Bacak dolgusu yaptıran var mı?

inşlh melike çok teşk ederim sağolasın inşlh hepimizin istediği gibi olur herşey umarım herkes bu dertten kurtulur aminnnnnnnnnnnnnnnn:) dualarım sizlerle

aslılı açıklamaların için teşekkürler..superdry anladığım kadarıyla, yağ enjeksiyonunun başka bir versiyonu.Yağlar alındıktan sonra ayıklanma yada temizlenme işleminden geçirilmesi tekniğiyle yapılan bişey...
Canım sen tansiyonunu kafana takma...ama bunu doktora kesinlikle önceden söyle.Tahliller yapılıyor zaten..mutlaka bir çaresi vardır..ne tansiyon hastaları ameliyatlar geçiriyor.

LEYDİ canım..seni gördüğüme çok sevindim..yaşamış oldukların üzücü olsada,herşey geçer canım..yeterki sağlık olsun..hayat zaten bir mücadele..galip gelmek bizim gayretimize bağlı..başarırsak eğer...daha bir güçlenerek yola devam ederiz. Sana sevgilerimi gönderiyorum canım.
.

ayşeteyze teş ederim bende seni gördüğüme çok sevindim iyisin inşlh, evet sana katılıyorum ve şükrediyorum kı gerçekten güçlü bir kadın olduğuma, herşey biz insanlar için allah başka dert vermesin umarım geçer bu günler de neyse şimdi iyiyim şükür :)) bende sevgilerimi gönderiyorum iyiki varsınız sağol

Merhaba kızlar.
Bugün Ahmet Beydeydik melikeyle birlikte
Bana silikon önermedi, çok mutlu oldum, hatta bana normal yağ enjeksiyonu da olabilirsin ama kalıcı olur mu bilmem dedi. Yani kalıcı olmazsa tekrar yaptırabilirmiş çünkü vücudumda yeterli yağ varmış, ama ben yine de superdryı düşünüyorum yani en azından güvenilir ve kalıcı olur. Melike de superdry düşünüy galiba, gerçi şuan net değil herşey ama karar vermek üzereyiz. Ben 17 nisan gibi izinde olacağmdan o tarihi düşünüyorum.
Ahmet Bey bana çok çok güven verdi. Herşeyden önce temiz bir hastane ortamı görmek çok güzel. Sonra tek tek bacaklarımdaki fazla ve eksik bölgeleri çizdi inceledi, oturttu, kaldırdı vs benim de fikrimi sordu. Yani baya byaa bi doktor muayenesinden geçtim. Aslında ferruh beyi de çok merak ediyorum o da çok iyidir eminim, ama ankara filan çok düşündürüyo beni.. Yani ben kararımı vermiş kadar oldum aslında. Üstelik benim gibi sorunlu bi bacaklıya bile silikon önermediyse ve kalıcılık oranı yüksek bir yntem kullanacaksa, çok para da oolsa veririm diye düşünüyorum. Ben çk ümitlendim kızlar. Keşke bacaklarnın benim gibi olduğunu düşünen diğer arkadaşlar da gelselerdi bugün. Melike de geldi, o da bişeylere karar verecek gibi. Zaten ahmet bey nisanı kaçırırsanız ameliyatı eylüle bırakmak zorunda kalırsınız dedi. Havalar ısınırsa zor olur tabi korse filan giymek.
Bu arada elaycanı gördük. O da ahmet beye normal yağ enj ameliyatı olmuştu ve inanamadım harika olmuş. Üstelik onu ilk gördüğümde içimden neden benim bacaklar böyle değil ki diye geçirdim. Sonra görevli kızla bacaklarla ilgili filan konuşunca biz melikeyle direkt elaycanın bacaklarına baktık. Elaycan da anladı hemen forumdan msınız dedi, ve tanıştık. Ama gerçekten de hayran kaldım elaycanın bacaklarına umarım eski hallerini de görürüz.
Yani kızlar sorunuz varsa alabilirim ama ben çok çok tatmin oldum ahmet beyle olan randevumdan. Yani benim istediğim yöntemi uygulaması değil güvenimi sebebi.. O da silikon önerseydi, bu bile güven verirdi. Bilmiyorum işte çok tatmin ldum. Sorunuz varsa alabilirim.
Melike sende durum nedir? Kararın belli mi? Spicy ben karar verdim sayılır, ama 2 arkadaş daha olursa indirimden yararlanabiliriz. Yoksa da ine de yaptırırı diye düşünüyorum haberiniz olsun.

