Bacak dolgusu yaptıran var mı?

açıkçası benimde kafamda sorular var bu konuyla ilgili başka doktorsa ise silikonun yararlı olmadığını kaslara zarar verdiğini söylüyorlar bişey ya iyidir ya kötüdür hem iyi hem kötü olamaz. Ama neden doktorlar görüş birliğinde değiller.Bende sanırım biraz daha yağ enjekte olayını düşünmeye başladım ama çok zayıfım yağ çıkmaz benden :KK43:( bu arada doktorun ismini soran arkadaşlara özelden yazdım burdan aleni olarak etik olmayabilir diye düşündüm başka merak eden arkadaşlar varsa onlarada yazabilirim

merhaba bende özelden mesaj atamıyorum dr bilgilerini paylaşırsan sevinirim.

Angelim,flash bellek e yükleyebilirsen foto nu başka bir bilgisayardan ya da bağlantı kablosuyla fotoğraf makinandan yükleyebilirsin belki,aklıma başka birşey gelmiyor.Ama benim için çok önemli,son kez bacaklarının halini görmeme lazım.
Ayrıca bacaklarının halinden mutlu olman beni çok sevindirdi,hep böyle kalır inşallah...

denizde burdan yazabilirsin canım sorun olmaz yasak değil doktor adı vermek. telefon bilgileri falan vermek yasak. bizden sonra okuyacaklar falan da olacaktır tek tek özel mesajla uğraşılmaz:)

slm kızlar hayır canım umut devam ediyorda ben ameliyatsız çözüm arayanlardanım bölgesel deyil komple bacak çap hangi birini doldurcan

bende lag magic alıcam ama hala almadım yüzmeye yazılcam kararsız kaldım alıp almamakta alet iç kasları çalıştırmakta güzel of of ne yapıcaz bilmiyorum amelıyatı tavsiye etmem artık ya arada bacaklarımda agrı oluyo korkuyorum bişey olacak die olacak olanlarada iyi düşünün derim ilk başlarda hiç korkusuzca gittim okadar yaptırdım ama şimdi agrıyınca korkuyorum belkıde normal agrısı ama insan bazı şeylerin kıymetını sonradan anlıyor

leydi slm canım artık herkes umudunu yitirdi herhalde ben her sabah mutlaka giriyorum siteye ama amaliyat olan arkadaşlar artık yok aslında tamda şimdi burda olmalılar ne durumdalar bilgi vermeliler yazmama sebebleri hayel kırıklıgımı yoksa sorunlarımı çözüldü bilemiyorum.benim bacaklarımdada halka halka morluklar oluyor ama hiç agrı yok.bence bu tür aletler dogru kullanmak önemli yoksa kas yapacagız diye olanlarıda eritiriz.zaten senin ihtiyacında yok yüzmeye yazıl hem bütün vucudun çalışır şimdi kış uzun çizmeler var bizde kışın giyeriz nini eteklerimizi:teytey:

bende papatya tarlasına ulaşmak istiyorum aslında onun şuanki durumunu çok merak ediyorum. onun ameliyat olduğu doktor şuan kafama yatan. ama papatya tarlasında durum ne memnunmu pişmanmı özelden yazdım ama girmediği için görmemiştir. Acaba görüşen varmıdır onunla bilgi versin bize çok makbule geçer. Gerçi doktora mail attım ama henüz dönüş yapmadı yaparsa paylaşırım sizlerle...

yanımda insanlr oluor ondan tedrgın oldum koyamıorum foto.cekıp en kısa zamnda koycam insallh.

,yenısı tekrr koycam bı sure sonra herkes gordkten sonra malum sebepten dolayı sılıyorum

Son düzenleme:
ama malesef fotodanda gordugun gıbı sag bacagımı begnmedm ben. dz iclernden yag alnmstı ya sanrm ordan tam alnmams cunku ckıntısı duruo dıerısı ıse dumduz bunu sollıcem doktora

ben baktım resimlerine aslında o kadarda kötü durmuyor ben beğendim rahat rahat giyebilirsin eteklerini...

bende özelden attım msj ulaşmamış mı ? sen düşünüyormusun ameliyat eğer düşünüyosan yağ enjektemi yoka silikonmu düşünüyorsun

bıkac kere gydm etek ama orayı bılıyorum ya cok kısa gyemedım sislk var dcem ama artk ındı dıer bacagmda hc ole bı ckntı yok gecen beyaz corapla gydm arkdslr guzel bacaklrn varms dediler guldum bende ah dedm bu kadrını elde edelmek ıcn ne kdr ugrastım:) erıme olmssa bunada razıyım ama en kısa zamnda doktoruma ordakı yagı neden alamdıgını sorcam:kızgın:

bıkac kere gydm etek ama orayı bılıyorum ya cok kısa gyemedım sislk var dcem ama artk ındı dıer bacagmda hc ole bı ckntı yok gecen beyaz corapla gydm arkdslr guzel bacaklrn varms dediler guldum bende ah dedm bu kadrını elde edelmek ıcn ne kdr ugrastım:) erıme olmssa bunada razıyım ama en kısa zamnda doktoruma ordakı yagı neden alamdıgını sorcam:kızgın:

Angelim senin dizler birleşiyormuş zaten, çok şanslısın yani. Ameliyat senin için bi kontur düzeltmesi olmuş. Burada birçoğumuzun dizi birleşmiyor, dizimizdeki yan çıkıntıdan yağ aldırsak daha da uzaklaşır birbirinden heralde.

Neyse seninki süper olmuş bence....

X