Merhabalar,
Superdry dedikleri şey, ahmet beyin bulduğu bir yöntem. Ahmet Bey tıbbi konularda kimseye garanti vermek gibi bir durum sözkonusu değil, ama şuana kadar bu yöntemi olanlarda hep kalıcılık sağlandı diyor. Bu arada bacak düzeltme için 3 yöntem varnış;
1. si normal yağ enj. Ahmet Bey bu yöntemle ilgili net fiyat vermedi ama 3 bin tl civarındadır, ama kalıcılık oranı çok düşüktür dedi.
2. si superdry normal yöntem; Bu bizim yaptıracağımıza göre biraz dasha ucuzmuş. Galiba 6 bin denmişti ama yanlış olmasın tam hatırlaymıyorum. Bunun kalıcılığı normal enj a göre daha yüksek ama bizin yönteme göre daha düşük. Ama bu da kalıcı bir yöntemmiş.
3. sü bizim olmak istediğimiz superdry yöntemi. Onun bir adı vardı ama unuttum. Bu da 12 bin tl, ancak toplu gidildiğinde 10 bin tl oluyor.
Evet çok pahalı, ama kalıcılık oranı yüksekse, bu yöntemi tercih etmek daha uygun, ki Ahmet Bey bana normal yağ enj olabileceğimi de söyledi, yani vücudumda yağ varmış (Bu arada vücudumda yağ olmasına bu kadar çok sevineceğim aklıma gelmezdi:))
Ancak kızlar beni şimdi bi korku sardı. Bu gece de bağırarak uyandım. Yanlış anlamayın korkum ameliyat sonrası ağrılar filan değil, buna katlanırım. Ama bende tansiyon problemi var galiba. Bikaç sene önce ufak bi kan alınmıştı tahlil için resmen 15 dakika kör olmuştum. Tansiyonum aşırı düşmüş. Zaten 9/5 tansiyonla yaşıyorum. Geçen sene de ütü yaparken birden yükseldi 13/8 e ki bubenim için çok yüksek. Gözlerim kocaman oldu. Resmen yüz felci geçirdim. Şimdi ameliyat sırasında Ahmet Bey çok yüksek basınç uygulanacağını, o yüzden genel anestezi olmamız gerektiğini söyledi. Acaba vücudum buna dayanır mı? En büyük korkum da kimseye söylemeyeceğim için bi sorun olursa herkes çok şaşırır. Acaba bunun için baştan nasıl tahsil yaparlar? Ahmet Beyle konuşsam mı ki?