Ne kadar çok kişi varmış bu durumdan şikayetçi.Benim de tam tersi üstü kuru,altı pilavkaydirigubbakcemile3
Ben bağışta bulunabilirim seve seve yeter ki gitsinler...kaydirigubbakcemile2
kırıkkale üniversitesi tıp fakültesinde doktor ankaradan gelmişti.ilk 1 sene herşey çok güzeldi çok memnun kalmıştım.ilk defa tatilde şort giydim etek giydim hiç çekinmeden:))) ama 1 sene sonunda eridi ve izde kaldı.ben ameliyat olucağımı kimseye söylemeyi düşünmüyordum.utanıyordumda.ama mecburen aileme söylemek zorunda kaldım.çünkü 1 gün hastanede kaldım.sonrasında çorap ve korse giydim ve yürümekte zorlanıyosun ameliyattan sonra.
şöyle bişeyde var 4 yıl önceki estetik teknelojisiyle şimdiki farklı olabilir sürekli geliyor tıp sektörü daha iyi bir yöntemle tekrar deneyebilirsin belki iyi bir doktor araştırıp burda bir sürü doktorun isimleri var belki bir tanesi yardımcı olabilir sana... tabiki yaptırdık diye illa kalıcak diye bi şey belki 2-3 seanstan sonra kalıcılık olabilir
şimdi 283 sayfaya kadar hepsini sabahın 8 dne beri okuyorum kızlar angeline ve leydiyi çok merak ediyorum benimde ciddi sıkıntılarım var bacak konusunda ama maddi anlamda bunu yaptırıcak imkanım yoktu kkile yaptırmayı düşünüyodum.ki vazgeçtim leydicim eğer beni okuyorsan lütfen msn adresini bana gönder seninle ciddi anlamda sohbet etmek istiyorum lütfen
begüm 21 hoşgeldin burda hepimiz yağ enjeksiyonunu yaptıran arkadaşların heyecanınıpaylaşıyoruz sonuç iyiolurasa hepimiz seviniyoruz kötü olursada hepimiz üzülüyoruz . bende seninle aynı durumdayım yaptırmayı çok isterim ama malesef maddi durumum buna müsade etmiyor sadece yaptıran ve sonuçta mutluolan arkadaşların heyecanını paylaşabiliyorum ama burda güzel biişey seninle aynı sorunu yaşayıp bu dertten kurtulan insanlara ortak olmakta çok güzel bişey aramıza hoşgeldin
seyda79, erimiş olmasına üzüldüm canım, ama o bir sene boyunca yaşadığın mutluluğu o kadar güzel yansıtmışsın ki buraya gözlerim doldu. muhtemelen bizimkiler de eriyecektir. ama en azından eriyene kadar tadını çıkarmak istiyorum. teşekkürler paylaşımın için.
inşallah gönlünüze göre olur kızlar bu psikoloji çok kötü.çünkü sabah kalkıp üzerinize birşerler giymek istediğinizde hep kısıtlı giysileri giymek zorunda kalıyoruz.bacaklarımız belli olmasın diye hep bol pantolonlar ve aynada hergün görüyoruz görüntümüzü ve hergün bu psikolojiyle güne başlamak zorunda kalıyoruz.diz altı bir elbise aldım geçenlerde belki giyebilirim ama cesaret bile edemiyorum giymeye birileri farketcek bacaklarımın çarpık olduğunu.sokokta yürürken pantolon bile olsa bacağımda hep aceba belli olurmu diye herseferinde düşünüyorum.insanlar aceba bana bakıyormu anlıyorlarmı aceba diye.etek giyenlere hep özenerek bakıyorum.dar bir pantolon üzerine çizme giymek aceba nasıl bir duygu:))oooof bi taraftan kendime üzülüyorum bi taraftan sakat olupta hiç yüreyemen bir insan görüncede halime şükrediyorum.çok zor çoooook
bi kacgundur soguk deil saniyorum.saniyorum diyorum cunku bebegimden dolayi sokaga cikamiyorum pencereden nasil hissettiysem o kadar yani boshayallersmile
bencede şeyda benimde bacaklaırm çok ince ama asla böyle risklibi yöntem düşünmem asla hemde böyle kendinle barıık olmayı dene kızlar bişey rica etsem şikayet çi olan arkadaşlar bende dahil reismleirmizi koysak nasıl olur?