Bacak dolgusu yaptıran var mı?

dior,ben ameliyat oldum bugünde çıkıyorum hastaneden.bacaklarıma baktığımda birşey farketmiyorum cumartesi bandajlar çıkacak detayları evden yazarım.

elaycan geçmiş olsun, durumunu merak ediyorum. enjeksiyon yapılan yağ nereden alındı. doktor beyin ilgisi nasıldı vs. detaylı bilgi verirsen sevinirim. malum bizim de hafta sonsonu randevumuz var aynı doktora. bu arada sen hastaneden internete girebiliyorsun sanırım.

tşk ederim ayaz06 evet daha iyiyim ağrılarım geçiyor artık zorlamıyor beni. Bence gidip görüşmelisin Ferruh Bey'le çok iyi biri gerçekten çok ilgili...En azından kafandaki soru işaretlerinden kurtulursun...

aslılı bu kadar bunalıma sokma kendini sana bi önerim olucak.. eğer bacak yapın anlattığın gibiyse benim bacak yapıma benziyor sana üzülerek söylemeylimki tek seferlik yağ enjeksiyonu yeterli olmuyor heleki ben gibide zayıfsan silikonda sitemiyorsan ki bende istemiyordum bence aralıklı zamanlarda 2 yada 3 kere olabilirliğine göre yağ enjeksiyonu yaptırmalısın çünkü başka çaresi yok.. Ve bende biraz zaman geçtikten sonra tekrar ilerde bi kere daha yaptırmayı düşünüyorum çünkü çok ince bacaklarda tek seferde etkili olmuyor bunu çok iyi anladım...

Msn yollayan tüm arkadaşlara resim göndericem önceki hali ve sonraki hali fakat henüz sonrası resmi çekemediğim için (eşimle aynı zamanlarda evde olduğumuz için) ilk fırsatta resim yollucam eski hali zaten mevcut ama amacım ikisini bir arada yollamakki daha sağlıklı yorum yapabilin diye...

Melike yazdıklarından birinde görüşmek istediğini belirtmişsin bunu bende çok istiyorum eğer haftasonu için önemli bir işim çıkmazsa görüşebiliriz ama orta bi yerde lütfen çok yürüyünce ağrılarım tutuyor fazla yürüyüş yapamıyorum yağlarım hareketleniyor :))

sarpo angelle önceki gün msjlaştık sağolsun son durumumu merak etmiş sordu bulunduğu yerde internet olmadığı için girme imkanı yokmuş ama tekrar görüşürsek söylerim senin sormak istediğin şeyler olduğunu

elaycan geçmiş olsun, durumunu merak ediyorum. enjeksiyon yapılan yağ nereden alındı. doktor beyin ilgisi nasıldı vs. detaylı bilgi verirsen sevinirim. malum bizim de hafta sonsonu randevumuz var aynı doktora. bu arada sen hastaneden internete girebiliyorsun sanırım.

Yağlar bacaklarımın fazla yerlerinden alınıp eksik yerlere enjekte edildi.doktora gelince ameliyattan önce odama gelip resimlerimi çekti.birde ameliyat masasında gördüm,onuda ben uyutulmadan görmek için ısrarla çağırmalarını istedim.hastanede internet var girebiliyorsunuz ben şimdi eve geldim.çok ağrı sızı yok yanlız yürürken oluyor,cumartesi bende orda olucam kontürol için sorularınız olursa yanıtlarım...

ferruh bey dönüş yapmadı hala. İnterneteki hastanenin mail adresine göndermiştim ama hala yanıt yok. kullandığı mail adresi başka olabilir mi acaba? Elaycan geçmişler olsun.
Umarım istediğin gibi bir görüntü olur. Doktor yağları bacaklarının alt ve iç kısımlarına mı enjekte etmiş? Bacak şeklin tam olarak nasıldı? Çarpık mıydı yoksa dadece ince miydi? Fotoğrafın var mı? Kaç kilosun? Kaç kilo yağ alıp enjekte etmişler?
:) Çok soru sorduğumun farkındayım ama inan ki bunu düşündükçe daha çok büyüyo içimde. Mesela geçen yıl bu zamanlarda bu kadar takmazken şimdi deli gibi oldum. Sorularımın hepsine yanıt verme istersen çok üstüne gelmiş gibi oldum. Ama lütfen zaman sonra burayı bırakma. Zaman geçtikçe farklı sorular çıkıyo ve ameliyat olanlardan bilgi istemek gerekiyo.
Tekrar geçmiş olsun, çok teşekkürler, sevgiler

aslılı soru sormazsak doğru kararlar veremeyiz istediğin kadar sorabilirsin.benim bacak üst ve diz iç kısımlarından alındı ve ayak bileklerime,baldırlarıma enjekte edildi.bacaklarım fazla çarpık değil ama çok inceydi,foto var ama doktorda cumartesi sanırım son halinide çeker bende alınca sizlerle paylaşırım.inan bana buradaki herkes bende dahil senin yaşadıklarını hissettikleri çok iyi anlıyoruz.buralardayım sormak istediğin herşeyi elimden geldiği kadar bilgim dahilinde yanıtlamaya çalışırım.opuyorumnanaktan

Yağlar bacaklarımın fazla yerlerinden alınıp eksik yerlere enjekte edildi.doktora gelince ameliyattan önce odama gelip resimlerimi çekti.birde ameliyat masasında gördüm,onuda ben uyutulmadan görmek için ısrarla çağırmalarını istedim.hastanede internet var girebiliyorsunuz ben şimdi eve geldim.çok ağrı sızı yok yanlız yürürken oluyor,cumartesi bende orda olucam kontürol için sorularınız olursa yanıtlarım...

Eleycan merhaba sen kacgibi orada olacaksın birde orada birbirimizi nasıl tanıyacağız

benim randevum 15.30 da.Ahmet karacalara gidecek arkadaşlar randevuları saat kaça almışlardı ,belki denk geliriz.

edge34 melikeye yazdığın mesajda yürüyünce ağrılarım tutuyor demişsin... bu ağrılar ner kadar sürecekmiş.. sordunmu doktor beye... işe başladınmı peki?

elaycan çok geçmiş olsun.. inşallah herşey istediğin gibi olmuştur... yürürken , otururken ağrıların oluyor mu... sağlığın nasıl...

elaycan garip bi soru olacak ama, kaç kilo yağ enjekte edildiğini biliyo musun? Sana da superdry yöntemi mi uygulandı? Normalde kilolu yahut fazlalıkları olan biri miydin?
Bizlere cevap verdiğine göre şuan iyisin büyük ihtimalle. Çok sevindim. sevgiler

X