Bacak dolgusu yaptıran var mı?

arkadaşlar ; bu alet mağazalarda satılan herhangi bir spor aleti değilmiş gibi geldi bana. yani tıbbi bir alet sanki. doktor gözetiminde kullanılan. bence en iyisi bir doktora gidip danışmak...

arkadaşlar ; bu alet mağazalarda satılan herhangi bir spor aleti değilmiş gibi geldi bana. yani tıbbi bir alet sanki. doktor gözetiminde kullanılan. bence en iyisi bir doktora gidip danışmak...

sitenin genelini incelediğimde başka aletlerde vardı. doğru demişsin dior bu medikal bi malzeme. yani kesinlikle dr gözetiminde kullanılması gerekir. dr gözetiminde olmasa bile dr danışarak onlardan onay alarak kullanılması gerekir bence.once bu resmi (büyük ihtimalle ortopedi dr) dr göstermek gerekir hatta birkaç dr danışmak daha mantıklı olur. eğer olumlu sonuç olursa bu alete almak için uğraşalım.

hatta bi de spor hocasına sorsak onlar da fikir verebilirler.. ben bi spor hocasına sorucam bu şekilde ayakların 2 yana açılması ne şekilde etkiler kasları kemikleri vs. diye..

estetik olan arkadaşlar (özellikle yağ enjeksiyonu yaptıranlar) şu anda bacaklarınız ne durumda? Erime oldu mu? Yahut herhangibir şikayetiniz var mı? Ameliyat izleri tam olarak nerede duruyor?
Ameliyat sonrası ağrı, yağ lalınan bölgede mi yağ enjekte edilen bölgede mi bulunuyor?
Ben hasan fındık'ın iyi bir doktor olduğunu düşünüyorum. Ppatya tarlası memnun kalmıştı? Ama korkum şu ki, ameliyat olan arkadaşlar sanırım çok da çarpık bacaklı değillermiş. Bacaklarının dış kısmındaki çıkıntı yok denecek kadar az. Bu yüzden umudum kesik, ama yine de doktorla ilk fırsatta görüşmek istiyorum. Bu konuda özellikle ameliyat olan arkadaşlardan yardım bekliyorum. Saygılarımla

arkadaşlar ben spor yaparak bacakların düzeleceğine inanmıyorum.. düzelse ebru şallının bacakları düzelirdi. ne kadar spor yaptığını biliyoruz...

estetik olan arkadaşlar (özellikle yağ enjeksiyonu yaptıranlar) şu anda bacaklarınız ne durumda? Erime oldu mu? Yahut herhangibir şikayetiniz var mı? Ameliyat izleri tam olarak nerede duruyor?
Ameliyat sonrası ağrı, yağ lalınan bölgede mi yağ enjekte edilen bölgede mi bulunuyor?
Ben hasan fındık'ın iyi bir doktor olduğunu düşünüyorum. Ppatya tarlası memnun kalmıştı? Ama korkum şu ki, ameliyat olan arkadaşlar sanırım çok da çarpık bacaklı değillermiş. Bacaklarının dış kısmındaki çıkıntı yok denecek kadar az. Bu yüzden umudum kesik, ama yine de doktorla ilk fırsatta görüşmek istiyorum. Bu konuda özellikle ameliyat olan arkadaşlardan yardım bekliyorum. Saygılarımla

keşke bende istanbulda olsam bütün dr. görüşürdüm fikir alırdım fiyat öğrenirdim. ben istanbul dışındayım ve benim yaşadığım şehirde bu ameliyatı yapan dr yoktur. araştırmadım gerçi ama olsa bile güvenilir olacağına ve bu konuda işin ehli olacağına inanmıyorum.çünkü bu ameliyattan 1 tane yapan dr ile 10 tane yapan dr arasında çok fark vardır. böyle şeyler tecrübe bilgi ve pratiklikle kazanılıyor. bence birazda dr bu ameliyatı daha önce kaç kere yaptığı ve nasıl sonuçlar aldığını bilmek önemli. o yüzden kesin istiyorsan bu ameliyatı git birkaç dr. görüş düşün taşın kararını vermen zor olmaz bence. hiç bişey denenmeden bilinmez. eriyip erimeyeceğini deneyip görürüz herkeste farklı sönuçlar verebilir bunu bilemeyiz.

