Bacak dolgusu yaptıran var mı?

edge34 cnm ferruh beyin sitesinden msj attım.peki msj dönmelerini mi bekleyeyim yoksa yarın randevu mu alayımm

aslılı sorunu int sitesindeki msj bölümünden yap oradan daha çabuk dönüş olacağını düşünüyorum onu dene birde bakalım bende şimdi yaptım ne zmn dönecekler.bülent beyin soru cevap kısmından ertesi gün dönmüşelerdi

tekrar geçmiş olsun elaycan,
anlattıklarından anladığım kadarıyla, doktor bey bacaklarını bir bütün olarak ele almış ve eksikleri fazlalıklarla kapatarak dengeyi sağlamış. görüntü olarak seni tatmin etmiş olmasını ümit ediyorum. acaba bu işlemin tekrarı olacak mı. bir de erime konusunda birşey dedi mi. kullandığı yöntem hakkında bilgi verdi mi. internet olmasına sevindim.

elaycan çok geçmiş olsun.. inşallah herşey istediğin gibi olmuştur... yürürken , otururken ağrıların oluyor mu... sağlığın nasıl...

Teşekkür ederim iyi dileklerin için..Sağlığım çok iyi şimdilik,eve geldiğimden beri ayaktayım arkadaşlarım yemeğe geldi:) ağrılarım yanlızca uzun süre oturup kalktığımda yürürken oluyor bir süre yürüyünce geçiyor.yarın nasıl olurum bilmem bugün iyiyim:)opuyorumnanaktan

superdry yöntemi değil, çok pahalı bir yöntem superdry.fazlalıklarım vardı 70cc 100cc arası enjekte edilmiş.

yüzde 40 kalırmış ama ben karın germe yaptırcağım için takviye yapılacak.yaz sonuna kadar beklemeyi düşünüyorum hakkımızda hayırlısı artık:

Edge 34 teşekkür ederim.Ben şimdiye kadar 3 kere kontrole gittim,sen kontrole nereye gidiyorsun.Bir de senin bacaklarında da bir gerginlik var mı?

sarpo ben kontrollere burda gidemiyorum ama Ferruh Bey'le sürekli irtibat halindeyim oda beni arıyor bende onu arıyorum evet bendede bir sertlik var doktor söylemişti özellikle göbek bölgesinde sertlik olur meraklanma demişti bacaktaki sertlikler içinde nemlidiri kremle masaj yapabilirsin dedi sende morluklar varmı bende yok pek o yüzden morluklar için ilaç filan vermedi... Ağrılarıma gelince sürekli bir ağrı yok fakat uzun süre ayakta kalınca veya uzun yol yürüyünce haliyle biraz ağrı oluor ama öyle çok rahatsız edici değil oturup kalkarken geçen hafta oluyordu hissediyordum ağrıları ama kalmadı ilk bi kaçgün oluyor o kadar korkulacak bişey değil yani...

Ayaz 06 ben msnimi yazarım sana eklersin ordan yollarım resimleri biliyorum görmek için sabırsızlanıyorsunuz ama eşimle aynı saatlerde evde olduğumuz için vede ameliyat olduğumu bilmediği için onun yanında çekilemiyorum malesef ama evde olmadığı ilk fırsatta çekip yollucam arkadaşlar az daha sabır :)

ferruh beyin sitesinden atmıştım bende bi kaç gün içinde dönebilir çok yoğun oluyorlarmış çünkü

canım sen başka bir doktora gidip görüşmüşmüydün hiç onlar bişey demişlermiydi? yağların eriyip gidiceğini zaten yeterli yğda çıkmayacağı için silikon uygun dedi dimi üff ya bu zayıflıkda başa bela ekletcek yağ yok ucu ucuna çıksa zaten metobolizma eritir bukadar zayıf olabiliyosak.yine silikon yollrı gözükdü sanırım banadaCADIARZU

Edge 34,benim bacak içlerimde,yağ alınan yerlerde çok morluk var,bir de dolgu yapılan yerlerde şişlikler rahatsız ediyor beni,İstediğim gibi oturup kalkamıyorum hala.Yürürken fazla acım yok ama uzun süre oturduktan sonra,kalktığımda ağrı oluyor.Ferruh Bey bunlar kendi dokun zamanla geçecek dedi.
Ama artık rahat rahat etek giyebiliyorum,Hem de simsiyah çoraplarla bile.

kızlar bende leg magic sipariş ettim cuma gelicek inşlh işe yarar maxins cnm takip ediyorsan cvp ver gülüm nasıl gidiyor memnunmusun aletten umarım faydasını görürüz

edge34 cnm peki int sitesindeki randevu telefonundan ulaşıp randevu mu alayım yoksa bekleyim mi dönmelerini ne dersin.çok uzatıyorlar mı ameliyat tarihini ben bülent beyin skr ile görüşmüştüm en az 1ay önce belirlememiz gerek ve teminat istemişlerdi.ferruh beyde buşekilde ne gibi talepleri oluyor.daha dönmedikleri için cevapsız kaldı tüm sorularım sen biliyosundur die soruyorum.Yanlış anlama.sen çorabı kendin mi almıştın

sarpo sen nasıl başvurdun ferruh beye.hiçmuayene olmaya gitmişmiydin.Seninkini ne kadara yaptı.Bacaklara göre fiyat değişikliği oluyor mu cnm ya.senin bacak şeklinde anormal bi bozukluk yokmuştu ama benimkiler düzelirmi bilmem umutsuzluğa kapılmak istemiyorum

Sarpo ,
seninadina çok sevindim ne mutlu sana
umarım bende cesaretimi toplayıp bu operasyonu yaptirabilirim

ferruh beyden bana mail geldi. Hasta fotolarını görmem ve muayene için ücretsiz randevu alabilirsiniz demiş, başka da bişey dememiş. Bu c tesi pazar çalışıyorum yine.
Haftaya da ahmet beyle randevum vardı. daha sonraki haftaya alsam mı acaba diye düşünüyorum ama sonucu da çok merak ediyorum. Kesin silikonu önercek o da..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…