Bacak dolgusu yaptıran var mı?

evet 5 kişi olmuşuz. Beni çk heyecan bastı yalnız.. Umarım bi sorun çıkmaz işimle ilgili. Bi de kimseye hbr vermedim ya o benim için çok zor olacak. ınşallah rezil olcaam bişey olmaz. Bu arada ben de seninle tanıştığıma çok memnun oldum..
Elaycan sen nasılsın? Dün dr senin resimlerini gösteremedi, bize göndermen mükün mü? Bacakların harika olmuştu. Bi de dr ne zamana kadar eriyip erimicee belli olur demişti sana? kızlar elaycanın bacaklarını görseydiniz, hepiniz ahmet beye koşardınız inanın. Geçmiş olsun elaycani kızını öp.. sevgiler

Merhaba kızlar...
Helal olsun size vallahi...yine yeni umutlar verdiniz foruma...ben, artık sizi takip etmekte zorlanıyorum...
Gidenler..yeni gelenler...isimleri bile aklımda tutamaz oldum..Önce...Ferruh beye operasyon yaptıranlara geçmiş olsun..foto ları görmüştüm ama kimlerdi karıştırıyorum...çok güzel olmuş...mutlulukları hep devam etsin inşallah...kolay işler değil..onlarca araştırma..muayene...en zoruda, karar verebilmek..bütün bunları aşarak iyi bir sonuca ulaşmak çok çok güzel..allahım herkesin yardımcısı olsun...
Birde, Hasan beye yaptıranlar vardı...özellikle de PAPATYATARLASI....nerelerde bilmem...keşke gelipte durumundan bizi haberdar etse...onunkilerde çok iyiydi..ve aklımda kalan tek isim!
Son günlerde..Ahmet beye gidenler..ve yaptırmış olan ELAYCAN....enson operasyon geçiren o zannedersem...GEÇMıŞ OLSUN...fotoları eklese de görsek...
Aslılı...Melike..Ahmet beyin o superdry yöntemi nasıl bişey???
yağ enjeksiyonundan farkı ne..belki daha önce söylemişsinizdir ama ben göremedim..lütfen bilgi verirmisiniz.
Ahmet bey çok iyi bir doktor..Uludağ tıp da idi...ben yıllar önce gitmiştim kendisine...adam Prof oldu, ben daha derdime derman aramaktayım. :))
.

Merhaba kızlar. 2 gündür forumda yazılanları baştan sona okudum. benim de bacaklarımın dizden aşağı kısmı ince ve yamuk. yıllardır ne etek ne tayt nede dar kot giyebiliyorum. bacak manyağı gibi oldum. yolda giderken bütün kızların bacaklarını inceleyip çook üzülüyorum. sanki sadece bende varmıs gibi geliyor bu problem. Neyse yağ enjeksiyonu yaptıran arkadaşların bacaklarını gördüm ve imrendim. ben ızmir'de yaşıyorum. bu işe ayıracak cok param da yok. Ufk Bilkay a mesaj attım. yağ enjeksiyonu için 2 seans gerektiğni, seans başına da 2000 tl istediğini söyledi. ızmirde bu işi yaptıran arkadaslar varsa yardım edebilirler mi?? lütfeen.

zeni mrb cnm hoşgeldin aramıza, forumun çok geri sayfalarına bak canım, yanlış hatırlamıyorsam pınar diye bir arkadaşımız amelıyat olmustu ufuk beye fakat sonrasında foruma geri dönmedi ilk günler sonucun çok iyi oldugunu yazmıştı lakin sonrasında bir daha gelmedi

aslıı sana bacaklarımın resimlerini gönderdim. Mail adrei gmail umarım yabancı spam zannedip silmezsin.
Ahmet Karacalar hocaya da resimlerimi mail olarak göndereceğim super dry yöntemi ile erimeyeceği garanti ise ben de o yöntemle yaptırmak istiyorum ama toplu gidilse bile fiyatın 10.000 olması bana çok geldi doğrusu. Ama yine de siz nisanda yaptırırsanız ben de hocadan gelen cevaba gmre sizlerle ameliat olurum.

görüşmek dileğiyle

arkadaslar superdry yontemine ben de sicak bakmaya basladim. ama fiyati biraz yuksek geldi gerci senelerdir bu dertle yatip kalktiktan sonra insanin gozu hicbirsey gormez. eger bir aksilik olmazsa onumuzdeki eylul veya ekim gibi bu operasyonu gecirmeyi dusunuyorum. benim gibi superdry yontemiyle ameliyat olmak isteyen ve belli bir zamana ihtiyaci olan arkadaslar varsa belki toplu indirim sansi yakalayabiliriz... gerci daha uzun bir sure var ama yine de simdiden paylasmak istedim. umarim hepimiz mutlu sonlara ulasiriz.

