Bacak dolgusu yaptıran var mı?

arkadaşlar hepinizin yeniyılı kutlu olsun. umarım yeni yıl hepimize mutluluk ve sağlık getirir. Jezabel sen nasılsın. yaklaşık bir yıl olacak sen ameliyat olalı... memnunmusun şuanki durumundan... iyiki oldum diyormusun...

ünlülerden ebru gündeş kesinlikle bi poerasyon geçirdi.adı ne oluo amlyatın ne şeklde oluo blmiorum ama onun yani ebru gündeşin dizisi vardı eskiden ve o kadar çarpıktıki bacakları öyle az flanda deildi ve şimdi gayet güzel bacakları var.ne yaptırdı bilmiorum ama kesnlkle bişielr yaptırdı o dizisinin tekrrlarını izledim ben tekrar tekrar baktım giydiği kotlardan bile bariz belliydi çarpıklık.bence ebru gndeşin ne yaptırdğını bi şeklde öğrenmeliyiiizzzzz

fotoları yüklüorum.ama net değiller ksuura bakmayn ve tam önden değilelr ancak bunları bulabildim.yılbaşı gecesi foto çekinicem backlarımıda çekerm o zman daha iyi görebiliceğinzi fotoları koyarım inş.şmdilk bnlar var elimde.
bi bakın bakalım derdmi anlarsnız belki

Eklentiler

• $2.JPG
    $2.JPG
    25,5 KB · Görüntüleme: 95
  • $sdfg (1).JPG
    $sdfg (1).JPG
    89 KB · Görüntüleme: 100
  • $sdfg.JPG
    $sdfg.JPG
    39,9 KB · Görüntüleme: 100
  • $adsız3.JPG
    $adsız3.JPG
    4,8 KB · Görüntüleme: 103
hannatos, resimlerde bacakların yanyana değil ama yanyana koysan birleşecekmiş gibi duruyor. Yani dizler birleşiyorsa çok şanslısın. Neredeyse hiçbi sorunun yok demektir. Sonraki resimlerini de bi görelim. Dizin birleşip aşağıda açıklık varsa, ya hiç bişey yaptırmana gerek kalmaz yada ufak bi yağ enjeksiyonu senin durumunu çözer..

bacaklrın yanyana fotosunu en yakın zamanda koyucam.tşşkr ederm yorumunuz için.inşallah ufak bi müdahaleyle hallolluur ya

Öncelikli herkese merhabalar. Burayı yeni keşfettim ve yaklaşık 4 gündür bütün sayfaları okuyup öyle bişyeyler yazmak istedim. Çok güzel yöntemler bulmuşsunuz. Hepimizin böyle bir sorunu olduğu için iyi bir araştırmacı olduk. Bende yaklaşık bir buçuk sene önce ortapedi doktoruna gitmişti. Ben zayıf biriyim. Zayıflıktanmıdır bilmem benimde bacaklarımda açıklık ve eğrilik var. Bunu doktara göstermiştim bana çok fazla eğrilik olmadığını en fazla 3-4 cm lik bir açık olduğunu düzeltme ameliyatına aslında gegrgk olmadığını ama istersem yapabiliceğini söylemişti. Tabii ben düzeltme ameliyatının nasıl oldunu duyunca hemen vazgeçtim. Çünkü kemikler kırılarak yapılıyor ve kırılan yerler çivi yardımıyla kaynaştırılmaya çalışılıyor. Ama mikrop kapma riski, kaynamama riski yada ilerde en ufak bir darbede kemiklerin kırılma riski çok fazla. Zaten doktorumda bu ameliyatın genelde yürümeyi engelleyecek kadar eğriliklerde olğunu söyledi. Bu yüzden bu ameliyatı olmaktan vazgeçtim. Daha sonra silikonu düşündüm ama hiç yağ eklemeyi düşünmemiştim. Şimdi impilant videosunu izleyince yine kararsız kaldım. Yağ eklemedede benden o kadar yağ çıkarmı bilmem. Bi arkadaş dansçıyım demiş. Ben geçen hafta bir doktorla mailliştim slikonu sormuştum zararları varmı yürümeyi engellermi yada bi problem çıkartırmı diye doktorun cevabıda bi zararı olmaz hatta hastalarımın çoğu dansçı o kadar diyebilirim demişti. ıyi düşünmük ve iyi bir doktor bulmak lazım..

