- 4 Mart 2013
- 57
- 0
Ben iyiyim arkadaslar cok sukur bir sorun yok simdilik.kendime dar paca pantolon aldim ve aldigim gunden beri de onu giyiyorum:) bacaklarim dumduz olmadi tabiki ama inanin bu hali bile beni mutlu ediyor:)
arkadaşım o dr u aradım asistanıyla konuştum genel bilgileri verdi.fiyatını sordum 7000 lira ama bu güncellenmiş fiyatlar değil dedi.yani 2012 fiyatıymış.(bu arada ben 2 ay kadar önce aramıştım)2013 fiyatlarını dr beye sorması gerektiğini söyledi.benim için yüksek fiyatlar bunlar.3 hafta kadar önce randevu almıştım bir görüneyim diye ama kısmet olmadı ona görünmek.diğer dr la denk gelmedi verdikleri randevu.öyle askıda kaldı şimdilik.
nasılsın arkadaşım,canını sıkan konuları aşabilmişsinizdir umarım.
Slm bbuglem sen hemşire olduğun için en azından bu yaraların ne Zaman geçeceğini az çok tahmin edersin bilgi verırsen sevinirim Allah dan da sana acil şifalar
eglyy dikiş yerleri 1 hafta gibi zamanda geçiyo hemen hemen sonraki zamanlarda biraz gerilme olabilir ama. benim silikonun olduğu yerin etrafı geriliyo arasıra sızlama gibi bişey giriyo ayaktayken sanada oluyo mu
Bbuglem cevabin icin tesekkurler ayaga kalktikca benimde silikonun oldugu yer geriliyor ama ben cuma ogleden sonra ameliyat oldum bugun 3 gunum ama sizlama yok Allaha cok sukur agrimda hic olmadi belki yasimla alakali dr yas ilerledikce agrinin az olacagini soylemisti
Bbuglem cevabin icin tesekkurler ayaga kalktikca benimde silikonun oldugu yer geriliyor ama ben cuma ogleden sonra ameliyat oldum bugun 3 gunum ama sizlama yok Allaha cok sukur agrimda hic olmadi belki yasimla alakali dr yas ilerledikce agrinin az olacagini soylemisti
5. günden sonra çok rahatlıycaksın merak etme cnm
5. günden sonra çok rahatlıycaksın merak etme cnm
Bir sorum olacak sana 15 gun boyunca igné yapiliyormu ve haftada da iki defa kan tahlili
arkadaşlar bacaklarımın 1.aydaki halinin fotolarını koydum.ayrıca eski halinede foto ekledim.eski haline bakmak isteyenler için.dizim hala rahatsız ediyor biraz daha incelebilirdi.alt bacaklarım erimeye devam ederse dizim daha çok rahatsız edecek beni.şimdilik dar pantolon giyebiliyorum ama içim hala tam olarak rahat değil.bir rötuş gerekli gibime geliyor. fikirlerinizi bekliyorum
hepiniz bugun yazmissiniz lutfen yine bugun yazin silikon taktirinca dahami kalin ve genus oluyo baldirlarinir
slm meum seninki yağ enjeksiyonu sanırım ama ben fotoraflarını göremedim
arkadaşlar merhaba..Doktoru A.K olan arkadaşlar kimler acaba..benim doktorum o da. O doktora operasyon geçirmiş arkadaşların sonuçlarını ve fotolarını merak ediyorum..En azından bi karşılaştırma yapabiliriz..
evet yağ enjeksiyonu.görebilmen için arkadaş olmamız gerekiyor.ben ekleyeyim seni kabul edersen görebilirsin :))