Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba kızlar.
Bugün Ahmet Beydeydik melikeyle birlikte
Bana silikon önermedi, çok mutlu oldum, hatta bana normal yağ enjeksiyonu da olabilirsin ama kalıcı olur mu bilmem dedi. Yani kalıcı olmazsa tekrar yaptırabilirmiş çünkü vücudumda yeterli yağ varmış, ama ben yine de superdryı düşünüyorum yani en azından güvenilir ve kalıcı olur. Melike de superdry düşünüy galiba, gerçi şuan net değil herşey ama karar vermek üzereyiz. Ben 17 nisan gibi izinde olacağmdan o tarihi düşünüyorum.
Ahmet Bey bana çok çok güven verdi. Herşeyden önce temiz bir hastane ortamı görmek çok güzel. Sonra tek tek bacaklarımdaki fazla ve eksik bölgeleri çizdi inceledi, oturttu, kaldırdı vs benim de fikrimi sordu. Yani baya byaa bi doktor muayenesinden geçtim. Aslında ferruh beyi de çok merak ediyorum o da çok iyidir eminim, ama ankara filan çok düşündürüyo beni.. Yani ben kararımı vermiş kadar oldum aslında. Üstelik benim gibi sorunlu bi bacaklıya bile silikon önermediyse ve kalıcılık oranı yüksek bir yntem kullanacaksa, çok para da oolsa veririm diye düşünüyorum. Ben çk ümitlendim kızlar. Keşke bacaklarnın benim gibi olduğunu düşünen diğer arkadaşlar da gelselerdi bugün. Melike de geldi, o da bişeylere karar verecek gibi. Zaten ahmet bey nisanı kaçırırsanız ameliyatı eylüle bırakmak zorunda kalırsınız dedi. Havalar ısınırsa zor olur tabi korse filan giymek.
Bu arada elaycanı gördük. O da ahmet beye normal yağ enj ameliyatı olmuştu ve inanamadım harika olmuş. Üstelik onu ilk gördüğümde içimden neden benim bacaklar böyle değil ki diye geçirdim. Sonra görevli kızla bacaklarla ilgili filan konuşunca biz melikeyle direkt elaycanın bacaklarına baktık. Elaycan da anladı hemen forumdan msınız dedi, ve tanıştık. Ama gerçekten de hayran kaldım elaycanın bacaklarına umarım eski hallerini de görürüz.
Yani kızlar sorunuz varsa alabilirim ama ben çok çok tatmin oldum ahmet beyle olan randevumdan. Yani benim istediğim yöntemi uygulaması değil güvenimi sebebi.. O da silikon önerseydi, bu bile güven verirdi. Bilmiyorum işte çok tatmin ldum. Sorunuz varsa alabilirim.
Melike sende durum nedir? Kararın belli mi? Spicy ben karar verdim sayılır, ama 2 arkadaş daha olursa indirimden yararlanabiliriz. Yoksa da ine de yaptırırı diye düşünüyorum haberiniz olsun.
sarpo bacakların harika olmuş
merak eidyorum benim gibi dümdüz ve çok ince bacağı olan yokmu arkadaşlar?