Öncelikli herkese merhabalar. Burayı yeni keşfettim ve yaklaşık 4 gündür bütün sayfaları okuyup öyle bişyeyler yazmak istedim. Çok güzel yöntemler bulmuşsunuz. Hepimizin böyle bir sorunu olduğu için iyi bir araştırmacı olduk. Bende yaklaşık bir buçuk sene önce ortapedi doktoruna gitmişti. Ben zayıf biriyim. Zayıflıktanmıdır bilmem benimde bacaklarımda açıklık ve eğrilik var. Bunu doktara göstermiştim bana çok fazla eğrilik olmadığını en fazla 3-4 cm lik bir açık olduğunu düzeltme ameliyatına aslında gegrgk olmadığını ama istersem yapabiliceğini söylemişti. Tabii ben düzeltme ameliyatının nasıl oldunu duyunca hemen vazgeçtim. Çünkü kemikler kırılarak yapılıyor ve kırılan yerler çivi yardımıyla kaynaştırılmaya çalışılıyor. Ama mikrop kapma riski, kaynamama riski yada ilerde en ufak bir darbede kemiklerin kırılma riski çok fazla. Zaten doktorumda bu ameliyatın genelde yürümeyi engelleyecek kadar eğriliklerde olğunu söyledi. Bu yüzden bu ameliyatı olmaktan vazgeçtim. Daha sonra silikonu düşündüm ama hiç yağ eklemeyi düşünmemiştim. Şimdi impilant videosunu izleyince yine kararsız kaldım. Yağ eklemedede benden o kadar yağ çıkarmı bilmem. Bi arkadaş dansçıyım demiş. Ben geçen hafta bir doktorla mailliştim slikonu sormuştum zararları varmı yürümeyi engellermi yada bi problem çıkartırmı diye doktorun cevabıda bi zararı olmaz hatta hastalarımın çoğu dansçı o kadar diyebilirim demişti. İyi düşünmük ve iyi bir doktor bulmak lazım..

aaa? dansçılaırn genelde bacakları düzgün oluyor küçüklükten beri spor yapanların özellikle. yani bacağı yamuk dansçı görmedim hiç şu ana kadar, varsa da diğer mesleklerdekinden azdır diye düşünüyorum. demek en çok onlar oluyormuş ha.. kandırmak için öyle demiş olamaz bence doktor çünkü dansçılar oluyor mu diye sormamışsın, kendisi demiş en çok dansçılar oluyor diye. hmm.. ama yine de inanması güç bişey:..

Doktorun cevap maili ;

"Bacak estetetiğinde silikonun hiç bir zararı yoktur. Yürüme zorluuğu yapmaz. Hatta bazı hastalrımın dansçı olduğunu da söylemem gerekir. Ortalma 5-7 günde tamamen iyileşir. İşe başlarsınız. Hastanede bir gün kalıp ertesi gün evinize gidebilirsiniz. Ameliyat yaklaşık 1 saat 15 dak sürer.
Maaliyeti her şey dahil 7.500 TL. Bu ücreti kredi kartınızla 3-5 taksitte ödeyebilirsiniz.

5 taksit yapsalar ayda 1.5 milyar.. hmf biraz para biriktirmek lazım:) ama eğer söylediği gibiyse süper ya:) dansçılar en aktif insanlar yani onlar yaptırıyorsa çok zor bişey değil demekki...

bilemiyorum işte slikonu iyi düşünmek lazım daha sonrası için. Ayrıca bu fiyattan daha uygunu daha tanınmış bi doktor tarafından yapılıyor. Bu sorduğum doktorun ne kadar sürede ne kadar hastaya uyguladıını ise bilemiyorum

slm arkadaslr benm 2 gun sonra yag enjeksıyınu yaptıralı bir ay olcak.tum sslklerm ve morluklarm gtti ve suan ii gorunuoyorlar.erıme ne kadr surede bellı olr ya da baslar blmıorm

ve slm hannatos bacaklrn gayet ii ve bence sadce fotodan gordugm kadryla sag bacagn gayet düz solda brs egrılık var o da kck bı mudahale ile dert olmktan ckr

bilemiyorum işte slikonu iyi düşünmek lazım daha sonrası için. Ayrıca bu fiyattan daha uygunu daha tanınmış bi doktor tarafından yapılıyor. Bu sorduğum doktorun ne kadar sürede ne kadar hastaya uyguladıını ise bilemiyorum
bu söylediğin doktor hangisi acaba..bende yaptırmayı düşünüyorum çünkü
artık etek giymek istiyoruuumm :KK43:(:-)çok üzgünüm:

Angelim bana Ferruh Bey,üç haftaya kadar eriyen erir,gerisi kalır demişti.Senin bundan sonra erimeyecek böyle kalacak o zaman.Umarım söylediği gibi olur.Son halini foto lar mısın? Çünkü ben iki haftaya kadar yaptırmayı düşünüyorum.

