Bacak dolgusu yaptıran var mı?

tulsa ve bluewhite;
bugün edge34 ve angelim ile beraber Dr. Bingül'ün muayenehanesine gittik. angelimin bacaklarını görme ve kendisiyle sohbet etme imkanım oldu.gerçekten de, doktor bey iyi iş çıkarmış.angelime çok yakışmış.
edge34 ün bacak yapısı da angelime benzediğinden sonucun kendisini mutlu edeceğinden eminim. edge34 yeni görünümüne kavuşmuştur ve şu saatlerde dönüş yolundadır.
ben ise Dr. Karacalarla görüşmek ve onun fikrini almak istiyorum. şubatın 26 sında izne ayrılacağım ve 27 sine istanbula geleceğim. umarım bende ameliyat olup mutlu dönerim istanbuldan.

edge34 bugün hep seni merak ettim... nasılsın... ameliyatın nasıl geçti.. istanbula dönüşün zor oldumu... lütfen bizi bilgilendir... yaz durumunu...

gecmis olsun Edge34, umarim hayalindeki bacaklara kavusursun ve sonuc kalici olur. benimde en buyuk hayalim operasyon gecirdikten sonra aynanin karsisina gecip duzgun bacaklara sahip oldugumu gorebilmek.. yillardir bacaklarimi saklamaktan o kadar cok yoruldumki... ruyalarimda bile bacaklarimi saklar hale geldim artik hem guluyorum hem de uzuluyorum bu halime.. insallah en kisa zamanda ben de operasyon gecirmeyi planliyorum buyuk ihtimalle ya Dr. Bingul'u ya da Dr. Karacalar'i secicem tabii bunu da sizlerin tavsiyeleri ile belirlicem... guzel haberlerinizi duymak dilegiyle..

arkadaşlar yeni yeni kalkabildim,sandığımdan zor bir süreçmiş,bandajlarım olduğu için çok birşey anlaşılmıyor.Bir de yalnız gidip gelme konusunu iyi düşünün zor oluyor çünkü herkese geçmiş olsun,
teşekkür ederim Angelim senin sayende....

Sarpo çok geçmiş olsun ve gözün aydın. Umarım herşey istediğin gibi gitmiştir. Ağrıların mı var, zor demişsin?? En kısa zamanda toparlanırsın umarım.

Edge'in de haberlerini alsak rahatlayacağız.
Spicy, 27 'sinde Ahmet Karacalarla görüşünce umarım biz de aradığımızı buluruz. Sen Ferruh beyin de sonuçlarını gördüğün için daha sağlıklı değerlendirebileceksin.

spicy angelimle edgenin bacak yapısı aynı demişsin. Seninkilerden farkları ne? Onlar seninkiler kadar çarpık deil mi? Yani ufak dokunuşlarla haledilebilecek çarpıklıktalar mı oksa gerçekten çarpık mı?
Benim üst bacak düzgün ama alt bacak kenarlardan çok çıkık ve iç bombş. Üst kısmın diz içleri de çok çıkık olunca iğrenç bi görünt oluyo ama pantolonda bu çarpıklık zor anlaşılıyo. Sarpo çok mu ağrın var? Yalnız mı gitmiştin sen de?
Ya ben bi de en çok anesteziden korkuyorum, ya bi hata lursa diye. Serum filan takıyolar mı? Anestezi iğneleri çok büyük mü? Yani daha doğrusu ameliyatagirmeden önce ameliyata girdiğinizi ilikleriize kadar hissediyo musunuz?
Ama en büyük çekincem galiba çoğunuzun bacakları benimkiler kadar çarpık değil. Ben de haftaya c tesi hasan fndıka gidiyorum, dediğiniz gibi randev verememe, her c tesiye özgü değilmiş.
Sevg.

