Bacak dolgusu yaptıran var mı?

merhaba segmen hoşgeldin hayırlı olsun nasıl memnunmusun ?nerde ve kaça yaptırdın öğrenebilirmiyim. birde bacaklarının önceki ve sonraki hallerine ait resim varsa rica etsem koyarmısın ?

Teşekkürler cerencetin.. Umarım hayırlı olur... Resimler ne yazık ki yok, doktorumdan alınca siteye koyarım.. Şu anki halimden memnunum, kesinlikle eskisine oranla daha düzgün. Operasyon da 4000 TL tuttu.

segmencim teşekkür ederim birde nerde ve hangi doktora yaptırdın memnun olman çok güzel inşallah erime olmaz

Merhaba cerencetin, cevabım gecikti kusura bakma.. Benim yaptırdığım silikon operasyonuydu.. Yani yağ dolgusu olmadığı için erime durumu yok. Operasyonu Ankara'da Op.Dr.Ferruh Bingül yaptı.

segmen çok geçmiş olsun arkadaşım, nasıl memnunmusun bu halinden, bir problemin varmı, ameliyat öncesi ve sonrası neler yaşadın zormuydu anlatırmısın canım birde son halinin fotoğrafını koyabilirsen çok seviniriz. umarız memnun kalırsın hiç problem yaşamazsın...

Seselina, teşekkür ederim.. Uzun zamandır düşündüğüm ama cesaret edemediğim bir operasyondu. Sonunda karar verip oldum.. Kısaca bahsedeyim..
- Genel anestezi ile 1.5-2 saat arasında sürdü.
- Ameliyat olduğum gece hiç bir sıkıntım ya da ağrım olmadı, sabaha kadar uyudum, ertesi gün de taburcu oldum. Ameliyat ekibi, doktorum, hastane personeli son derece ilgili davrandı..
- ılk bir hafta dinlenmek gerekiyor, çünkü sağlıklı yürünemiyor. Küçük adımlarla evin içinde yürüyebildim,
bu arada bandajlar bir hafta süreyle kaldı, sonra varis çorabı giydim.
- 10. gün işe başladım, Çok hızlı olmasa da yürüyordum. Ağrı yaşamadım diyebilirim. Sadece ufak bir sızı hissettim.. Ama ağrı kişiden kişiye değişen bir durum, o yüzden yanıltmak istemem. Sadece ben dayanılmaz acılar çekmedim diyebilirim..
- 13. gün tamamen normale döndüm. Şu anda 3 hafta oldu ve çok rahatım.
- Resimler ne yazık ki yok, çünkü son halinin fotoğraf çekilmedi henüz.. Doktorumdan alınca ekleyebilirim ama..
Açıkçası ameliyat öncesi yaşadıklarım daha zordu, karar verme açısından yani.. Bu yüzden düşünen varsa ol ya da olma diyemem.. Çünkü ne kadar kararsız kalındığını iyi biliyorum.. En önemlisi doktorla tüm detayları konuşmak, sorular sormak ve tabi ki güvenmek... Herkese iyi şanslar diliyorum..

canım açıklamaların için çok sağol, sorunun olmadığınada çok sevindim, erime derdide yok, inşallah en kısa sürede etek giymeye başlarsın senin adına gerçekten çok sevindim. en kısa sürede etekli fotoğraflarını bekliyoruz.

segmen,memnun musun? peki güzel oldu mu? Bununla ilgili birşey yazmamışsın...
Peki seni rahatsız ediyormu? Sonuçta vücudunun dışında birşey koyuldu,hissediyor musun?

seselina ve cerencetin, ben de teşekkür ederim.. Sarpo, soruların doğru, bunları yazmamışım..Memnun muyum ? Evet.. Beni rahatsız ediyor mu ? Şu anda hayır.. Tabi ki ilk başta, vücuda sonradan konulan bir şey olduğu için rahatsızlık duruyorsun.. Bunu izah edebilmem zor, belki orda olduğunu bildiğim için psikolojik bile olabilir..Özellikle merdiven inip çıkmada ilk zamanlar zorlandım.. Şimdi hayatımı zorlaştıran bir durum yok.. Memnuniyet de tam olarak ne istediğine bağlı,, istediğim büyük ölçüde oldu diyebilirim..

kendin fotoğraf çekip gönderebilir misin? Çünkü karar aşamasındayım...transfer ya da ımplant için karar veremedim.

Sarpo, karar aşamasını iyi biliyorum.. Bu yüzden sana önerim, doktorunla tüm detayları konuşman.. Onun göstereceği önce-sonra fotoğraflarına bakman, bol bol soru sorman, kaç kez bu operasyonu yaptığını öğrenmen... Aklına takılan her şeyi sor, en doğru cevapları doktorun verecektir.. Fotoğraf istemişsin, ama bende önceki hali yok..Yenisiyle beraber doktorumdan alınca eklemeye çalışacağım...

selam yazını okudum bacak silikonu hakkında..hala memnunmusun?..bende izmirde oturuyorum o yüzden kime gittiğini merak ettim belki bende ilerde yaptırırım..fiyat konusunda da yazarsan çok sevinirim

X