Merhabalar,
Superdry dedikleri şey, ahmet beyin bulduğu bir yöntem. Ahmet Bey tıbbi konularda kimseye garanti vermek gibi bir durum sözkonusu değil, ama şuana kadar bu yöntemi olanlarda hep kalıcılık sağlandı diyor. Bu arada bacak düzeltme için 3 yöntem varnış;
1. si normal yağ enj. Ahmet Bey bu yöntemle ilgili net fiyat vermedi ama 3 bin tl civarındadır, ama kalıcılık oranı çok düşüktür dedi.
2. si superdry normal yöntem; Bu bizim yaptıracağımıza göre biraz dasha ucuzmuş. Galiba 6 bin denmişti ama yanlış olmasın tam hatırlaymıyorum. Bunun kalıcılığı normal enj a göre daha yüksek ama bizin yönteme göre daha düşük. Ama bu da kalıcı bir yöntemmiş.
3. sü bizim olmak istediğimiz superdry yöntemi. Onun bir adı vardı ama unuttum. Bu da 12 bin tl, ancak toplu gidildiğinde 10 bin tl oluyor.
Evet çok pahalı, ama kalıcılık oranı yüksekse, bu yöntemi tercih etmek daha uygun, ki Ahmet Bey bana normal yağ enj olabileceğimi de söyledi, yani vücudumda yağ varmış (Bu arada vücudumda yağ olmasına bu kadar çok sevineceğim aklıma gelmezdi:))
Ancak kızlar beni şimdi bi korku sardı. Bu gece de bağırarak uyandım. Yanlış anlamayın korkum ameliyat sonrası ağrılar filan değil, buna katlanırım. Ama bende tansiyon problemi var galiba. Bikaç sene önce ufak bi kan alınmıştı tahlil için resmen 15 dakika kör olmuştum. Tansiyonum aşırı düşmüş. Zaten 9/5 tansiyonla yaşıyorum. Geçen sene de ütü yaparken birden yükseldi 13/8 e ki bubenim için çok yüksek. Gözlerim kocaman oldu. Resmen yüz felci geçirdim. Şimdi ameliyat sırasında Ahmet Bey çok yüksek basınç uygulanacağını, o yüzden genel anestezi olmamız gerektiğini söyledi. Acaba vücudum buna dayanır mı? En büyük korkum da kimseye söylemeyeceğim için bi sorun olursa herkes çok şaşırır. Acaba bunun için baştan nasıl tahsil yaparlar? Ahmet Beyle konuşsam mı ki?

Teşekkür ederim Leydi063. Pınarı ben de okudum ama dediğin gibi bir sonuç yok sanırım. Birçok arkadaşımız Bülent Bey'e gitti. Sonuçlara bakarak hem doktoru hem de yağ enjeksiyonunu tavsiye edermisiniz? Yoksa protez mi daha iyi. Protez taktıran arkadaşımız resmini koyabilir mi acaba?

Merhabalar,
Superdry dedikleri şey, ahmet beyin bulduğu bir yöntem. Ahmet Bey tıbbi konularda kimseye garanti vermek gibi bir durum sözkonusu değil, ama şuana kadar bu yöntemi olanlarda hep kalıcılık sağlandı diyor. Bu arada bacak düzeltme için 3 yöntem varnış;
1. si normal yağ enj. Ahmet Bey bu yöntemle ilgili net fiyat vermedi ama 3 bin tl civarındadır, ama kalıcılık oranı çok düşüktür dedi.
2. si superdry normal yöntem; Bu bizim yaptıracağımıza göre biraz dasha ucuzmuş. Galiba 6 bin denmişti ama yanlış olmasın tam hatırlaymıyorum. Bunun kalıcılığı normal enj a göre daha yüksek ama bizin yönteme göre daha düşük. Ama bu da kalıcı bir yöntemmiş.
3. sü bizim olmak istediğimiz superdry yöntemi. Onun bir adı vardı ama unuttum. Bu da 12 bin tl, ancak toplu gidildiğinde 10 bin tl oluyor.
Evet çok pahalı, ama kalıcılık oranı yüksekse, bu yöntemi tercih etmek daha uygun, ki Ahmet Bey bana normal yağ enj olabileceğimi de söyledi, yani vücudumda yağ varmış (Bu arada vücudumda yağ olmasına bu kadar çok sevineceğim aklıma gelmezdi:))
Ancak kızlar beni şimdi bi korku sardı. Bu gece de bağırarak uyandım. Yanlış anlamayın korkum ameliyat sonrası ağrılar filan değil, buna katlanırım. Ama bende tansiyon problemi var galiba. Bikaç sene önce ufak bi kan alınmıştı tahlil için resmen 15 dakika kör olmuştum. Tansiyonum aşırı düşmüş. Zaten 9/5 tansiyonla yaşıyorum. Geçen sene de ütü yaparken birden yükseldi 13/8 e ki bubenim için çok yüksek. Gözlerim kocaman oldu. Resmen yüz felci geçirdim. Şimdi ameliyat sırasında Ahmet Bey çok yüksek basınç uygulanacağını, o yüzden genel anestezi olmamız gerektiğini söyledi. Acaba vücudum buna dayanır mı? En büyük korkum da kimseye söylemeyeceğim için bi sorun olursa herkes çok şaşırır. Acaba bunun için baştan nasıl tahsil yaparlar? Ahmet Beyle konuşsam mı ki?

merhaba aslılı,
ameliyattan önce mutlaka bazı değerlerine bakılacaktır. doktor bey profesyonel biri; aksilik olmasına izin vereceğini zannetmiyorum.

merhaba arkadaşlar geri geldimm bi süre ayrı kaldım ama burdayım :)
baya bi gelişmede olmuş aslılı mutlaka konuş doktorunla kimsede bilmiyorsa garantiye al işini istersen bizler gelip yanında bekleyebiliriz bişey olursa bizler yardımcı oluruz... sonuçta bizi bizden başka kimse anlamaz o yüzden bizler yanındayız merak etme...

