selam cerencetin
ben aleti ebayden 50euraya aldim
kullamina gelince icinde cd si var 15dklik bir spor programi ben oradaki hareketleri yapiyorum
öyle televizyon reklaminda göründügü gibi kolay degil
bir süre deneyecegim bakalim ne olacak daha öncede dedigim gibi pekte faydasinin olacagini sanmiyorum
slm arkadsalr.bende aylardr bu formu takp edıorum.sonnda kararımı verdm ve yag enjeksıyonu yaptrdm 2 gun önce.suan biraz agrım var ama idare edıyorum.ii görunuyor bacaklrm baklım sonc ne olcak bende merakla beklıorum ve ruyam adlı arkadas sennle daha önce konsmstuk eger forma gırıp okursan sana yardmcı olablrım,
angelim çok çok geçmiş olsun. Umarım yağlar kalıcı olur. hangi dr a ameliyat oldun. Hastanede kalman gerekti mi hiç? Ameliyat kaç saat sürdü? Yanında herhangbir yakının kaldı mı? Şuanda bacakların düzgün görünüyor mu?
tesekkür ederım arkadaslar.umarım kalıcı olur erıme cok olmaz dua edıyorum bunun için:Saruboceq: ben amlıyatı ankarada oldum dr ferruh bingule yaptırdm.gorustugm dier doktorlar lıpo yapıolrdı ancak ferruh bey sıradan lıpoyla yaglrn parcalandgını söledi kendı yontemıyle yaptı.lıpo bsy ama ne adını tam blmıorum=) kendısı yaglarn yuzde 40nn kalacagını ömur boyu kalıcı olan ksmn bu kadr olablcegnı soledı yanı en az yok yuzde yuz kalırr yuzde 80 kalır demedı ama ben buna razı oldum.benm bacaklrm cok cok ince diildi ama dizden alt kısmı carpk bı goruntu vardı.diz iclermde cok yag vardı ordan yag alndı ve gobegmden alındı.eger diz içleınzde dolgunluk varsa mutlaka aldırn derım onn bıle cok faydası olablr.amliyatm hazrlkla bırlıkte 2 saate yakn surdu genel anestesı ıle oldu.300cc yag alnms zayf bırıyım ama yınde yag cktı bunun zayflkla alaksı yok bıcok zayf ınsandada yag var.150ser cc konuldu demkkı diz altına.suan cok kalın duruolr cunku oldukca şişler.göruntu gayet düz=) ilk 2 gun evden ckmamamı ve dınlenmeme istedi bende öle yaptım.suan daha iyiym ama yatmk kalkmk acı verıo bu dayanlmz bı acı dıil tabıkı korkutmsn sizi.ki agrı kesıcı ile sorun olmuo sadce harekt ederkn sorun oluo.bence en az bı hafta dnlnmk lazm cok basıt bsy deil.ben amelıyatı tek basıma oldm ve tek basma eve geldm uyanktan 15 20 dakıka sonra ayklandm verdkleri agrı kesicnn etksyle evme kadr gelebldm.bacaklrmdan cok gobegmden alnn yag canımı yakıo bacaklrm cok agrı yapmıo suan.daha sarglrm var gdp aldrcam ve nasl olduklarını sonucu buraya yazarm arkdslr..dua edın lutfen cok ıhtıyacm var:Saruboceq:
çok geçmiş olsun angelim. ınşallah yağların kalıcı olur. Bneim de diz içlerimde çok yağ var. Aslında Prof Ahmet Karacalar superdry diye bi teknikten sözediyo. Ama hasan fındıkla da görüşmek istiyorum.
Tek korkum çevremdekilerin ameliyat olduğumu anlamaları ve bunu anlamsız bulmaları.. ınşallah istediğin sonuca ulaşırsın. Senin adına çok sevindim ve güzel habverlerini bekliyorum.