bende herkesin bayramını kutluyorum kızlar gece geç saatlerde bakabildim bi kaç gündür bir şeyler öğrenen varmı diye ama anlaşılan herkes tatile falan gitmiş gene söylüyorum ben dolgu ya da implantla yapamam ya kalıcı olsun istiyorum şu bahsi geçen aletten ses yok hala kimse birşey bilmiyor bizim problem kemiklerden bence bu aleti bir doktora sorabilecek olan varmı arkadaşlar bari ne işe yaradığını tam öğrenelim sipariş çabasından önce

Prof Dr Ahmet Karacalar'ın superdry isimli bir tekniği varmış. Googleden diz ve bacak estetiği diye girince açıklaması var. Anladığım kadarıyla bu yöntemde yağlar erimiyor. Bu yöntem hakkında bilgisi olan ya da deneyen var mı? Syg

merhaba kızlar, geçmiş bayramınızı kutluyorum.. ben operasyon geçireli 4.5 ay oldu.. erime çok çok az oldu yani memnunum.. sadece çok ayakta kalınca bileklerim şişiyo bide bacağıma dokununca hala bazı yerler acıyo.. operasyondan sonrası çok hareketli geçti günlerim belki bunun etkisi vardır..

asu 85 çok çok geçmiş olsun. hangi dr a ameliyat oldun? ameliyat öncesi ve sonrası resimlerin var mı* sadece yağ enjeksiyonu mu oldu? uzun süre istirahat etmek zorunda kaldın mı? Bilgi verirsen çok sevinirim. İnşallah yağların hiç hem de hiç erimez.

sağol aslılı, ameliyat öncesi resmim yok ama sonrasını koymuştum.. sadece yağ enjeksiyonu oldum.. bigün bile yatmadım operasyon sonrasında kardeşimin nişanı vardı mecburen yani.. tabii zorlandım biraz ama ailem bilmiyodu o yüzden dinlenmek gibi bi şansım yoktu.. bülent beye oldum biliyorum memnun olmayanlarda var ama benim şişlikler dışında bi şikayetm yok..

resim 204 te şimdiki halinide eklemeye çalışıcam yeni taşındık o yüzden birazck karışığmm bu ara..

merhaba kizlar,
ben Legmagic aletini 3 gün önce aldim.
ilk yaptigimda cok zorlandim ama simdi biraz daha iyi
ama benim bu alettende pek umudum yok dogrusu.....

merhaba ehlikeyf bu aleti nerreden ve ne kadara aldığını yazabilirmisin birde kullanımından biraz bahsedebilirmisin ?

uzun bir suredir bircok arkadasimiz gibi ben de burayi takip ediyorum. kimi zaman cok umitleniyorum kimi zaman da umutsuzluga kapiliyorum. burada benim gibi bu sorunu yasayan kisilerin birbirine umut olmasi ve bu konu ile ilgili deneyimlerini, bilgilerini paylasmasi cok guzel. az once internette yine bu konu ile ilgili arastirma yaparken izlemek zorunda kaldigim bir video ile karsilastim. ve gercekten cok tedirgin oldum. yurt disinda calf implant yaptirmis bir kisi ve sonunda yasadiklari ile ilgiliydi. gerci kendisi normalden biraz daha buyuk bir implant istemis ve bu ameliyat uzerinde cok deneyimli olmayan birisine denk gelmis. ama, yine de en sonunda basina gelenleri izlemek bile bir kabustu. demek istedigim bu sorun bizim icin cok yipratici olsa da, her cozumu arastirsak da, her secenekle umutlansak da cok dikkatli olup gercekten dogru tercihler ve secimler yapmaliyiz. siteyi sadece bu konu ile takip ettigimden dolayi video adresini paylasmam da bir sakinca var mi yok mu bilmiyorum ama yine de ne demek istedigimi anlamaniz icin burada paylasmak istiyorum. sonucta hepimiz ayni sorunu yasayan ve cozum arayan kisileriz. iyi ihtimaller kadar riskleri de paylasip daha iyi kararlar ve secimler icin birbirimizi aydinlatmaliyiz.
bu surecte bu videodan etkilenicek arkadaslar lutfen izlemesin.

ScarlettLaw rumuzlu kullanici tarafindan December 06, 2007 tarihinde yayinlanmis videoya ulasmak icin youtube'da "Medical Malpractice in Plastic Surgery Cases Part 1" basligini aratmaniz yeterli olucak.

X