Bacak dolgusu yaptıran var mı?

ben de koydum bugün pamukları,gittim dar paça aldım.güzel oldu sanki.ama hiç giymeyince tuhafıma gidiyo.dışarda giyebilecekmiyim bakalım.

arkadaşım o dr u aradım asistanıyla konuştum genel bilgileri verdi.fiyatını sordum 7000 lira ama bu güncellenmiş fiyatlar değil dedi.yani 2012 fiyatıymış.(bu arada ben 2 ay kadar önce aramıştım)2013 fiyatlarını dr beye sorması gerektiğini söyledi.benim için yüksek fiyatlar bunlar.3 hafta kadar önce randevu almıştım bir görüneyim diye ama kısmet olmadı ona görünmek.diğer dr la denk gelmedi verdikleri randevu.öyle askıda kaldı şimdilik.

hakkinda hayirlisi olsun senin gorustugun dr da gayet basarili alaninda cok iyi sanirim.

nasılsın arkadaşım,canını sıkan konuları aşabilmişsinizdir umarım.

Canım arkadaşım teşekkür ederim. Henüz en azından sorunları ben aşmış değilim ama onunla konuştuk tabiki özür dilendi ve çocuklar için mutluymusum gibi davraniyorum. Aslında yaptığım gurursuzluk ama ne yapayım çocuklarım ağır bastı.

Slm bbuglem sen hemşire olduğun için en azından bu yaraların ne Zaman geçeceğini az çok tahmin edersin bilgi verırsen sevinirim Allah dan da sana acil şifalar

eglyy dikiş yerleri 1 hafta gibi zamanda geçiyo hemen hemen sonraki zamanlarda biraz gerilme olabilir ama. benim silikonun olduğu yerin etrafı geriliyo arasıra sızlama gibi bişey giriyo ayaktayken sanada oluyo mu

eglyy dikiş yerleri 1 hafta gibi zamanda geçiyo hemen hemen sonraki zamanlarda biraz gerilme olabilir ama. benim silikonun olduğu yerin etrafı geriliyo arasıra sızlama gibi bişey giriyo ayaktayken sanada oluyo mu

Bbuglem cevabin icin tesekkurler ayaga kalktikca benimde silikonun oldugu yer geriliyor ama ben cuma ogleden sonra ameliyat oldum bugun 3 gunum ama sizlama yok Allaha cok sukur agrimda hic olmadi belki yasimla alakali dr yas ilerledikce agrinin az olacagini soylemisti

Bbuglem cevabin icin tesekkurler ayaga kalktikca benimde silikonun oldugu yer geriliyor ama ben cuma ogleden sonra ameliyat oldum bugun 3 gunum ama sizlama yok Allaha cok sukur agrimda hic olmadi belki yasimla alakali dr yas ilerledikce agrinin az olacagini soylemisti

benim bu gün 6. günüm neredeyse hiç ağrım filan kalmadı dikiş yerimde sadece silikonun olduğu yerler zorluyo bileğe yakın olan alt kısım. yaşla ilgili olduğunu düşünmemiştim hiç ama olabilir ben 24 yaşındayım

5. günden sonra çok rahatlıycaksın merak etme cnm

arkadaşlar bacaklarımın 1.aydaki halinin fotolarını koydum.ayrıca eski halinede foto ekledim.eski haline bakmak isteyenler için.dizim hala rahatsız ediyor biraz daha incelebilirdi.alt bacaklarım erimeye devam ederse dizim daha çok rahatsız edecek beni.şimdilik dar pantolon giyebiliyorum ama içim hala tam olarak rahat değil.bir rötuş gerekli gibime geliyor. fikirlerinizi bekliyorum

Son düzenleme:
arkadaşlar bacaklarımın 1.aydaki halinin fotolarını koydum.ayrıca eski halinede foto ekledim.eski haline bakmak isteyenler için.dizim hala rahatsız ediyor biraz daha incelebilirdi.alt bacaklarım erimeye devam ederse dizim daha çok rahatsız edecek beni.şimdilik dar pantolon giyebiliyorum ama içim hala tam olarak rahat değil.bir rötuş gerekli gibime geliyor. fikirlerinizi bekliyorum

slm meum seninki yağ enjeksiyonu sanırım ama ben fotoraflarını göremedim

arkadaşlar merhaba..Doktoru A.K olan arkadaşlar kimler acaba..benim doktorum o da. O doktora operasyon geçirmiş arkadaşların sonuçlarını ve fotolarını merak ediyorum..En azından bi karşılaştırma yapabiliriz..

arkadaşlar merhaba..Doktoru A.K olan arkadaşlar kimler acaba..benim doktorum o da. O doktora operasyon geçirmiş arkadaşların sonuçlarını ve fotolarını merak ediyorum..En azından bi karşılaştırma yapabiliriz..

yakın zamanda olan ben varım.amylee var.cennetz var ama ondan daha haber almadık.arkadaş olarak ekleyeyim eski hali 14.gündeki hali ve şuanki hali var.bakıp kıyaslama yapabilirsin

X