Hatta fotoğraflarını da .. Sevg
ailenlemı yasıosn evet o zmn zor olablr anlayblrlr ya da gecerlı inanablcaklerı bsy solemelisin aslılı bunu cok da takma.önmelı olan bı doktora guvenıp o amlıyatı olmak sureklı arstırmk dahada kafa karıstırıcı oluyor.sisler inerse en kısa zamnda fotograf koyarm tabıki.suan sadece beklemedeyım.ilk gunku agrmda yok rahatım..bakalm zamnla ne kadrı kalcak bu yagn.diz içlerımde cok yag var demssın doktor gordugu zamn orayı almk istcek ve sornn buyuk bı ksmı burdan kaynaklanıo dcektr o zmn sana ve diz boşlugunu doldurcaktr bu da yeterli olcaktır die düşünüorum sana
arkadaşlar bu ameliyatı bende olmak istiyorum gerçekten bıktımartık ancak okadar zayıfımki sanmıyorum yeterli yağ bulunabileceğini olsa bile eriycetir diye düşünüyorum metobolizmam çok hızlı çalışıyor bu erime riskini iyice arttırıyor o yüzden silikon düşünüyorum ama onunda iyileşme süreci çok zahmetli sanırsam en büyük sorunda aktif dans ediyor olmam sanırım uzun bi süre uzuk kalırım danstan ameliyat olursam. korkumsa bacaklarımı eskisi gibi 100de 100 kapasiteyle kullanamamak????? bu konudaki fiiklirlerinizi paylaşırsanız gerçekten çok sevinirim her iki ameliyat türündede bu risk varmı yaptıranlar nasıl hissediyor kendini nekar sürede sizce dans hayatıma geri dönebilirim mutlaka bi doktoroda danışmak istiyorum ama bizzat yaptıranlarında ne düşündüklerini bilmek istiyorum açıkcası en iyi olan anlar hisseder gibi geliyor...
Kızlar bir de bişey farkettim. Normal ayakta duruşta eğer ayaklarınızın dış taraflarını havaya kaldırıp ayak tabanlarınızı dıştan içe doğru (yukardan aşağı) tutarsanız bacaklar daha da birleşiyor ve daha düzgün görünüyor. (Parantez bacaklar için söylüyorum tabi) Buna uygun özel ayakkabı yaptırmayı düşünüyorum. Ama intenette bi yer buldum yine. Japonca galiba. Orda tesadüfen eğimli bacaklar için terlik gördüm. Bu terliğin resmini alıp kendime özel ayakkabı yaptıracağım. ıçten taban eğimli olacak ama dıştan bu eğim belli olmayacak şekilde...
Ne demek istediğimi anlatamadım ama resimde görünce anlarsınız..
Şimdi resim eklemeye çalışıyorum
Belki :
** Bir süre diz bandı kullanarak (linkini verdiğim)
** ıç kas geliştirerek (becerebilirsek.....)
** Evde sürekli bööle terlik giyerek, dışarda da bööle ayakkabı giyerek biraz dizleri yaklaştırabiliriz
** Sonrada dizaltına yağ enjekte ettirip en azından yüzüne bakılır bacaklar elde ederiz.
tesekker edrım sarpo.gecti gibi insallah:) ben muayeniyi cok önceden olmustum yani sadece bilgi alma amcyla gtttım ve o gun doktor ucretsiz muayene etti beni bacaklrıma baktı kendısı sılıkonda koyuyorms bacaklara ama bana gerek olmadgını yag enjeksıyonunun yeterli olacağını soledi.daha sonra paramı toparlayıp gttm 2000tl demstı bana konstm kendisyle bir miktar daha indrim yaptı.kendi kliniğinde oldum amelyatı ve kalmdm hc aynı gun evime geri geldim..suan sarglarm ckarıldı ancak morluk ve sişlik var göruntü düz insallh bu şekılde kalır.sargları aldktan sonra kendısıde memnn gözlerle baktı gayet iyi görunuor bacaklrın dedi.1 ay ıcnde daha belli olcak suan erken.beklemkten ve dua etmketn baska yapabilecğim bsy yok...bence ferruh beyle görüş derim o sana yardmcı olur.kararını bana da bildr canm eger görüşürsen=)