Bacak dolgusu yaptıran var mı?

Leydi,senin bacağındaki yağlar doktorunun dediği kadar mı eridi,yoksa daha fazlası mı? Eğer söylediğinden daha fazlası eridiyse neden doktoruna geri dönmedin.Bir de senden ricam,bacaklarının son halini bize fotolar mısın? Ne durumda olduğunu çok görmek istiyorum.Lütfenn...

genel anestesi ıle yapıolr canm.ilk gun hcbsy hssetmıyorsun ayrıca enjekte edılern yer dııl alınan yerler agrıo

evet ben de leydının bacaklrını cok merak edıyorum.sarpo bugn ferruh beyle konstum corabımı gymeme gerek yok artık gymıcem ve dizimi sordum hala sıslık var dedi onlar uc aya kadar kademe kademe alınn yerlerdekı sislkler ıncek dedi ve bı ay ıcınde erıyen erımstır bundan sonra cok bı erıme olmaz en fazla yuzde on olur dedi.eger dedgı gıbı olrsa cok guzel olcak insallh..ve sen ne zaman yaptrmayı dusunuyorsun.

angelim bacaklarınız gerçekten süper görünüyor. umarım erimez. umarım hiçbir sorun yaşamazsınız.. herşey gönlünüze göre olur...

angelim fiyat ne kadardı bu arada. kaça maloldu sana. ben eski mesajlarınıda okudum ama fiyat yazdığını görmedim. belkide ben kaçırdım. yeniden yazabilirmisin acaba...

Hemen yaptırmak istiyorum aslında ama seni gidişatın benim için önemli,biraz daha bekleyeyim diyorum.Bir de şimdi yaptırırsam yaza erir diye korkuyorum.

valla ben bu erıme konusunu anlamadım dun doktor bundan sonra gozle gorulur bı erıme olmaz dedi kafam ıyıce karstı sarpo eger tekrr gorousrsen ferruh beyle bunu en ınce ayrıntısına kadr sorablrmsın ben ayın sonnda gelcm ankaraya ve kontrole gdcem o zmn sorcam ama sen daha once gorusrsen sor..o zamn bı ıkı ay daha bekle bakılm cddn benmknde erıme olumcak mı olmazsa yaptrrsn bı de su var herkeste farklı sonc verıo tam garantı oran yok malesef..nese ben sureklı yazcam burdayım hep..

Ameliyat olan arkadaşlar; ameliyat sonrası yağ alınan bölgeler mi, yağ enjekte edilen bölgeler mi daha çok ağrıyor?
Bu arada Prof Dr Ahmet Karacalara superdry yöntemi için mail gönderdim, mailim biraz uzun olduğundan hepsine tek tek bu şekilde yanıt veremeyeceğini, ancak tekniğin güvenilir olduğunu, muayenehanesine gitmem gerektiğini yazmış. Fakat duyduğum kadarıyla muayene ücreti çokmuş Ahmet Beyin.. Kesin ameliyat ücreti de çoktur. gerçi iyi bir sonuç ortaya çıkacaksa sorun yok. Ancak sonucu hüsran olabilme ihtimali varsa da üzülürm.
Yine de işlerimden fırsat bulduğum bir h sonu Hasan Fındıkla da Ahmet beyle de görüşmeye gitmeye çalışacağım. sevg

Selam Arkadaşlar,
Uzun zaman sonra ben de döndüm tekrar foruma. Eskilerden hala birilerini görmek çok güzel..
Sevgili Aslılı, Ahmet Karacalarla bi süre önce ben de yazışmıştım. Aslında bana en çok umut veren yöntemi uyguluyor ve Uluslararsı başarıları var.

BU arada Doktor muayne ücretinin 180 TL. olduğunu, ama birkaç kişi birlikte görüşmeye gidersek, bu ücreti paylaşabileceiğimizi söyledi bana. Eğer düşünen olursa birlikte gidebiliriz muayneye..

DAha önce buradan paylaşmıştım sanırım ama konuyu hatırlatmak için yazışmaları aşağıda paylaşıyorum sizinle:

Merhaba Ahmet bey;

Kök hücre ile zenginleştirilmiş yağ dokusu yöntemi bacak konturunu duzelmek amacıyla, baldır içleri gibi dolgu gereken yerlerde kullanılabilir mi? Denenen vakalar var mı?

Bizler, çarpık ve/veya ince bacaktan muzdarip, 30 kadar kadınız ve bir forumda bir araya geldik. Aramızda bu sorunu gidermek için yağ enjeksiyonu yaptıran arkadaşlarımız oldu, ne yazık ki erime olduğu için kalıcılık sağlayamadılar. Calf implant operasyonu yaptıran arkadaşlar oldu fakat bu, riskleri nedeniyle pekçoğumuz için tercih edilir değil. Bunların yanında "doku kokteyli", " yağ transferi" gibi pek çok tekniği de araştırıyor, sorunumuz için kalıcı çözüm yaratacak bir mucize arıyoruz.

UYguladığınız kök hücre içeren yağ dokusu, dolgu malzemesi olarak bizler için de umut olabilir mi? Ayrıca bu teknikle klasik yağ enjeksiyonundaki "erime" dezavantajı tamamen ortadan kaldırılmış mı mıdır, yoksa görece minimize mi edilmiş durumdadır?

Teşekkürler..

