Bacak dolgusu yaptıran var mı?

evet haklısın yenide dengeyi iyi oturtmak lazım umarım herşey istediğimiz gibi olur. olmazsada kışın çıkarttırcam en kötü ihtimal ölüm yok ucunda belki bundan sonra vücudumla barışık yaşamayı öğrenirim:)

çok ihtiyacın yok muydu acaba? parantezlik var mıydı? sadece ince miydi?
sorularla sıkıyorsam kusura bakma.

çok ihtiyacın yok muydu acaba? parantezlik var mıydı? sadece ince miydi?
sorularla sıkıyorsam kusura bakma.

hayır tabiki sıkmıyorsun burda hepimiz bişeyler paylaşıyoruz bunun için burdayız bence vardı parantezdi ama çevremdekiler bişey olmadığını söylüyorlardı tabiki vazgeçirmek için çünkü insanlar ameliyattan korkuyorlar. inceliğinden rahatsiz değildim aksine ben ince bacaklar seviyorum tabiki silikon koyunca kalınlaşacağını biliyordum ama bu kadar tahmin etmiyordum baya kaslı bi görüntü var şuan

eglyy, geçmiş olsun, hayırlı olsun, yanlış hatırlamıyorsam yurt dışında yaşıyordun. hemen döndün mü?

Teşekkürler evet yurt dışındayım ben yasşadığım ülkede ameliyat oldum fiyat olarak aynaydı en azından kontrollerimde bır sene bedava o yüzden burda oldum

Teşekkürler evet yurt dışındayım ben yasşadığım ülkede ameliyat oldum fiyat olarak aynaydı en azından kontrollerimde bır sene bedava o yüzden burda oldum

o zaman çok iyi olmuş, ben buradaki doktorları araştırdığından buraya geldin sandım.

silikon taktıran arkadaşlar süpersiniz, hayırlı olsun,
yağ enjeksiyonundan daha başarılı olduğunu düşünüyorum,

Sagolasın en azından erime riski yok acısı formlarda okuduğum kadarıyla yağ enjeksıyonu yaptıranlardan daha az veya benım vücudum ilgilı hiç ağrı hissetmedim geceleride çok rahat uyuyabiliyorum darısı isteyenlerın başına

o zaman çok iyi olmuş, ben buradaki doktorları araştırdığından buraya geldin sandım.

Türkiye'den de 6 -7 doktorlar la imey yoluyla mesajlaştım fıkir ve fiyat aldım fıyatta ve fıkırde farklılıklar olmadığı için burayı tercih ettım ayrıca cocuklarımın başındayım turkıyeye gelsem onlar benım için bır sorundu

Türkiye'den de 6 -7 doktorlar la imey yoluyla mesajlaştım fıkir ve fiyat aldım fıyatta ve fıkırde farklılıklar olmadığı için burayı tercih ettım ayrıca cocuklarımın başındayım turkıyeye gelsem onlar benım için bır sorundu

bencede en iyisini yapmışsın hatta orda bu tarz şeylerin daha iyi yapıldığını düşünüyorum kendi düşüncem tabiki hem çocuklarından uzak kalmamışsın hemde gel git bide yol yorgunluğu olacaktı sana

sessiz sedasız çıktınız karşımıza silikon yaptırdık diyerek:)
çok geçmiş olsun ikinize de, eski sağlıklarınıza tez zamanda kavuşursunuz inşaallah.
silikon düşünen biri olarak sizin durumunuz ve memnuniyetiniz bnm içinde çok önemli şuan.
egglyy senin fazla ağrın olmamasına; bbuglem seninde 5. gün fazla zorlanmadan yürüyebilmene çok sevindim. ikinizinde eski ve yeni fotoğraflarınızı görmeyi çok isteriz.

sessiz sedasız çıktınız karşımıza silikon yaptırdık diyerek:)
çok geçmiş olsun ikinize de, eski sağlıklarınıza tez zamanda kavuşursunuz inşaallah.
silikon düşünen biri olarak sizin durumunuz ve memnuniyetiniz bnm içinde çok önemli şuan.
egglyy senin fazla ağrın olmamasına; bbuglem seninde 5. gün fazla zorlanmadan yürüyebilmene çok sevindim. ikinizinde eski ve yeni fotoğraflarınızı görmeyi çok isteriz.

teşekkür ederiz saddy. acele etme detaylıca araştır öyle yaptır. ben bayadır düşünüyordum ama karar verememiştim 20 günde karar verdim ve ameliyat oldum ama vücudunda yağ varsa bence yağ enjeksiyonu yaptır derim tabiki kalın ve kaslı bacak istiyosan silikonda düşünebilirsin ama yağ daha doğal bi yöntem

cnm sen hangi şehirde hangi dr.a oldun ameliyatı?
ayrıca hemen ümitsizliğe kapılma daha çok yeni.ilk zamanlarda insanın gözü silikona zor alışıyor galiba.burada yine silikon yaptıran "samimi" isimli arkadaş vardı.o da defalarca söylemişti burdan silikon yerine zamanla oturuyor,zamanla kas arasına daha iyi oturuyormuş ve en az 3 ay beklemen gerekiyormuş silikonun tam yerine oturması ve tam şeklini alması için. yani yaklaşık 3 ay sonra fln silikon tam şekline oturur ve sende memnun kalırsın inşaallah.
buarada evet çok zayıfmışsın cnm ya yağ enj. ile arayı doldurmayı istesen de baya kilo alman gerekirdi ama kilo alamıyosun sanırım ve tek çare olarak bunu düşünmüşsün.