Öncelikli herkese merhabalar. Burayı yeni keşfettim ve yaklaşık 4 gündür bütün sayfaları okuyup öyle bişyeyler yazmak istedim. Çok güzel yöntemler bulmuşsunuz. Hepimizin böyle bir sorunu olduğu için iyi bir araştırmacı olduk. Bende yaklaşık bir buçuk sene önce ortapedi doktoruna gitmişti. Ben zayıf biriyim. Zayıflıktanmıdır bilmem benimde bacaklarımda açıklık ve eğrilik var. Bunu doktara göstermiştim bana çok fazla eğrilik olmadığını en fazla 3-4 cm lik bir açık olduğunu düzeltme ameliyatına aslında gegrgk olmadığını ama istersem yapabiliceğini söylemişti. Tabii ben düzeltme ameliyatının nasıl oldunu duyunca hemen vazgeçtim. Çünkü kemikler kırılarak yapılıyor ve kırılan yerler çivi yardımıyla kaynaştırılmaya çalışılıyor. Ama mikrop kapma riski, kaynamama riski yada ilerde en ufak bir darbede kemiklerin kırılma riski çok fazla. Zaten doktorumda bu ameliyatın genelde yürümeyi engelleyecek kadar eğriliklerde olğunu söyledi. Bu yüzden bu ameliyatı olmaktan vazgeçtim. Daha sonra silikonu düşündüm ama hiç yağ eklemeyi düşünmemiştim. Şimdi impilant videosunu izleyince yine kararsız kaldım. Yağ eklemedede benden o kadar yağ çıkarmı bilmem. Bi arkadaş dansçıyım demiş. Ben geçen hafta bir doktorla mailliştim slikonu sormuştum zararları varmı yürümeyi engellermi yada bi problem çıkartırmı diye doktorun cevabıda bi zararı olmaz hatta hastalarımın çoğu dansçı o kadar diyebilirim demişti. İyi düşünmük ve iyi bir doktor bulmak lazım..

canım sen hangi doktorla görüştü çok merak ettim ayrıca bir dansçının 1 haftada iyileşesi imkansız birşey normal bacak bile ağır tempoyadayanamayıp ağrı yapıyor kaslar silkonla 1 haftada anca ayağa kalkılır ama böle bi ameliyatı dansçılara bile yaptığıı ölemesi insanın içini rahatlatıyor biraz acaba yaptıran var mı gerçekten mesela ünlülerden yada dansçılardan keşke bilebilsek bir kişi yaptırdım dese dansçı olan hiç durmıcam am korkuyorum büyük risk yinede kafaya taktım bi şekilde oluam bu ameliyatı ama nasıl:sinifsinif:

sarpo ferruh bey bana ole bsy dememstı sadece bı ayda ne durumda olcagı bellı olr demstı eger erme bu durumda bellı olrsa ben yasadım cunku hc erımem olmadı=) cok korkuyorum erıcek dıe hep.. bu cuma arayıp son durumumu anlatıcam ferruh beye bakalım ne dcek.foto koyamıorum cunku okulun netınden grıorum evmde netım yok napsak blmıorum=/

canım kesin sonuç için en az üç ay beklemen gerekir.en başarılı ameliyattada yüzde kırk kadar yag kalıyor umarım herkesin gönlünce olur

açıkçası benimde kafamda sorular var bu konuyla ilgili başka doktorsa ise silikonun yararlı olmadığını kaslara zarar verdiğini söylüyorlar bişey ya iyidir ya kötüdür hem iyi hem kötü olamaz. Ama neden doktorlar görüş birliğinde değiller.Bende sanırım biraz daha yağ enjekte olayını düşünmeye başladım ama çok zayıfım yağ çıkmaz benden :KK43:( bu arada doktorun ismini soran arkadaşlara özelden yazdım burdan aleni olarak etik olmayabilir diye düşündüm başka merak eden arkadaşlar varsa onlarada yazabilirim

X