Bacak dolgusu yaptıran var mı?

fiyat 2500 tl idi arkadaylar soranlar vardı...En azından erir yada beğenmezsem ikinci kez yaptırma şansım daha olur :)

kullanıyorum canım msn... resim isteyen arkadaşlar henüz bacaklarım sargıda böyle ben bile bişey anlamıyorumki sargılar geçsin tabiki isteyen arkadaşlara mail yoluyla yollarım :)

Arkadaşlar ben en çok kesi izlerini derd ediyorum açıkcası..Yani operasyondan sonra diyelim ki, eridi yağlar, en azından şansımızı denemiş oluruz...Ama ızler kalacak sonuçta, biliyorum küçük kesi izleri bunlar, 1 cm'lik..ama düşünsenize hem yağ alınan yerlerinizde, hem de yağ transfer edilen yerlerinizde izler olacak

Doktor bey, çok küçük olacak, sivilce gibi, seni rahatsız etmez diyor ama tecrübesi olan arkdaşlardan bir fikir alabilir miyiz?
Karında, belde bacaklardaki kesi izlerinin durumları nedir? iyileştiğinde uzaktan belli olmuyodur belki ama, yakın mesafede olunca bu seferde izleri saklamak için uğraşmayalım insanlardan????

tulsa cnm izler ilk 1 sene kadar belli oluyor fakat daha sonra doktorunda dediği gibi sivilce kadar kalıp belli bile olmuyor cok cok keskin gözle bakılmadıgı sürece okadar keskin de anca eşin bakarsa görebilir:=)) kesinlikle o izi derd etme diyorum

amelıyat olan arkadaşlar kocamannnnnn geçmişşşşşşşş olsun :=)))))nasılsınız iyisiniz inşlh gönlünüze göre olmustur dilerim hiç erimez

tşkler leydiciğim iyim valla hafif ağrılar var ama yinede iyi... senin bacakların nasıl oldu sarpo gerçi seninkilerdi sanırım doktor bize gösterdi çok ince değildi eminim seninki daha iyi olmuştur... benim bacaklarım çok ince olduğu için ve aradaki açıklık fazla olduğu için çok çok fazla alınacak yağımdalmadığı için çok çok mükemmel bişey beklemiyorum zaten en azından idare eder bişey olsun :)

edge34, bende bugün ameliyatlarımın yerlerini değiştirdim.önümüzdeki pazartesi ameliyat oluyorum.HAKKIMIZDA HAYIRLISI ARTIK:)

Leydi teşekkürler canım cevabın için, içimi rahatlattın..Benim vücudum biraz fazla iz bırakıyor, küçücuk yara yerlerinin bile izleri kalıyo..O yuzden biraz da endişeleniyorum ama anladığım kadarıyla ciddi bi iz kalmıyor.

Eleycan sen hangi doktoru tercih ettin?

Ahmet Karacalar la gorusecek arkadaslardan birsey rica edebilirmiyim. Ben yurtdisinda yasiyorum ve su an icin kendisiyle gorusmem mumkun degil. Yurtdisindan gelenler icin ozel paket programlari varmis (otel vb) varmi benim icin ogrenebilirmisiniz? Ben kendisine email gonderdim ama cevap alamadim. Mayista gelip bacak ameliyati olmayi dusunuyorum.

edge34, bende bugün ameliyatlarımın yerlerini değiştirdim.önümüzdeki pazartesi ameliyat oluyorum.HAKKIMIZDA HAYIRLISI ARTIK:)

elaycan; hatırladığım kadarıyla sen 22 şubatta önce karın germe ameliyatı olacaktın. yerleri değişti dediğine göre şimdi dolgu ameliyatını mı olacaksın.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…