teşekkür ederiz saddy. acele etme detaylıca araştır öyle yaptır. ben bayadır düşünüyordum ama karar verememiştim 20 günde karar verdim ve ameliyat oldum ama vücudunda yağ varsa bence yağ enjeksiyonu yaptır derim tabiki kalın ve kaslı bacak istiyosan silikonda düşünebilirsin ama yağ daha doğal bi yöntem

cnm seni arkadaş olarak ekliyim de 25 msj sayın dolunca fotoma bak bi.bnm kemiğimde eğrilik var.bacağım biraz kalın bide. dr.da demişti silikonla daha kalın olur diye ama bu eğriliğe yağ enj. zor fayda eder. ikincisi hatta üçüncüsü gerekecek. bende kısa yoldan silikon olsun diyorum ama şuan sadece demekle yetiniyorum:)

cnm sen hangi şehirde hangi dr.a oldun ameliyatı?
ayrıca hemen ümitsizliğe kapılma daha çok yeni.ilk zamanlarda insanın gözü silikona zor alışıyor galiba.burada yine silikon yaptıran "samimi" isimli arkadaş vardı.o da defalarca söylemişti burdan silikon yerine zamanla oturuyor,zamanla kas arasına daha iyi oturuyormuş ve en az 3 ay beklemen gerekiyormuş silikonun tam yerine oturması ve tam şeklini alması için. yani yaklaşık 3 ay sonra fln silikon tam şekline oturur ve sende memnun kalırsın inşaallah.
buarada evet çok zayıfmışsın cnm ya yağ enj. ile arayı doldurmayı istesen de baya kilo alman gerekirdi ama kilo alamıyosun sanırım ve tek çare olarak bunu düşünmüşsün.

ben istanbulda oldum ameliyatı dr ismi veremiyoruz sanırım ama ben hemşireyim tanıdığım bi doktor vardı ona yaptırdım en küçük silikondan koydu ama ben ince bacak seviyorım yani bunlar gözüme kalın geliyor evet doktorumda zamanla oturacağını söyledi şuan çok yeni ve ameliyat şişiliğide duruyor silikonun yerine oturmadığı belli zaten bide hemşire olduğum için bu işleri biliyorum silikon yerine otursa bile yağ enjeksiyonuna göre daha kaslı ve kalın bi bacak oluyo bende mecbur kaldığım için silikon yaptırdım biraz daha iner ve yerine oturursa sorun kalmıycak bunun içinde bekliycez artık

cnm seni arkadaş olarak ekliyim de 25 msj sayın dolunca fotoma bak bi.bnm kemiğimde eğrilik var.bacağım biraz kalın bide. dr.da demişti silikonla daha kalın olur diye ama bu eğriliğe yağ enj. zor fayda eder. ikincisi hatta üçüncüsü gerekecek. bende kısa yoldan silikon olsun diyorum ama şuan sadece demekle yetiniyorum:)

evet iyi olur. yağ alırma daha doğal bi yöntem bu imkanın varsa bunu kullan bence ama 2 3 defa tekrarlanıyo işlem gerçi bi kere yağ alımı yapıp yağı saklayanlar sonraki işlemler için kullananlar var böylece 3 kere yağ aldırmamış olursun. tabi şöyle bi sorunda var yağ alınan bölgede çökük görüntüler olabiliyo selülit gibi görünüyo bunada dikkat etmek lazım

ben istanbulda oldum ameliyatı dr ismi veremiyoruz sanırım ama ben hemşireyim tanıdığım bi doktor vardı ona yaptırdım en küçük silikondan koydu ama ben ince bacak seviyorım yani bunlar gözüme kalın geliyor evet doktorumda zamanla oturacağını söyledi şuan çok yeni ve ameliyat şişiliğide duruyor silikonun yerine oturmadığı belli zaten bide hemşire olduğum için bu işleri biliyorum silikon yerine otursa bile yağ enjeksiyonuna göre daha kaslı ve kalın bi bacak oluyo bende mecbur kaldığım için silikon yaptırdım biraz daha iner ve yerine oturursa sorun kalmıycak bunun içinde bekliycez artık

dr ismi vermek isteğe bağlı, tercihen ad soyad baş harfleri veriliyor.

dr ismi vermek isteğe bağlı, tercihen ad soyad baş harfleri veriliyor.

şuan benim yazdıklarımdan memnun değilmişim gibi bi izlenim oldu hep ama ben doktordan yana değil silikonun kalın ve doğal durmadığından şikayetçiyim o yüzden şimdilik isim vermiyim ama eğer yapılan ameliyattan kaynaklanan bişey olduğu ortaya çıkarsa mutlaka doktorun ismini paylaşarım tabiki resimleride bakalım sizin yorumunuz ne olacak

Bbuglem ve eglyy silikon yaptıran çok kişi yok bir samimi vardı sağolsun girdi bilgilendirdi siz de az çok bilgilendirin bizi hemen gitmeyin olur mu? :) Yağ dolgusu konusunda yaptıran çok var. çok bilgilendik ama silikon hala bilinmeyenlerle dolu bizim için. Hele bir de resim görebilsek şahane olacak samimi sanırım özel sebeplerden dolayı resim yükleyememişti.

X