spicy angelimle edgenin bacak yapısı aynı demişsin. Seninkilerden farkları ne? Onlar seninkiler kadar çarpık deil mi? Yani ufak dokunuşlarla haledilebilecek çarpıklıktalar mı oksa gerçekten çarpık mı?
Benim üst bacak düzgün ama alt bacak kenarlardan çok çıkık ve iç bombş. Üst kısmın diz içleri de çok çıkık olunca iğrenç bi görünt oluyo ama pantolonda bu çarpıklık zor anlaşılıyo. Sarpo çok mu ağrın var? Yalnız mı gitmiştin sen de?
Ya ben bi de en çok anesteziden korkuyorum, ya bi hata lursa diye. Serum filan takıyolar mı? Anestezi iğneleri çok büyük mü? Yani daha doğrusu ameliyatagirmeden önce ameliyata girdiğinizi ilikleriize kadar hissediyo musunuz?
Ama en büyük çekincem galiba çoğunuzun bacakları benimkiler kadar çarpık değil. Ben de haftaya c tesi hasan fndıka gidiyorum, dediğiniz gibi randev verememe, her c tesiye özgü değilmiş.
Sevg.

sarpo, Dr. beyden iyi haberlerini aldık, çok geçmiş olsun. bundan sonra yağ alınan bölgelerin ağrılarının geçmesini beklemek gerekiyor. edge34e, istanbula kolayca gidebilmesi için kuvvetli bir ağrıkesici yapılacaktı. umarım yol onu yormamıştır. kızlar, Dr. Bingül dolgu ameliyatını sedasyon tekniğiyle yapıyor, genel anesteziyle değil. korkacak birşey yok yani. angelim, sarpo ve edge34 ün bacak yapıları hem çok ince, hem de bir çarpıklıktan söz etmek mümkün değil. bir aralık var ama bu aralık çarpıklık anlamında değil bana göre. yani bacaklarınız ince ve çok fazla çarpıklık yoksa, bu doktoru kesinlikle tavsiye ederim. bu arada, o kadar çok dolgu ameliyatı yaptıran var ki şaşırdım kaldım. aslılı, benim kalın kemik yapıma bir de uzun seneler yapmış olduğum sporun etkisi olarak kas eklenince zaten yeteri kadar kalın bir bacak çıkıyor ortaya bilmiyorumkismile . tarif ettiğin bacak yapısına sahibim bende. zaten doktor bey, bana sadece yağ enjeksiyonunun olabileceğini söyledi. benim endişem ise dolgudan sonra, alt bacak kenarlarının dışa doğru çıkıklığının daha fazla dikkat çekmesi. yani ben diğer arkadaşlara göre daha zor bir hastayım. daha büyük dikkat gerekiyor. bu nedenle Dr. Karacalar'ın bana daha çok yardımcı olabileceğini düşünüyorum. inşllh istanbuldan mutlu dönerim. çünkü beynimi çok yoruyor bu konu. umarım bir fikir edinebildiniz kızlar.

ben geldim arkadaşlar :) beni merak edenler için söylim iyiyim şimdilik biraz ağrı oluyor o kadar ist la rahat geldim sadece biraz miğde bulantısı oldu istla inince bayada bi yürüdüm yani düşünün...sadece hani bişey yaparsınozda vücunuz hamlar hareket edince ağrır ya öyle bişey oldu bende yani hareket edince ağrı var ama öyle çok yaşamı etkileyecek gibi değil... dinlenmek lazım biraz...

Angel ve spicy tşk ederim uyandığımda yoktunuz ancak burda edebiliyorum :)
bacaklarım nasıl diye sorcak olursanız sargılı bişey anlamadım henüz bu arada ne aman çıkartıcam bunları doktor söylemişti ama hatırlamıyorum

Sarpo ve Edge çok geçmiş olsun,

Umarım bacaklarınız istediğiniz gibi olur:)

Buarada arkadaşlar ben Hasan Fındık ile görüştüm kendisi gerçekten güleryüzlü ve çok ilgili bir doktor. Benim bacaklarımın calfımın kalınlığı 31 cm, ayakta ölçtüğümde ve ben istediğim bacak şeklini söylediğimde (sanırım ben biraz dolgun mu istiyorum bilmiyorum) yani şekli kendi bacağımda gösterdiğimde bunun yağ enjeksiyonu ile malesef olamayacağını ve impilant ile birlikte yağ enjeksiyonu gerektiğini söyledi.Bilmiyorum kafam karıştı, ben yağ enjeksiyonu yaptırmak istiyordum,ama doktor bana yağ enjeksiyonu yapılır, güzel olur düzgün bacakların olur, ama istediğin dolgunluğu sağlamaz dedi.
Şimdi birde Ahmet bey ile ayın 27 sinde görüşücem ona göre karar vericem ama impilantı doktor anlattığında olumlu bakmıştım çünkü gerçekten güven veren bir doktor hasan fındık ama şimdi tekrar düşününce korktum . Birde ikinci sorun işten o kadar süre izin alamam herhalde , iyileşme süreci uzun ve eşimden gizli yaptırıcağım için nasıl gizliycem impilant yaptırırsam, bilemiyorum..
Kızlar sizin bacaklarınızın diz altı kısmının kalf bölgesinin kalınlığı ne kadar?

