slmlar..bacak implantı ameliyatı oldum geçen sene ağustos ayında bacaklarım da eğrilik yani parantez görünümünden rahatsız oluyordum,ve 2 esnetik dr gittim ilkinde yağ enjekte dediler ve bende de yağ oranım olmadığı için vaz geçtim implant olayının üstüne fazla düşmemişti dr çünkü bu tür operasyonu yapan dr az ..sonuçda da ben izmir de başka bir dr gittim ve bana sizi mutlu kadın yapalım dedi ve oldum ameliyat epidural oldum 2 saate yakın sürdü ameliyatım.bacağımda alt ve üst yanlarda ikişer adet dikişim var,16 sn 2 cm kalınlığında bir
protez yerleştirildi.ameliyatım 5000 tl mal oldu,hastahanede kalmadım 5 saat sonra ayrıldım..gelelim acılara çok istediğim için acılarımı çabuk unuttum 1 hafta araba kullanmadım,15 gün suya girmedi ayağım,merdivenlerde problem yaşıyordum ama geçti ALLAH ıma şükür çok tereddüt ettim ama geçti..yağ enjektede birde dr erime olyı olduğu için bilye gibi çukurluklar oluşuyor dedi bana ve yağ enjekte yöntemi tekrar isteyen bir olay bu konuyu düşünmeyin derim ben..amliyatta ilk başta ürkütüyor ama sorun yaşayan nerdeye hiç yok vucudun kabul etmemsi gibi,şişlikler oluyor 6 ay sonunda tamamen yok oluyor,dikiş izine gelince ben dert etmiyorum olacak okadar dimi ama
sağlıklı günler..sevgilerimle bu arada hoş geldim aranıza...a.sa.s