Bacak dolgusu yaptıran var mı?

leydicim öncelikle hoş geldin sen gittim forum da bitti inan.. bana sormuşsun implant mı diye hayır canım ben de senin olduğun yerde yağ transferi oldum canım...çok güzel demişsin teşekkür ederim darısı diğer isteyen arkadaşlarımın başına...

Leydi hoşgeldin aramıza.. her son yeni bir başlangıçtır derler. önemli olan değişime hazır olabilmek, olaylar karşısında güçlü durabilmektir bence. tabi ki yaşayan bilir, akıl vermek bana düşmez ama bir kızım var diyosun. onun için ayakların yere sağlam basmalı, kızının karşısında güçlü bir anne modeli olmalısın.
ınsan bazen bazı şeyleri göremiyor ya da kendince haklı sebeplerden dolayı görmezden geliyor. Anladığım kadarıyla sen de kızın için gözyummuşsun yapılanlara. Allah daha beterinden korusun. ıçinde ne yaralar açılmıştır kim bilir... Kendine yapacağın en kötü şey kendini suçlamak olur ki bunu yapmadığını sanıyorum. En büyük acılar bile geçiyor. geçmese de şiddeti azalıyor. ınan bana senin de acıların hafifleyecek. sana kızınla yeni hayatınızda mutluluklar diliyorum. Allah huzurunuzu bozmasın. umarım maddi gücün yerindedir. yanlış anlama sadece zor günlerin içine bir de geçim sıkıntısı girmez inşallah demek istiyorum. çok konuştum galiba kusura bakma... sadece çok etkilendim. hepimizin başına gelebilecek birşey bu. Benimki başka dememeli. Kimseye kendinden daha fazla değer verilmemeli bence. neyse uzattım iyice tekrar hoşşgeldin ve tekrar yeni başlangıcın mutluluklar getirsin inşallah...

marienna cnm 3 ay oldu amelıyat olalı yazmıstın sanırım degilmi ama sankı hiç erimemiş yada ilk yapıldıgındakı halımıydı bacakların inanılmaz bişey eger şimdiki halıyse erime olmamıs demektır çok şaşırdım inan gerçekten cok güzeller

papatya cnm şuan ailemle kalıyorum ailem en büyük destekcim acılara gelince tabi içim kırık buruk ama hayat devam ediyo ve kızım var dedigin gibi onun için ayaktayım hertürlü mücadeleyede onun için hazırım kendimi asla suçlamam hemde asla çünkü ben bişey kaybetmedim bundan o kadar eminimki kaybetmedim ama eşim kaybetti dün gece şuan birlikte oldugu ve konustugu kadının facebookta resmini gördüm ve inanın kendime olan cesaretim kendime olan güvenim zerre kadar eksilmedi aksine eşim gözümden sonsuza dek düştü kızımın hatırına ufak bi hatrı vardı ama dün geceden sonra o resimden sonra onuda sildim ve inanın eşime acıdımmmm yazık cok yazık degmeyecek insanlar için erkekler bukadar midesizleşebiliyo ya yazık gül gibi eşleri dururken ve öyle kadınlarada burdan lanet okuyorum cok afedersiniz ama erkek olsam yüzüne tükürmem ama işte erkek yapar ya böledir ya toplumumuzda neyse

herkes gelip geçici. aşk da biter sevgi de... en vazgeçilmez evlat ve anne baba. ailenle olmana çok sevindim. herşey gönlünce olsun inşallah.

sevgili leydi bu forumu var edenlerden biride sizsiniz. iyiki döndünüz. insan zor zamanlarında bacağını felan düşünmüyor biliyorum bu durumu. herşeyden önce sağlık , huzur diyorsun ama şuda bir gerçekki bacaklarda dert. biraz sorunlar azalsa bacaklar insanın hemen aklına geliyor. oda içimizde ukte kalmış durumda. insan herşeyden önce kendi için istiyor. keşke erimeyen ,az ağrılı ,sağlığı tehdit etmeyen bir yöntemi olsa bunun.hepimiz kurtulsak... tekrar hoşgeldin...

erkek milleti deil mi? bazilarinin beyinleri findik kabugunu doldurmayacak kadar kucuk oluo.ama sana sunu temin ederim ki esin birgun mutlaka pisman olacak.ama o zaman is isten gececek.sen kendi yoluna bak,herzaman guclu bi anne ol.30 gunluk bi kizim var ve anladim ki evlat gibisi yok.hersey onun icin.kadina erkek cok erkege de kadin.ama anne baba evlat bunlardan baska yok. daha cok gencsin onune ne insanlar cikacak...sadece kendine guven...

ay cnm sen hamileydin şimdi hatırladım dogdu ha küçük cadı allah bir ömür boyu mutlu huzurlu saglıklıca büyütmeyi nasip etsin inşlh annelik gibisi yok bambaşka bi duydu allah analı babalı büyütsün cnm benim yerime kokla onu öp demiyorum çünkü cok minik artık büyüyünce öperiz bizde :) allaha şükür valla güvenim tam o konuda pişman olurmu bilmem ki olsada umrumda degil olmasada yeterince ödün verdim kendimden artık asla veremem kızım var biliyorum ama zaten herşey onun içindi açıkçası karşıma insanlarda cıksın istemiyorum allah o günleri göstermesin bana ben artık sadece kızım için varım böylede devam edecek bi sevgilim aşkım hayatımın anlamı ve hayat arkadaşım var çünkü oda kızımdır yavrum herşeyin öyle farkındakı sankı bir genç kız oldu 5 yaşına ragmen sankı büyüdüde küçüldü tam bir küçük abla benim için duygularımı cok yogun yaşıyorum belki burası yeri degil ama kusuruma bakmayın siz

maxins anladığım kadarıyla leydi yeni ayrılmaya karar vermiş yada yeni ayrıldı yanlışım varsa düzeltin eğer öyleyse böyle bir durumda olan bir bayanda kalkıp kk deki forumda hala evli görünüyorum aman hemen değiştireyim bari diye düşünmek yerine düşüneceği çok daha ciddi sorunları vardır eminim yani yaptığın uyarı çok yersiz olmuş canım!!!