geçmiş olsun inşallah istediğiniz sonucu almışsınızdır bende hasan beye mail attım ist uzakta olduğum için bacaklarımın resmini istemiş bu gün gönderidm inşl iyi bir netice alırım

bacaklarınızın resimlerini atmıycakmısınuz?:KK43:

Sevgili Egde çoook geçmiş olsun ve senin de gözün aydın. Sorun yaşamamış olmana çok sevinidim ve içim rahatladı..Bir de sonuç istediğin gibi olursa hepimiz çok sevineceğiz. BU arada fiyat paylaşacak mısınız bizimle arkadaşlar, meraktayız?
Haberlerinizi bekliyoruz..
Sevgiler.

geçmiş olsun edge34. sonucun iyi olacağından eminim canım. çorapları en az 6 hafta giymen gerektiğini biliyorum ama o gün angelim ile buluştuğumuzda, hala giydiğnden bahsetmişti. tulsa ben edge34 ün yerine cevap vereyim; bu seneki fiyatlar 2 buçuk bin liraymış.

Son düzenleme:
sonucu hemen söyleyemiyorum arkadaşlar çünkü sargıllılır bi kalınlık var eskiye göre bunu farkedebiliyorum... çarşamba günün sargıları çıkarıcam artık o zaman :) ya ben zaten çok kalın dlmasını istemiyorum genel olarak spicy ve angel biliyorlar zayıf biri olduğum için kalın bacak bende çok kötü durur sadece etek giyebileceğim ölçüde olsun yeter ne bacaklarla giyenler var biz kompleks yapıyoruz sadece :KK43:( az önce doktorumla konuştum gerçekten ilgili biri kaç defa aradı ameliyat sonrası ist la dönerken bile aradı nasıl gittin merak ettim diye az öncede konuştuk başarılı bir ameliyattı alabileciğimiz yağları aldık dedi zayıf olunca yağ biraz problem oluyor bence ameliyatlara kadar iyice yiyin yağlanın :)

arkadaşlar şu an işteyim,masabaşı çalıştığım için çok zorlanmıyorum.Öğle arası bandajlarımın çıkarılması için Ferruh Bey e gittim,Şu an sadece morluklarım var,bacaklarım da iyi görünüyor,inşallah erime olmaz.Yakında foto eklerim.

edge34 ve sarpo cesaret gösterip ameliyat olduğunuz için sizi kutluyorum. özellikle edge34 seni. yani tek başına uçakla ameliyat olmaya git ve tek başına dön. gerçekten çok büyük bir cesaret. sarpo işe başlaman cesaret verdi. uzun süreli bir istirahata gerek yok demekki... arkadaşlar umarım herşey gönlünüzce olur. lütfen burdan ayrılmayın ve bize bilgi verin...

edge34,sarpo herikinizede geçmiş olsun.inşallah hayal ettiğinizdende güzel olur ve kalıcı olurı.sargılar çıkınca o güzel bacaklarınızla bizim için birer poz verirsiniz dimii:) a.s.

tşk ederim arkadaşlar işe gidilmeyecek gibi bir durum yok gerçekten hareket ederken biraz ağrı oluyor ama oturarak çalışanlar için sorun yok... dior evet yaa bende karar verdiğimde yapabilirmiyim diye düşünmüştüm ama yapmalıyım dedim ve yaptım bence olmak isteyen arkadaşlar hiç düşünmesinler heleki siz aynı şehirde olmayı düşünüyosunuz

begüm hasan bey mailine cevap döndümü ne dedi ??
bu arada eleycan sende ahmet beye ameliyat olcaktın ne zaman olucaksın ??

X