- 23 Şubat 2010
- 1.405
- 900
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
melike,ben zaten temmuzda karın germe olcam ozaman bacakların eriyen kısımlarına revizyon yaparız dedi Ahmet bey,bunu ilk ameliyata karar verdiğimizde konuşmuştuk karın germe fiyatının içinde.yanlız benimde kafam çok karışık bu sabah giyinirken dikkatli baktım ayak bileklerim eski haline dönmüş gibi,diz içleri gittiğinden çekil güzel ama yazın çorapsız kısa etek giyebilirmiyim bilemiyorum.bence en iyi ve kalıcı yöntem sizinki doktor yüzde 90 demişti bana, ama ben karın germede yaptıracağım için çok maliyetli olur gerek yok demişti.sanırım doktorun düşündüğü birkaç revizyon ameliyatıyla düzeltmek.
aslılı,ben tayt gibi bir korse giyiyorum, hastanenin verdiği varis çorabıymış.doktorun asistanı getirtti bunu fiyatı daha uygunmuş.kullanması daha rahat çorap olmadığı için.toplam 4 yada 6 hafta giyilmesi gerekiyormuş ama ben kış bitene kadar da giyebilirim işyerimde soğuk olduğunda rahatsız etmiyor beni.opuyorumnanaktan
canım sen nezaman ameliyat olmştunda erimeye başladı bileklerdeki yağlar? bide melikeye "sizinnki daha garanti erimez demişsin" superdry yöntemi içinmi dedin onu canım?
spicy sen eşine söyledinmi kabul etmemişti ya olmanı gizli olurum diyordun ??