CEVABI:
Merhaba
Kök hücreden zengin yağ hücresi en kalıcı hücre uygulaması olduğunu söyleyebilirim. Bu uygulama yağ enjeksiyonundan farklı. Elde etme yöntemi, ayrıştırma ve verme sırasında farklı teknikler gerekiyor.

Hücresel gençleşme ve beden şekillendirme ile ilgili uluslararası bir ekibimiz var. Benim no-touch technique ve superdry technique adında hücre elde edilmesi ile ilgili uluslararası çalışmalarım var. Siteden hakkımda bölümünde çalışmanın başlık ve sonra internetten ulaşabilirsiniz. Bir konuda daha sizi bilgilendirmek istiyorum. Bu yöntemlerde 3 basamk var. Birinci basamak yağ dokusunun hasarsız alınması, ikinci basamak kök hücrece zengin hale getirilmesi ve üçüncü basamak şekillendirme. Şekillendirme aşaması basitce hücreleri verme değil, artistik bir yaklaşım gerektiriyor. Bu konuda dünyada ilk kez organik sanat ve estetik cerrahi başlıklı bir dersi güzel sanatlarda veriyoruz.
Hoşcakalın,Dr.A.K.

valla ben bu erıme konusunu anlamadım dun doktor bundan sonra gozle gorulur bı erıme olmaz dedi kafam ıyıce karstı sarpo eger tekrr gorousrsen ferruh beyle bunu en ınce ayrıntısına kadr sorablrmsın ben ayın sonnda gelcm ankaraya ve kontrole gdcem o zmn sorcam ama sen daha once gorusrsen sor..o zamn bı ıkı ay daha bekle bakılm cddn benmknde erıme olumcak mı olmazsa yaptrrsn bı de su var herkeste farklı sonc verıo tam garantı oran yok malesef..nese ben sureklı yazcam burdayım hep..

angelim bana özelden mail adresini atabilirmiisn çok fazla girmedğim ve mesaj atmadığım için özelden göderemiyorum...çok merak ediyorum bacakların süper görünüyor

birde ebru gündeşin bacaklarından bahsetmişsiniz onun eski bacaklarını hiç hatrılamıyorum ama o çok zayıftı kimi kemik çıkıntıları kiloya bağlı olarak biraz düzelebiliyo belki ondan olabilir....bende bengünün bacaklarındaki düzelmeyi farketmiştim iki sene önce...onunda eğriydi fakat şimdi iyi görünüyorlar o da zayıf olup sonradan kilo alanlardan...yani çözemedim açıkcası

ben yarın için hasan bey'den randevu aldım bakalım ne diyecek en azından gidip bi konuşayım kafamdaki soru işaretleri gitsin...

Merhaba Deniz,
Randevü nasıl geçti,neler söyledi dr?
Bizimle paylaşırsan cok sevinirim.Bende aynı dr gitmeyi planlıyorumda...

Merhaba Melike,
Cumartesi olan randevumu iş yoğunluğumdan dolayı iptal ettirmek zorunda kaldım yoğunluktan siteye bile girip doğru dürüst bakamadım bu hafta gitmek istiyordum fakat doktorun bu hafta cmtsi full ameliyatı varmış bir sonraki hafta için gitmeyi planlıyorum inşallah bu kez kısmet olur... Yanımda bi arkadaşımla beraber gidicem o da bacaklarının kalınlığından şikayetçi yağ aldırıp inceltmeyi düşünüyor herkesin derdi farklı kimi ince diye şikayetçi kimi kalın diye... Sen ne zaman gitmeyi düşünüyorsun doktora ??

ben henüz cesaret edemedim gidemedim yani.
Gitmek istiyorum ama yağ enjeksiyonu için zayıfım silikondan da korkuyorum .
Jazebel vardı eskilerden o silikon yaptırmıştı.Keşke tekrar formu ziyat etse de anlatsa yaşadıklarını nasıl hissediyor kendisini,ağrısı sızısı varmı ,pişman mı,memnun mu?????.vs.
bizleri bilgilendirse .....

bende ilk başlarda slikon düşünüyordum ama kaslara ilerde zararı olabiliyormuş o yüzden vazgeçtim
bende zayıfım bendende çıkarmı yağ bilmem ama çok zayıf olupta yağ alınan bir sürü insan var yağın zayıflıkla alakası yok bence buralar ne bulsam yiyorum belki yağ yapar diye :)) biz giderken istersen gelebilirsin bende tek gitmeyi pek istemiyodum insan tek olunca cesaret edemiyor ama gidip iyice öğrenmek lazım böyle kendi kendimize slikonmu yağmı diye düşünmekten vazgeçeriz biran önce bi karar verilmiş olur hem fiyatınıda daha detaylı öğreniriz şuan ne kadar ben bilmiyorum

ben daha önceden netten fiyat istemiştim.Yağ için 5 silikon için ise 9 milyar istemişti.Gerçi muayne sırasında belki fiyatı düşür ama bu civarlar bilgin olsun.

sen sanırım karar veremedin henüz silikonmu yağmı ? Ben eğer yaptırırsam yağ enjekte düşünüyorum
eriyen erir kalan yağlarda yeter diye düşünüyorum en azından biraz kalınlaşmış olur...bakalım artık bilgi almaya gittiğimde görücem en az zararlısı hangisi...

X