Bacak dolgusu yaptıran var mı?

ya özel mesaj atamıyorum batırdım sorum askos a idi ama inşallah okur burdan nasıl başka türlü mesaj atılıyor

doktorun kim ne zzaman yaptırdın ve nekadar bilgilendirsen sevinirim bende izmirde oturuyorum

pimrel öncelikle hoşgeldin aramıza bende çok iyi bilmiyorum ama sanırım aşkoş yazısının üstüne tıklıycaksın özel mesaj gönderi seçeceksin umarım yardımcı olmuşumdur.

bende de yağ olmadığı için mecburen implant yaptırıcam
Lütfen özellikle istanbulda yaptıran arkadaşlar operasyon sonrasındaki süreci anlatsınlar.Ben işe gitmek zorundayım cmts günü olursam pzt. günü veya en geç salı günü işe dönebilir miyim.
acil cevap lütfen.
birde kimdir bu işin piri nazım durak mı, hasan fındık mı veya bir başkası mı?
Lütfen önerilerinizi ve yaşadıklarınızı anlatın

sanırım herkes terk etti bu forumu 2 gündr bişeyler yazan yok arkadaşlar nerdesiniz .............

slm arkadaşlar bende çoktandır forma girmiyrum bugün internette gezerken bacak dolgunlaştırıcı krem adı ActiBrest Lipofilling ne kadar etkili bilmiyorum ama sizlerle paylaşmak istedim artık ne yapcağımızı şaşırdık

oo neler olmuş bu forumda böyle.....aylardır girmiyordum eskilerden hemen hemen hiç kimse kalmamış....yeni gelenler hoşgeldiler.

ben okadar sıkıldım ki bu bacak muhabbetinden artık rüyamda bile bacak görür oldum.biraz ara verdim bu konuya hem nette hem kafamda

daha öncede defalarca yazdım yine yazıyorum. çok büyük beklentilerle bu ameliyatı düşünmeyin rutuş yapılacağını farzedin. bacağıbn durumuna göre bu rutuş kendini çok gösterir az gösterir ama ben süper bacaklara yağ enjeksiyonuyla kavuşulucağını sanmıyorum. 1 seneden fazladır bu siteyi takip ettim. gittim ben de denedim. sonuç bambaşka bacaklar değil daha iyisi oluyor. bu arada bence fotolarda da olduğundan daha düzgün ve kalın çıkıyor bacaklar fotoları değerlendirirken bunu da unutmayın

ben ameliyat olalı 4 ay bitti ama asla doktorla ilgisi olmayan benim tenimle ilgili olarak dolgu yerlerinde morluklar tamamen geçmedi. bu nedenle 2. ve 3. seanslarda yapılamadı. yani hala size kesin sonuçtan bahsedemem biraz daha zaman gerekicek bana...tamamen benim tenimle ilgili derkende şöyle bir analiz yapabiliyorum. ben bir yerimi yara yaptığımda morartığımda haftalar haftalarca geçmezdi. hatta iz ve leke kalırdı. dolayısıyla böyle bir işlemin sonucu da bu oldu diye düşünüyorum. bana özelden msj atanlar da olmuş bu birkaç ay içinde cvp veremediğim için üzgünüm zaten soruların cvpları tüm msjları görüntülerseniz var. sonuç içinse biraz beklicez

sevgiler

ınanın bende bişey anlamadım...En faal forumdu burası...herkesin birdenbire sessiz kalmasının, kesinlikle bie sebebi var...daha önce defalarca özel mesaj yazmış olmama rağmen,şimdi yazamıyorum..daha doğrusu izin verilmiyor.Sebebini bilen varsa..hiçdeğilse bunu öğrenebilsek!
.

ben yazıyorum bişeyler paylaşmak istiyorum ama kimse yorum yapmıyo bundada bir sebep var muhakkak

herkes biraz bu yağ enjeksiyonu konusunda hayal kırıklığına uğradı galiba ondan olabilir bu durgunluk ben başka bir sebep bulamıyorum arkadaşlar yoksa kesinlikle olmazdı böyle günlerdir doğru dürüst bişey yazan yok

merhaba arkadaşlar... bende cerençetine katılıyorum. arkadaşların çoğunun yağ enjeksiyonu yaptırmış olması, oldukça yüklü paralar ödenmesi, acı çekilmesi ama bunun karşılığındada istenen sonucun alınmaması, yağların erimesi hepimizin moralini bozdu. bu kadar fedakarlıktan sonra en üzücü tarafı yağların erimesi. benim hatırladığım implant yaptıran tek kişi vardı (jezabel ) oda memnundu. umarım memnuniyeti hala devam ediyordur. arada bir uğrayıp bize bilgi verirse çok mutlu oluruz. bütün kısa giyip bacakları güzel olan insanları gördükçe gerçekten çok üzülüyorum.