aslıı bacakların ve vücudn çok mu ince senin o yüzden mi kesin silikon olur başka bişey önermezler diyordun? eğer öyleyse ve doktor yağ enjeksiyonuna olur dediyse çok sevindim hem senin hem kendim için çünkü bende aşırı zayıfım bacaklarım çırpı gibi anca belimden yağ çıkar ama oda kısa sürede erir gibi geliyor metobolizmam hızlı çalıştığı için:KK43: bide sana superdry yöntemimi önerildi normal yağ enjeksiyonumu? superdry sadece bacaklardan alınıp bacaklara koyulmuyor muydu? çünkü öyleyse benm için imkansız çünkü bacaklarımın hiçbiyerinde 1 gr yağ yok:çok üzgünüm: umarım istediğin gibi olur bacakların

Merhaba,
Aslında zayıf biriyim, bacaklarım da zayıf sayılır normal insanlara göre. Ama diz içlerim çok yağlı. Hasan Bey buna rağmen ordaki yağların yetmeyeceğini, yetse bile alt bacak boşluğuna ne kadar çok yağ konursa o kadar çok eriyeceğini söylemişti. Oysa ahmet beyin tekniği farklı, yani erime olasılığı düşük. Ama tabii bu durum vücuda göre de değişiyo. Benim bacak resmini önceki sayfalarda koymuştum, hemen hemen gerçeğe yakın, sadece benimkiler biraz daha ince, ama ince olsa da fazla yağlar var. Bunu iki parmağınızın arasında sıktığınızda anlarsınız. Zaten ahmet beyin de çizdiği yerler tam tahmin ettiğim yerler. Hatta ahmet bey fazla yağ bile buldu. Hasan bey hiç fazla yağ yok demişti. Yani görüş farklılığı var, hangisi doğru bilmem, ama özellikle elaycanın bacaklarını görünce ahmet beyde karar kıldım

Kızlar Merhaba,
Ben de Ahmet Bey'e resimlerimi yolladım. Sağolsun cevap yazmış. Super dry yöntemini önermiş bu yöntem ile %80 düzelme sağlanabileceğini fakat benim için 2. bir rötuş gerekebileceğini de belirtmiş. Ama büyük ihtimal bu 2. rötuş sadece benim için geçerli çünkü benim bacaklarım gerçekten yamuk.

Şimdi merak ediyorum Aslılı Ahmet Bey sana da 2. bir rötuş önerdi mi? ayrıca sormayı unuttum ama tekrar mail atacağım bu 2. rötuş yine super dry yöntem ile mi yoksa normal yağ enjektesi ile mi olacak. Eğer super dry ile olacaksa çok pahalı olur .

Kızlar eylül ayında kesin ameliyat olmayı düşünenler bir liste yapalım ben onu göre ameliyat olacağım. eğer eylüde ameliyat olacak varsa eylüllü bekleyeceğim ma yoksa nisanda diğer kızlarla olabilirim.

