Bacak dolgusu yaptıran var mı?

burcina pes doğrusu burda çok daha ince ve çarpık bacaklara sahip insanlar var sen neyini sorun ettin anlamadım doğrusu ve bacakların bu durumdayken ameliyat düşünüyosun kusura bakma ama gerçekten ihtiyacı olan arkadaşlara hakaret gibi oluyor!!!

burcina merak ettim boyun kaç cm.birde alt bacağının en kalın yani baldır kısmından mezurayla ölçmeni istesem zahmet verirmiyim acaba bu arada gerçekten ameliyata hiç ihtiyacın yok zaten ameliyatta çözüm değil malesef

burcina bencede bacakların gayet iyi kafana takacak birşey yok inanki benimkilerde senin kadar olsaydı hiç yaptırmayı düşünmezdim. sakın yaptırma nasıl olsa 1-2 ay sonra eriyip gidecek

tartışmalar kızışmış, valla ben Bülent Beyi tanımam, doğru düzgün görmedim bile..2 kere falan gördüm operasyon sırasında..Cumartesi olduğum için ertesi gün kimse yoktu .. 5000 TL yi de bayıldım güzelce..

resimlerimi eklemeyi başardım sonunda...3 ay 10 gün sonraki durumum da budur arkadaşlar...ilk hali olmadığı için karşılaştıramıyorsunuz ama daha önce de dediğim gibi yamuk ve aşırı inceydi..

şu an gördüğünüz gibi elbiseyi çıkarmıyorum üzerimden..hala ince belki ama vücuduma göre normal görünüyor...bu kadarı bana yetiyor, hayal bile edemezdim..yazılanlardan sonra bende korkuyorum ama bekleyeceğiz artık, yapacak bir şey yok...

sizi bırakmayı düşünmüyorum, belki artık daha az katılabilirim ama mutlaka gelişmelerden haberdar olacaksınız...

Eklentiler

• $resim 070.jpg
    $resim 070.jpg
    92,6 KB · Görüntüleme: 80
  • $resim 071.jpg
    $resim 071.jpg
    91 KB · Görüntüleme: 88
bende çok beğendm septembergirl,, birazda kişiden kişiye değişiyo sanırım bence pozitif düşünmekte çok önemli..burcina ben çok ii anlıyorum seni sende benm gibi kafanda çok büyütmüşsün bende aradaki açıklık bi parmaktı sadece ama çok sorun haline getrdmm ve sonunda dayanamadm.. bacakların hiçç kötü değil ii düşün

Merhaba,
Sanırım forum kurlları bu bölüm için geçerli değil. Bir doktoru(veya meslek sahibini hiç farketmez) nasıl suçlarsınız anlayabilmiş değilim. Elinizde sadece sözlü bir delil var. Bu kişi sizi buradaki yazılarınızı delil göstererek şikayet etse nasıl ispata gideceksiniz ? Buna benzer 12 dava var lütfen aklınızı başınıza alın. Tecrübeleriniz ne ise onu paylaşın. Yazdıklarınızın nereye gittiğini iyi tartıp biçin...

Sanırım ciddi bir anlama problemi var benim sizin mahkemeye verilmeniz umrumda değil bende burada yayıncı olarak mesleki itibar kötülemenizden dolayı zor duruma düşüyorum. Boş boş mahkeme mahkeme gezerim diyeceğinize magdur iseniz gidip mahkemeye neden vermiyorsunuz ? X doktorun asistanı olmadığınız ne malum. Kandırmayın insanları... Rahatsızlığı olan dile getirebilir fakat cümlelerinizi seçerken dikkat edin, bölüm kurallrını dikkatlice okuyun.

Bizzat doktor beye ulaşıp burada geçici silinen yazılar için dava açması elimden geleni yapacağım. Mahkeme mahkeme nasıl gezliliyor o zaman görürsünüz. Sizin başınıza gelecekler bizim umrumuzda değil bu konuda açılmış 12 dava var buda 13. olur.

Yalnız akılsızlığınızın ceremesini biz çekemeyiz kusura bakmayın...

Site kuralları net bunlara uymak zorundasınız. Doktorunuzla sorun yaşıyorsanız tabipler birliği ve yasal sürece gidebilirsiniz ama karalama hakkınız bu sitede veya başka bir yerde bulunmamaktadır.

Çok acı bir tesbittir ki X doktoru kötüleyip Y doktoru öven üyeler için yapılan araştırmalarımızda X doktoru kötüleyen üyelerin Y doktorun ekibi olduğu ortaya çıkmıştır.

septembergırl bizi kırmadığın için çok sağol arkadaşım bacakların şu anda iyi görünüyor ama arkadaşların durumlarından dolayı bende korkuyorum inanki ya erirse diye.
Birde neler oluyor anlayamadım insanlar memnuniyetlerini ve memnuniyetsizliklerini tabiki paylaşacaklar, o zaman biz bu sitede birbirimizle ne konuşacağızki, bu siteler paylaşım sitesi değilmi, iyide kötüde paylaşılmalı bence. Ne konuşacağız o zaman anlamadım.