haklısın valla canım.. benimde kendime hiç güvenim yok. hep kendimi eksik hissediorum. bu durumdan kurtulamıorum. ameliyat olabilsem belki kendime güvenim gelir diorum ama, ameliyat için istenilen parayı biriktirmem zaman alacak. sözlüm beni böle kabul edio, BEN KENDıMı KABUL EDEMıORUM AMA.....

çooookk uzun bir aradan sonra geri döndüm. herkese merhaba. yeni gelenler hoşgeldiniz....
seselina seni merakta bırakmış hatta biraz kızdırmış olduğumu farkettim. üst üste öyle terslikler oldu ki... insanı hayatta neler neler bekliyormuş meğer. neyse sadece foruma değil internete bile hiç girmedim. yani paylaşımlardan vazgeçmiş, kenara çekilmş de değilim.

halimden yani bacaklarımdan memnunum. çok şükür korktuğum olmadı, verdiğim paranın her kuruşu helal olsun. bileklerime işlem yapılmamıştı biliyorsunuz. onun dışında en son gördüğünüz fotoğraftan pek farklı değilim. ben gayet memnun kaldım, içime sindi. hiç pişmanlık duymadım. ömrüm boyunca eksikliğini hissttiğim özgüveni buldum. psikolojim düzeldi. isteyen herkese nasip etsin Allah.

bir de söylemeden geçemiycem, operasyon öncesi fotoğraflar çekilirken çıplak değildim ben. açıkça yazmak gerekirse hem sütyenim hem külotum üzerimdeydi. aksine müsade etmezdim zaten.
muhtemelen benden resim istiyceksiniz, en kısa zamanda koymaya çalışıcam. telefonum da bozuldu malesef. eşiminden rica edicem artık. bu konuda hala hassas.
çok uzattım galiba iyi geceler...

papatyatarlasi canım....dönmüş olmana çok sevindim...valla burada kimseyi görememek öyle kötü ki..terkedilmiş gibi...hele bacaklarından memnun olman daha da sevindirdi...oh beeee.....içimizi ferahlattın...
Canım...hep mutlu ol...Allah hep yüzünü güldürsün inşallah...
Diğer operasyon geçiren kızlarda bişeyler yazar bizi sevindirirler diye umuyorum...
Sakın bidaha bukadar uzak kalma canım...teşekkürler.
.

teşekkürler, umarım herkes dilediği görünüme kavuşur.
bir de ben sizi ilk sayfalarda gördüm ama sonraki bölümlerde görmemiştim. ayseteyze siz operasyon geçirdinizmi nedir durumunuz???

papatyatarlası evet canım...bu başlığı ben açmıştım zaten....bu konunun en kıdemlisi de benim heralde ama hiçbir teşebbüsüm olmadı şimdiye kadar...buraya bu konuyu açana kadar da,benden başka kimsenin böyle bir sorunu olmadığını düşünüyordum...forum okadar ilgi gördü ki bende şaşırıp kaldım...izledim...hep izledim...leydi ile epey konuşmuştuk..insan yaş ilerledikçe cesaretini kaybediyor...bende sizin yaşlarınızdayken,böyle çeşitli.. çare olabilecek girişimleri, hiç düşünmeden denerdim heralde..ama şimdi öyle değil...ancak, bir yöntemin kesinlikle çözüm olduğunu görürsem belki cesaretlenirim diye düşünüyorum.
Senin bacakların gerçekten başarılı..inşallah da hep böyle kalır..kalmasa da...bu mutluluğu yaşamış olman bile çok güzel..
.

bende bi değişiklik yok hala mutsuzum işte. operasyon geçiren arkadaşlar da bikaç arkadaşı tenzih ederek söylüyorum, gelmediği için bizim de yazacak pek bir şeyimiz olmadı. papatyatarlası ve asu çok teşekkür ederiz, hosgeldinz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…