Bacak dolgusu yaptıran var mı?

Angelim çok çok teşekkür ederim sana.Bacakların gayet güzel.Sağ bacağını doktoro yine söyle ama dert etmene gerek yok.Sonuçta bunu sen biliyorsun,başkaları bunu fark edemez.Rahat rahat giyebilirsin.Bacaklarının üst kısmı da çok güzelmiş ayrıca.Mini etek ve tayt çok güzel olur.Bu arada hala varis çorabını giyiyor musun?

Angelim,senin nerelerden yağ alınmıştı.Benim belimde ve karın bölgemde yeterince yağ var.İz kaldımı oralarda? Yağ alındığı belli oluyor mu? Hiç değilse biraz da incelmiş olurum.

:kedi:
bıkac kere gydm etek ama orayı bılıyorum ya cok kısa gyemedım sislk var dcem ama artk ındı dıer bacagmda hc ole bı ckntı yok gecen beyaz corapla gydm arkdslr guzel bacaklrn varms dediler guldum bende ah dedm bu kadrını elde edelmek ıcn ne kdr ugrastım:) erıme olmssa bunada razıyım ama en kısa zamnda doktoruma ordakı yagı neden alamdıgını sorcam:kızgın:[/QUOTangelim valla ne güzel kurtulmuşsun artık gizlemekten bacaklarını..bende istiyorum ama bu arada baştan takip edemedim konuyu..sen yağmı ekletmiştin..çünkü ben zaten çok zayıf olduğum için yağ çıkıcak bi yerimde yok..silikon yaptırsam acaba onunda ileride bir sakıncası olur mu bilmiyorum..birde doktorun kimdi acaba ..ayy ne çok soru sordum
:kedi::kedi:

angelim bacakların gayet güzel olmuş ayrıca insanın hiç bi organı diğerine benzemez bi ellin diğerinin aynı değildir bi kaşın öbüründen farklıdık. herkesin öyle sen kendine odaklandığın için öyle geliyo yoksa gayet iyi olmuş bacakların yaglarında mutluluğunda daim olsun

papatya tarlasının doktoraun yani hasan fındık'a mail atmıştım sağolsun geri çok ilgili bir şekilde cevap döndü sanki yüküm kalktı üstümden belki onla görüşmeye gidebilirim ilk önceliğim o doktor zaten...

arkadslr yorumlarınız içn cok tesekkr ederım.ortya karısık cvp verıyım hemen acelem var cunku.evet dedgnz gıbı bı organ dıeryle aynı olmuo aslnda amelıyttn oncede bırı dıernden daha farklıydı ama yınede sorcam doktoruma gttgmde.ve ondan amelyt oncesı fotolrımı alp koycam buraya.evet benm dzlerm amelyt oncesndede brlesıodu ama alt acktı ve oldkca carpk goruntu vardı.tugba yag enjksıyonu benmkı ankarada dr ferrh bngule yaptrdm en zayf insanda bıle yag var merak etme bende zayf bırıyım cunku.sarpo hala gıyorum o corabı ama sıkayetcı dıılım su soguk gunlerde gayet ii oluyor walla=) yag alınn yerlerde ıgne delıgı gıbı kucucuk ızler vardı ama suan hepsıde gecti ayrıca braz gobegm vardı o da gtti ve bu acndan ıı oldu.kzlar smdılık bu kadr yazabldm..

evet cnm eriyo tabi tamamı degil yine birazı kalıyo ilk haline göre iyi oluyo ama bu sıralar sızı ve agrı şeklinde şikayetlerim var özelliklede carptıgımda yada dokundugumda aslında hiçbişeyin dogasıyla oynamamak lazım ama bacak işte farklı oluyo insan istiyokı sütun gibi bacakları olsun of biz kadınların dertleri

maxins biliyorum cnm seni yeni bişeyler varmı buldugun askos abla evet sanırım yüzmede karar kıldım ama o aletide iyice bi araştırcam videolarını izledim işe yarıyacak bişey gibi ama bakalım dogru şimdi kış ama yaz gelince tutuşuruz yine:)))

Leydicik, ben de şu legmagic'ten aldım. Yeni başlıyorum. Bakalım bi faydası olacak mı?
Daha önce de dediğim gibi şu ayak bileği merkezine gideceğim. Tabanlık konusunu öğreneceğim. Bunun dışında şimdilik bende bi gelişme yok

(Randevum 14 Ocakta)

leydı sen amelıyat olalı bır yıl oldu mu kalıcı olan yagların ne kadar bi de bana doktor yasla sgara kulnmakla ve bı yıl ıcnde kılo vermekle kalıcılık oranı degsr demstı bu ne kadr dogru bılmıorum

maxins ne kadara aldın cnm kargoylamı yolladılar mutlaka haberdar et benı olurmu günde 5 dak yeter diyolardı ne kadar yapacaksın ne kadar sürede fayda göreceksin mutlaka yaz olurmu cnm bende o alete taktım çünkü biraz, ama önce bi yüzme kursunu hallediyim diyorum heberlerini beklıyoruz cnm inşlh işe yarar inşlh

en son olan mayıstaydı cnm 7 8 ay oldu yalnız şu dogru sigara kesinlikle yagların kalıcılıgını etkılıyo ve bende kullanıyorum malesef sigara bülent bey de söledi bırak die ama bırakamadım birde yaglar erimez demişti bülent bey zayıflayınca yag hücreleri küçülür kilo alınca genişler siz eriyo sanarsınız demişti ne kadar dogru bilemicem

maxins ne kadara aldın cnm kargoylamı yolladılar mutlaka haberdar et benı olurmu günde 5 dak yeter diyolardı ne kadar yapacaksın ne kadar sürede fayda göreceksin mutlaka yaz olurmu cnm bende o alete taktım çünkü biraz, ama önce bi yüzme kursunu hallediyim diyorum heberlerini beklıyoruz cnm inşlh işe yarar inşlh

80 liraya aldım internetten(kargo dahil). Düşünen olursa özelden sitenin adını verebilirim. Kullandıkça gelişmeleri yazarım.. İnşallah faydası olur...

leydicim eğer yüzmeye bacaklarım düzelsin diye gidiyorsan yada biraz düzelir diye umudun varsa hiç gitme. ben iyi yüzerim ama birşey olduğu yok. senin kaygılarınada sonuna kadar katılıyorum. acaba bir sorun olurmu sonradan diye benimde hep aklımda soru işareti var. umarım sorun olmaz ve mutlu kalırsın yaptırdım diye...

ben yarın için hasan bey'den randevu aldım bakalım ne diyecek en azından gidip bi konuşayım kafamdaki soru işaretleri gitsin...

X