ooo neler olmuş böyle. seselina galiba artık burdan bize fayda yok. zaten çoğu amel. olan arkadaş yazmayı bırakmıştı şimdi bunlar olduktan sonra da pek bi birliktelik sağlanamaz herhalde. editörün dediği de doğru bi bakıma. burda yazan herkese güvenilmez,X doktoru kötüleyip Y doktoru öven üyeler için yapılan araştırmalarımızda X doktoru kötüleyen üyelerin Y doktorun ekibi olduğu ortaya çıkmıştı, kişiyi birebir tanımadıktan sonra olumlu yada olumsuz yazıların doktor ve ekipleri tarafından yazılmadığı ne malum. en iyisi imkan bulunca bu ameliyatı olmak ve denemek başka çaresi yok gibi ya da bu şekilde yaşamayı öğrenmek ve bu durumdan rahatsız olmamak.

......
Birde neler oluyor anlayamadım insanlar memnuniyetlerini ve memnuniyetsizliklerini tabiki paylaşacaklar, o zaman biz bu sitede birbirimizle ne konuşacağızki, bu siteler paylaşım sitesi değilmi, iyide kötüde paylaşılmalı bence. Ne konuşacağız o zaman anlamadım.

Bakın 3. kez izah ediyorum. Sanırım yazdıklarımı dikkatlice okumadınız. Olumsuz paylaşım tabiki yapacaksınız ama bu kendi tecrübeniz olmalıdır. Varsayımlar duyumlar üzerine paylaşım yapamassınız yapsanızda bu suçlama olmamalıdır. Yok şu hekimin ekibi hastalarına burada yazı yazdırıyormuş, beceriksizmiş, vs yorumlar yapamassınız. Yıllarını bu işe vermiş hekimlerin tecrübelerini kusura bakmayın ama değerlendirmek kimsenin haddine değil. Hekim hata yapmaz mı ? Tabiki yapar ama hiçbir hekim bu vaka kötü olsun diye girmez, ciddi boyutta rahatsızlığınız varsa Tabipler birliğine şiakyetinizi yaparsınız. Lakin bizim komşumuzun oğlunun, asker arkadşaının kuzeninin torununun pipisini sünnet etti ama yamuk kesmiş diyemessiniz. Bu sadece kulaktan dolma ve varsayım üzerine bilgidir.

Memnun değilsinizdir bunu paylaşın, yaptığı operasyondan memnun kalmadınız bunu da paylaşın. Size muayenede yeterli vakit ayırmıyor bunu da paylaşın. Lakin hiçbir hekime beceriksiz, artık şu doktor bitmiştir gibi yorumlar ayaparsanız kanunun suçlu duruma düşersiniz.

Paylaşım sitesi evet paylaşım yapın ama cümlelerin nereye gideceğini iyi tartın. Sırf bu konuda açılmış 12 dava var. Lütfen paylaşımlarınızı site kuralları içinde yapın.

seselina rica ederim...ama artık çok tatsızlaştı durum..doktorundan memnun olmayan tabi ki söylemeli ama herkes bir doktora yüklenince o da doğru olmuyor..sonuçta bende ona operasyon yaptırdım ve memnunum..bu da belki garip geliyor ama öyle napayım...yapılan uygulama aynı işte..bizimkisi tek sefer diye garantiliydi, diğerleri 3 kere olmalı dediler..ücreti toplayınca aynı paraya geliyor..
erime olayı da sigara içme, operasyon sonrası hareketler..vb birçok şey ile alakalı ...garanti diye birşey yok..

kimse kimseye opersyonu tavsiye etmemeli, bence herkes kendi kararını kendisi vermeli..çünkü herkeste farklı sonuçlar ortaya çıkıyor..bünye meselesi birazda sanırım...bu olayın bu boyutlara gelmesine çok üzüldüm..artık bende girmem heralde, yazacak birşey de kalmadı zaten..herşeyi paylaştım sizlerle....umarım bu işin sonucu herkesin dilediği gibi olur , herkes için hayırlısı olur..

yazmayı bırakarak elimize biişey geçmez olan bize olur yazmadığımız sürece hiçbirimizin hiçbirşeyden haberi olmaz bu bizim için daha kötü

Sayin Yetkili,

Asagida linki bulunan sayfalarla ilgili olarak, sikayetlerimi bildirmis, sayfalarin kaldirilmasi ile ilgili talebimi nedenleri ile tarafiniza aktarmistim. Aksi takdirde yasal bir süreç baslatacagimi, burada yapilan yorumlarin karalamaya yönelik, gerçeklikle ilgisi olmayan yorumlar oldugunu belirtmistim. Konu ile ilgili yaptigimiz e-mail yazismalari dosyalarimizda kayitli; ancak yazismalardan sonra kaldirdiginiz sayfalarin tekrardan okunabilir oldugunu görmekteyiz. Bu sayfalarin tamamen ve tekrardan gündeme gelmeyecek sekilde kaldirilmasini talep ediyorum.

Aksi takdirde hem yorumlari yapanlar, hemde bu asilsiz yorumlari yayinlayan -talep üzerine yorumlari kaldirip belli bir zaman sonra bu yorumlarin tekrardan sitede yer almasini saglayan - site yönetimi ile ilgili yasal süreci baslatacagim.
Ilgili linkler asagidadir.