leydi iyi dileklerin için teşekkürler. ne bacaklarım konusunda ne de başka konularda asla umudumu yitirmiyorum yitirmekte istemiyorum umutsuz yaşanmaz gerçekten

crazy cnm ben ayrılalı 5 ay oldu ama dava ertelendi heniz boşanmış degilim beklıyorum bakalım hayırlısıyla biran önce kurtulmak istiyorum inşlh. senin yazından anladıgım kadarıyla maxins arkadaş profilimdekı evli yazısına takılmıs yalnız senınde dedigin gibi o yazı dikkatimi bile çekmedi evli yazısı bişey ifade etmedigi içinde dikkatimden kaçmış sanırım

meraba leydi ben seni en başından takip ediyodum sonradan üye olup yazmaya karar verdim ama bazi aekadaşlar bana inanmayıp muhattap olma gereğinde bile bulunmadılar ben başına gelenlere biten evliliğine gerçekten çok üzüldüm erkeklerin hepsi aynı arkadaşım benimde başımdan 2 evlilik geçti ikisinde de mutlu olamadım artık kafama takmyorum sende eminim bu zor günlerini atlatıcaksın en önemlisi ailen ve kızın birde sağlığın bu günlere gülüp geçiceksin allah sana huzur ve sağlık versin gerisi boş kendine iyi bak bacak konusunada artık takılmammana sevindim bizlerde senin gibidüşünürüz inşallah iyi geceler herşey gönlünce olsun

teşk ederim cnm evet biliyorum senı arkadaş listemde de varsın neden inanmasınlar çok üzüldüm böyle düşünmene iyi dileklerin için de tşk ederim cnm inşlh sende en kısa zamanda yakalarsın mutlulugu inan böyle daha mutluyum ben ne yalan duyuyorum artık ne de ihanet atlattım bile helede 2 gündür süperim elime suyu bırak suyun damlasını bile dökemeyecek insanların var oldugunu gördüm bu dünya etme bulma dünyası ve eminim birgün cezalarını çekecekler

meraba leydi ben seni en başından takip ediyodum sonradan üye olup yazmaya karar verdim ama bazi aekadaşlar bana inanmayıp muhattap olma gereğinde bile bulunmadılar ben başına gelenlere biten evliliğine gerçekten çok üzüldüm erkeklerin hepsi aynı arkadaşım benimde başımdan 2 evlilik geçti ikisinde de mutlu olamadım artık kafama takmyorum sende eminim bu zor günlerini atlatıcaksın en önemlisi ailen ve kızın birde sağlığın bu günlere gülüp geçiceksin allah sana huzur ve sağlık versin gerisi boş kendine iyi bak bacak konusunada artık takılmammana sevindim bizlerde senin gibidüşünürüz inşallah iyi geceler herşey gönlünce olsun

Sevgili sindrellab....
Bazı arkadaşların neden sana öyle davranmış olabileceklerini biraz araştırdım.

Mesela...

25-06-2009, 09:54
calf implantlarımdan memnunum arkadaşlar ahmet seyhana taktırdım ama benimkiler çok ince olduğu için yeterli olmadı bilekler ince yandan görünümüde ince 2 ay beklemem gerek tekrar yağ enjekte yaptırcam daha sonra görüşürüz arkadaşlar hoşçakalın fısat buldukça buraya giricem ayrıca msn adresimi verdim inanmadıkları için yasak olduğunu bilmiyodum.
..............................................................................................................................

23-06-2009, 17:39
kusura bakmayın arkadaşlar pek sık giremiyorum şu sıralar birde yeni olduğum için beceremiyorum gelen mesajları okumayı bana yardımcı olursanız sevinirim benim doktorum ulvi güner.
...............................................................................................................................
Bunlar..iki ayrı zamanda yazmış olduğun mesajlar...
SEBEBİ BU MESAJLARIN TUTARSIZLIĞI OLABİLİR Mİ ACABA???,.
.
.

ladycimm neler yasadik bu birkac ay icinde msjlarini okudum az once tum kalbimle yeni hayatinda sevdiklerinle ck daha mutlu bir hayat diliyorum... cocuk dusunduum su gunlerde fazlasiyla duygusal dusunuyorum dunyalar kurup dunyalar yikiyorum aklimda daha dusuncesi bile bu kadar etkilerken yasadiklarini okuyunca kayitsiz kalamadim

msnin ekliydi ben de ama sanirim kllanmiyorsun sana mail de atmistim merak edip neyseki iyisin tekrar hosgeldinnn

bu arada ben ozelden msj atamadim neden boyle oldu yeni bir kural gelmis sanirim

charms tşk ederim cnm hbuldum çocuk konusu hassas bir konu cnm kendini tamamen hazır hissediyosan karar ver derim çünkü ben hazır degildim sırf eşim istiyo diye istemiştim iyiykide olmus tabi kızım ama hazır hissetmek cok önemli hadi kızlar artık bacak konuşalım:)))))))) nerelerdesiniz

X