Bacak dolgusu yaptıran var mı?

evet silikon yaptırmaya korkuluyo yağ enjeksiyonu daha doğal bi yöntem olduğundan daha çok tercih ediliyor. bizde zamanla anlıycaz bişeyleri şişlikler ne kadar sürede ve ne oranda inecek şuan şişlik olduğu beriz belli zaten burun estetiğinden sonra bile ne kadar şişiyor burun ve gözler gören varsa bilir bu daha geniş bi bölgeye uygulanan bi işlem tabiki şişilık olacak ama ne kadar inecek bilmiyorum henüz ve indikten sonrada bacağın kaslı bi görünüm alacağı kesin bu kaçılılmaz bişey nasıl göğüse silikon uygulandığında sert ve dik duruyosa buda kaslı göstercek

saddy sen hepimizden eskisin arkadaşım.ama yardımcı olabilicek kimse yok diye olamıyorsun,öyle yazmıştın.tek sebep buysa eğer en yakınlarından birine açıl eminim destek olucaktır.her şey gönlünce olsun.

Parantezlik çok değilse eğer kas kötü durmaz bence. Televizyondaki çoğu mankenin bacağı kaslı ve gayet güzel görünüyorlar. Ama işte burda bacak boyu da önemli. Bacakları kısa ve çok eğri olup silikon taktıran biri olsa da örnek alsak keşke. :)

mankenlerin bacakları kaslı ama ince ve sütun gibi ayrıca onların arka baldırları kaslı bu tabiki yana koyulduğu için yandan daha kaslı oluyo benim bacaklarım kısa ama eğrilik çok değil

ben yaptırıyım da örnek olayım bari

evet 2010 eylülde giriş yapmışım ve o zamandan bu zamana burdayım, hiç ayrılamadım bu forumdan. ama iyiki var burası yoksa ne yapardık bilmiyorum.
birisine söyleme konusunda kafamda bişeyler var ama bilmiyorum ne olur bakalım hayırlısı.seninde herşey gönlünce olsun arkadaşım.

amin cnm. hepimiz istediğimiz bacaklara kavuşalım inş. önce siz hayırlısıyla bi iyileşin de bakalım:)

inş şuanda tek istediğim eski günlerime geri dönmek bide çalışmaya başladığımda sıkıntı yaratmaz umarım ama çünkü hep ayakta çalışıyorum

seni anlıyıcak birileri vardır eminim,daha fazla zaman kaybetme söyle bence.

Ben iyiyim arkadaslar cok sukur bir sorun yok simdilik.kendime dar paca pantolon aldim ve aldigim gunden beri de onu giyiyorum:) bacaklarim dumduz olmadi tabiki ama inanin bu hali bile beni mutlu ediyor:)

Slm bbuglem sen hemşire olduğun için en azından bu yaraların ne Zaman geçeceğini az çok tahmin edersin bilgi verırsen sevinirim Allah dan da sana acil şifalar

Ben iyiyim arkadaslar cok sukur bir sorun yok simdilik.kendime dar paca pantolon aldim ve aldigim gunden beri de onu giyiyorum:) bacaklarim dumduz olmadi tabiki ama inanin bu hali bile beni mutlu ediyor:)

Papatya arkadaşim umarım memnunıyetin hep devam eder hep mutlu olursun senın adına çok sevindim

Slm arkadaşım elimden geldiğince sizlerı durumumdan haberdar etmeye çalışacağim resimleri ilerıkı zamanlarda koymaya çalışacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…