Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
arkadaşlar ; bu alet mağazalarda satılan herhangi bir spor aleti değilmiş gibi geldi bana. yani tıbbi bir alet sanki. doktor gözetiminde kullanılan. bence en iyisi bir doktora gidip danışmak...
estetik olan arkadaşlar (özellikle yağ enjeksiyonu yaptıranlar) şu anda bacaklarınız ne durumda? Erime oldu mu? Yahut herhangibir şikayetiniz var mı? Ameliyat izleri tam olarak nerede duruyor?
Ameliyat sonrası ağrı, yağ lalınan bölgede mi yağ enjekte edilen bölgede mi bulunuyor?
Ben hasan fındık'ın iyi bir doktor olduğunu düşünüyorum. Ppatya tarlası memnun kalmıştı? Ama korkum şu ki, ameliyat olan arkadaşlar sanırım çok da çarpık bacaklı değillermiş. Bacaklarının dış kısmındaki çıkıntı yok denecek kadar az. Bu yüzden umudum kesik, ama yine de doktorla ilk fırsatta görüşmek istiyorum. Bu konuda özellikle ameliyat olan arkadaşlardan yardım bekliyorum. Saygılarımla
arkadaşlar ben spor yaparak bacakların düzeleceğine inanmıyorum.. düzelse ebru şallının bacakları düzelirdi. ne kadar spor yaptığını biliyoruz...
herkesin kurban bayramı mutlu ve kutlu olsun arkadaşlar kızlar nerdesinizzzzzzzzz