Selam Arkadaslar,
Su doktor, adini vermeyeyim, tartismalarindan sonra sinir oldum, girmedim siteye uzun bir sure, bugun de oylesine bi gireyim bakayim dedim.
Arkadaslar ben silikon taktirmistim. memnunum. Eski bacaklarim igrencti , allahin yarattigina da boyle denmez ama beni super kompleksli bir insan yapmaya yetmisti.
Sikayetlerim var tabiii, mesela sag bacagimda hala ara ara yanma yada igne batmasi gibi sizi oluyor. 1 yil iyilesme suresi diyor doktor. Neyse goruceeez... Ikincisi de silikonda o tam diz icindeki bosluk yag enjeksiyonundaki gibi dolmuyor. Dolayisiyle sutun gibi olmuyor bacaklar. Belki oraya dolgu maddesi enjekte ettiririm... Ama orasi da doldugu zaman acaba cok mu boru gibi ve kaba durur bilemiyorum tabiii...
Ama artik cok daha mutluyum, surekli dar pantolon giyiyorum, yazin sort ve etek, esimin yaninda soyunup giyinirken saklanmiyorum. Allah hepinizi kurtarsin kizlar, hayatimda yaptirdigim en iyi sey valla...Benim artik foruma girmek icin fazla bir nedenim kalmadi, sorusu olan bana ozelden mesaj atsin. Fotograflar forumda var. Admin ustune tiklarsaniz bulursunuz fotolari.
Bye