Kızlar,
Ahmet Bey'in superdry yöntemini anlattığı bir roportaj

"Superdry" teknikten bahseder misiniz?
Benim geliştirdiğim, "superdry", bir teknik olarak uluslararası literatürde yayınlandı. Farklı bilimsel ortamlarda "The superdry technique for lipoplasty of the leg" başlığı ile anlattığını bu teknik, tamamen kansız bir şekilde, doku altına hiçbir sıvı ya da madde vermeksizin ve üstelik yağ hücrelerini olabildiğince sağlam bir şekilde alınmasını sağlıyor. Teknikte bir kompresyon cihazı ile diz çevresi ve bacak bölgesi yağ dokusunda kansız bir ortam elde edilir. Özellikle bacak bölgesi yağ tabakası tek katlı olduğundan çok özenli ve hassas bir yağ alma işlemi gerekir. Superdry teknik bunu sağlar. Çünkü işlem sırasında dokuda şişme olmaz. Bu durum tam olarak bize değerlendirme şansı verir. Diğer bacakla doğru ve kesin karşılaştırma fırsatı verir ve simetriyi sağlamada çok yararlıdır. Bu teknikle alınan yağ hücrelerinin çoğu canlıdır ve hastanın bedenini şekillendirmede ya da yüz gençleştirmede kullanılabilir. Klasik yağ alma işlemlerinde ise hücrelerin çoğu parçalanmaktadır, bu nedenle klasik liposuction la elde edilmiş yağlar verildiği yerde kısa süre içerisinde erir. Superdry teknik sadece diz çevresi ve bacak için uygulanabiliyor.

sarpo bişey sormak istiyorum sende ameliyat sonrası baş dönmesi miğde bulantısı ,karın ağrısı falan varmı yada enfeksiyon falan oluştumu ben ameliyat olduğumdan beri biraz kötüyüm feci baş dönmesi miğde bulantısı ve karın ağrısı var 2 doktora gittim bir sürü tahlil yapıldı ve hiçbişey çıkmadı vücut temiz sadece bi enfeksiyon olduğundan bahsedildi ama nerde olduğu bulunamadı çıkmadı tahlillerde ama ben feciyim özellikle şu son bir hafta raporluyum yanii evet ne bişey yiyebiliyorum ne içebiliyorum iğnelerle ayakta duruyorum resmen

Edge çok geçmiş olsun. operasyonu yapan doktorunla bir görüş bence. En kısa zamanda iyileşirsin inşallah. Tekrar geçmiş olsun

Melike açıklaman için çok teşekkür ederim.

Bir ara kök hücre ile bacak eğriliklerinin düzeltilmesi gündemdeydi. Acaba bu teknik hakkında bilgisi olan var mı arkadaşlar?
Bu Tekniği uygulayan doktorlar kim ve başarı oranı nedir acaba? Ben araştırmayı düşünüyorum fakat bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim.
selamlar...

edge geçmiş olsun bu belirtilerin amaliyatla ilğili olmadıgını düşünüyorum annemde aynı belirtilerle doktora gitti bu bi vürüsmüş sanırım ancak iğnelerle düzele bildi acil şifalar dilerim

edge bence operasyon yaptırdığın doktoruna sor . belki o sana yardımcı olabilir. çok geçmiş olsun canım. dikkat et kendine. arkadaşlar elaycan epeydir yok. onun resimlerini çok merak ediyorum. keşke uğrasa ve paylaşsa bizimle... bu arada ayşe teyze sanada çok teşekkür ediyorum. bu forumu açmakla ne iyi etmişsin. bu konuda ne kadar çok dertli insan varmış meğer...

Merhaba digocum
kök hücre tekniği aslında daha çok yüz genclestirmede kullanılıyor
bununla ilgili Tunç tiryaki ve bir Dr daha vardı ama adı Osman soyadını hatirlayamadim birde Nuri battal var sanırım ama bunlar bacağa uyguyorlarmi bilmiyorum sadece yüze uyguluyorlar diye biliyorum
Ahmet beyin tekniği ise kök hücreden zengin yağ dokusunu cihaz yardimiyla ayristirip saflastiriyor ve bacağa naklediyor

X