çok teşekkür ederim edge. Zaten cesaretlerin en büyüğünü sen bana verdin. Öncelikle bunun için teşekkğr ederim. Bu arada senin yağlar ne durumda, hiç erime var mı?
Spicy aslında dr a sorcak gibi oldum muayenede, ama geçiştirerek sordum yani çok önemli değilmiş gibi, ama şimdi kafama takıldı işte.
Digucum ben Ahmet Beyde karar kıldım. Senin alta bacaklar benimkine benziyo, ama benim ayak bilekleri biraz daha ince gibi. Ancak benim üst diziçleri çok daha yağlı. Zaten dr daha çok ordan yağ alacak. Bence sen de bi ahmet beye git, ferruh beyle görüşme neticeni bana da bildir. Kızlar inanmazsınız ahmet bey en umulmadık yerlerde bile yağ buldu. Oysa Hasan Bey "Senin nerenden yağ alayım ki" demişti. Bilmiyorum hangisi kesin doğru ama Ahmet Beyde karar kıldım ben.

rica ederim canım benim yağlarda şuan bi değişiklik yok aynı olduğu gibi bakalım eriyecekmi daha 1 ay falan oldu gibi 13ünde olmuştum ben çünkü bekliyorum ama belki ilerde bi kere daha olurum ben bilmiyorum yanii biraz yağ toplimm :))

ya arkadaslar fotograf koyan arkadasimizin bacaklari yaptirmadan öncede cok kötü degilmis.Asiri carpik olupta yaptiranlar varsa bir fotograf koysun ne olur...

ya ne güzel bir sürü gelişme var. bende istiyorum. ahmet bey çok umut verici gibi ama 10 bin tl.de çok yani, bu ara istesemde olamam.
bir aralarda bursadaki doktoru (şu an adını hatırlayamadım) arkadaşlar biribirine deli gibi öneriyorlardı ama sonuçları normal yağ operasyonları gibi oldu anladığım kadarıyla, inşallah ahmet beyin sonucu da öyle olmaz. inşalllllahhhh, eğer böyle devam ederse bende eylül ayı gibi ahmet beyi düşünürüm herhalde.

ladycim; hatırlarsın beni belki, forumun başında konuşmuştuk, (67. sayfada resimlerim vardı) merak ettim, bacaklarının son durumu nasıl, ayrıca şu leg magic aleti ile çalışmaya devam ediyormusun? bende internet üzerinden almayı düşünüyorum da işe yararmı acaba.
bu arada hayatındaki değişikler umarım tüm güzellikleri getirir sana.
sevgiler.

anix hatırladım cnm seni eskilerdensin sende:))) hoşgeldin leg magic i kullanıyorum günde en az 5dakika çalışıyorum şuan için 5dakika gittikçe dakkaları artırıcam fakat birden yüklenemedim çünkü fazla yapıldıgında birazda hamlık varsa agrı yapıyor bacaklarım yavaş yavaş alışınca dahada çok yaparım sanırım ayrıca yüzmeye yazıldım kursa, yüzmeninde vücuda çok iyi geldiğini özellikle bacakları güzelleştirdiğini biliriz hepimiz inşallah işe yarar çabalarımıza değer güzel dileklerin içinde aminnnnnnnnnnnn diyorum ve teş ediyorum canım sana çok sağol

bursadaki doktor bülent cihan timurdu canım bende ona yaptırmıştım fakat yaptırdıktan sonra üzücü olaylar yaşamam nedeniyle ben cok zayıflamıştım ve bacaklarımda yapıldıgı gibi kalmadı bilirsin resimlerde cok güzeldi hatta bursadan döndüğümde sizlerle paylaşmıs ve aglamıstım sevinçten fakat üzücü olaylar nedeni ile zayıflayınca bacaklarımda incelince işe yaramadıgını düşündüm lakin 1 ay oldu sigarayı bıraktım ve kilo almaya başladım kilo aldıkca bacaklarım yavaş yavaş yaptırdıgım hale dönmeye başlıyor sanırım belkide leg magic inde etkisi olabilir bülent bey yag erimesi die bişey yoktur demişti zayıflayınca erimiş gibi görünür fakat kilo aldıgınızda yag hücreleri tekrar genişler demişti öle bişeyde olabilir belkı bende şuan bilmiyorum yani biraz daha kilo alırsam belli olucak sanırım:))

X