. Eğer verilen hücreler ölürlerse birkaç hafta sonra bütün dolgu etkisi ortadan kalkar. Kısaca ölü yağlar erir.

Yağ enjeksiyonu yapmanın birçok değişik tekniği ve aleti var. Temel olarak yağlar özel liposuction enjektörleri ile alınıyor ve başka bir enjektöre aktarılarak yeni yerlerine enjekte ediliyor. Bu işlemin başarılı olması tamamen kullanılan aletlere ve tekniğe bağlı. Son yıllara kadar verilen yağların erimesi neredeyse bir kuraldı. Ancak son birkaç senede ciddi bir ilerleme oldu ve artık verilen yağların tutma ihtimali ciddi olarak arttı. Örnek olarak benim yağları alırken kullandığım iğnenin içerisi özel hazırlanmış ve altın kaplı. Amaç kanülün içerisinde olabilecek metal çapakları düzeltmek ve hücrelere en az zarar verecek alaşımla, yani altın ile yüzeyi kaplamak. Alınan hücrelerin hava ile temas etmemesi, yağların verildiği enjektörlerin boyutları, uyguladığınız basınç gibi birçok ayrıntı da var. Ama asıl önemli olan aletlerdir.

Edge çok geçmiş olsun.Sen başka şehirde olduğun için benim gibi sık sık gidemedin doktora tabi.Ben şimdiye kadar 4 kere gittim,konrole,her seferinde pansuman yapıldı ve kontrol edildi.İkinci gidişimde bacağımda bir enfeksiyon oluştuğunu gördüler ve tekrar antibiyotik ilaç ve merhem kullandım.Senin de öyle birşey olmuş olabilir,bence Ferruh Bey i hemen ara.

geçmiş olsun dileklerini ileten tüm arkadaşlarıma tşk ediyorum... aradım Ferruh Bey'i söyledim ama enfeksiyon olabileceğini sanmıyorum dedi olsaydı o bölgede kızarıklık şişlik anormal bir durum olurdu dedi bendede onlar yok sende olmuşmuydu öyle sarpo ?? heralde benim başka nedenden yada psikolojik :)) gerçi bugün iyim aman maşallah diyeyimde nazar değmesin kaç günlerdir çok kötüydümm :)

Çok teşekkürler elaycan. Biz de seninle tanıştığımıza çok memnun olduk. Tekrar söylemeden geçemiiceem, bacakların süper görünüyodu.
Benim ameliyat 17 nisanda.. Umarım bir aksilik çıkmaz, ama içimi korku sarmaya başladı. Kimseye söylemedim çünkü ailemden yahut çevremden..
Ameliyat kaç saat sürdü? ameliyat öncesinde ne gibi işlemler yapmışlardı sana? Ameliyata girmeden evvel nasıl hissetmiştin? Gece hastanede kalman gerekmiş miydi? Tekrar geçmiş olsun. Bu arada maşallah çok da iyi görünüyosun 3 çocuğa göre ..

Teşekkür ederim tüm iltifatlar için:) Benim ameliyatım 3 saat sürdü sanırım bir gece kaldım ertesi gün 11 gibi çıktım.korkma inşallah sende hayırlısıyla olup çıkarsın .uyandığımda ilk merak ettiğim bacaklarımın nasıl göründüydü yanıma her gelene sordum:)ama görmüşsündür belki benim eşim sağolsun beni hiç yanlız bırakmadı ve iki arkadaşım,ailenin bilmemesi kötü sonuçta narkoz alacaksın uyandığında yanında kim olacak.ben ameliyattan birkaç gün önce ameliyat olacağım hastaneye gidip kan verdim tahliller için.sizede doktor bilgi verir bu konuda.tansiyon konusuna gelince benimkide çok düşüktü,doktora söyle zaten sürekli ölçüyorlar ameliyattan önce.benim yöntemim klasik yöntem değildi,onun bi üst yöntemiydi:)yanlız bacaklarımdan alınıp bacaklarıma verildi zaten diz içleri gidince bacağın şekli tamamen değişiyor,bana biraz ince geliyor şuan ama şekli düzgün.temmuz gibi revizyon olacak. doktor bana verici alanın çok düzelene kadar revizyon yapabiliriz dedi:) 17 nisan cmrts istersen öyleden sonra olursa yanında da olurumopuyorumnanaktan

Eleycan
ben gercekten çok beğendim bacaklarını
çok zarif duruyor bu arada nedenrevizyona ihtiyac duydun Dr. mu istedi yoksa senin tercihin miydi?
birde bu revizyon için extra ödeme yapacak mısın

X