Gerekli düzenlemeleri, en kisa zamanda yapmanizi bekliyorum.

Op. Dr. .............

Sitenizde,müvekkilim olan Dr.XXXX XXX adının bazı kullanıcılarınız tarafından pozitif yada negatif yönde kullanıldığını Türkiye arama motorları vasıtasıyla yakinen takipteyim. Müvekkilimin maddi ve manevi yönden etkilenmemesi yasal olmayan ve tıbbi yönden gerçekliği ıspatlanmamış konuların, bu tür mesleki konularda bilgisi olmayan ve konumları belli olmayan sanal şahısların Siteniz KADINLAR KLÜBÜ aracılığıyla kişilik ve mesleki hayatını daha fazla zedelememeleri için Müvekkilim Sayın Dr.XXXX XXX adının sitenizde her ne amaç ve hedefle olursa olsun kullanılmamasını tarafınızdan rica ediyorum. Aksi halde yasal yollara başvuracagımızı bilgilerinize sunarım.

Sayın Yönetici,
Sitenizde rumuzlarla belirtilmiş ve bu nedenle de belirtmiş oldukları cümlelerin doğruluklarının kesinleştirilmediği ve kimliklerin saptanamadığı bilgilerin, mesleğime ve şahsıma yönelik haksız bir durum oluşturduğu, okuyan kişileri etkilediği izlenmiştir. Bu da gerek maddi gerekse manevi olarak haksız bir rekabet ortamı oluşturmaktadır. Yasal olarak böyle bir yazı içeriğinin yazılması ve de yayınlanması cezai sorumluluk gerektirmektedir.Yasal başvuruların ve tazminat taleplerimizin öncesinde gerekli düzeltmelerin yapılması adına bu maili göndermiş bulunmakta ve ivedilikle yazıların kaldırılmasını rica etmekteyiz. Bu yazılar kaldırılmadığı takdirde yukarıda bahsetmiş olduğumuz yasal süreç, bu tarihten itibaren 15 gün içinde başlatılacaktır.
Tarafınıza bildirilir.

Tarafımızdan yürütülmekte olan Kadıköy Cumhuriyet Başsavcılığının hakerek ve iftira konulu bir sorusturmasi kapsamında ve yurutulmekte olan sorusturmaya esas olmak uzere; Yoneticisi bulunduğunuz Kadınlar Kulübü ® Kadın, Kadınca, anne, bebek, çocuk, sağlıklı yaşam, kadın sağlığı, beslenme, diyet ... internet sitesi üzerinden gerçekleştirilen hakaret ve iftira suçu ile alakalı olarak hakaret ve iftira suçunu işleyen şüpheli şahsın bilişim sisteminizi kullandığı zamanki ülkemiz saat birimine göre IP Numaralarınıa ve elektronik posta adresine ihtiyaç duyulmaktadır.
Bu kapsamda tarafımızla kontak kurmanız gerekmektedir.

iş birliğiniz için şimdiden teşekkür ederiz.

Sayın site yönetimi
XXXX rumuzlu kişi hakkımda negatif bir mesaj yazmıştır. Ancak bu hasta gerçekse bana böyle bir yakınma ile gelen hasta yoktur. İstanbuldan az sayıda hastam vardır. Hiçbir hastamı yarıyolda mutsuz birşekilde bırakmadım ve bırakmam. Bu mesajı yazan kiş ile iletişim kurmak ve yazıyı kaldırtmak istiyorum. Gereğini bilgilerinize sunarım Prof.Dr. XXXX x

Sitenizi kullanan bazı kişiler sizin ilkelerinizdede yazılı olan " Kullanıcılar ve üyeler yanlış,yanıltıcı,saptırılmış,doğru olmayan,haksız rekabet yapan veya buna neden olan bayağı,nefret uyandıran,tiksindirici,iğrenç,suistimal edici,karalayıcı Bireysel gizliliği zedeleyen, insani ve ahlaki değerlere saygısız yazılar yazılmıyacağını taahhüt eder"cümlesinin aksine hiçbir ilkeye uymayan yazılarla şahsımızın ve tüzel kişiliği olan Merkezimizin haksız bir şekilde yıpratıldığını görüyoruz.

Sayın Site editörü

Merhaba öncelikle sitenizi çok beğendiğimi belirtmek isterim, kadınların kendi deneyimlerini aktardığı bir site tasarlamak fikri gerçekten hoş.
Sitede benimle ilgili yazışmalar olduğunuda hastalardan öğreniyorum. Tabiiki olumlu tavsiyeler yanın da olumsuz eleştirilerde bizim kendimizle ilgili özeleştiri yapmamıza hem de kendimizi geliştirmek adına faydalı olduğunu söylemek isterim. Ancak eleştirilerinden bir dozu olması ve site editörü tarafından kontrol edilmesi gerektiği kanısındayım. Mesela tavsiye etmiyorum, başarısız buldum gibi. Yoksa abartılı eleştiriler, kişileri karalamak ya da kötülemekten öteye geçemez.

X