bende yeni ameliyat oldum arkadaşlar 5 gün oldu ama nedense pişman oldumben silikon taktırmak zorunda kaldım çünkü çok zayıfım ve alınacak hiç yağım yok. şimdi ayağım istediğim gibi olmadı benimde arada açıklık vardı parantez gibi duruyodu bacaklarım tamam boşluk kapandı ama çok kalın oldu dr daha şiş olduğunu ineceğini söyledi ama inincede kalın olacak gibi geliyor. silikon yaptıran varsa şişlikler ne kadar iniyor çok moralim bozuk iş yerimde sıkıntılı bidaha çok zor rapor almam acaba rapaorluyken hemen geri mi çıkarttırsam diye düşünüyorum
Slm arkadaslar bende ameliyat olali ucuncu gun slikon ameliyati oldum ve suan cok memnunum agrim hic olmadi sadece dikislerim ve bacagim geriliyor hastahanede bir gun kaldim Ève geldim yavas yavas da olsa evimin isini yapabildim bacagimin goruntusunden cok memnunum cok asiri Kalin olmadi cok da sislik yok ins sonrasinda da memnun kalirim
Bence hemen moralini bozma biraz bekle sisliklerin inmesini bekle birde sana kac cc lik silikôn takildi
ne güzel keşke bende o kadar memnun kalabilseydim. 3. günde memnunsan bence sonrasındada bir sorun olmaz memnun kalırsın diye düşünüyorum
ne güzel keşke bende o kadar memnun kalabilseydim. 3. günde memnunsan bence sonrasındada bir sorun olmaz memnun kalırsın diye düşünüyorum
Benim bacagim ust kismi pek ince olmadigi icin su an bana gore cokhos cokkalinda silikon takdirmadim belki senin gozûn eski görüntüye alışmışsa sana öyle gelebilir hiç bacağının eskı ve yenı halıni yanı kalınlığını ölçtünmü
hyr hiç ölçmedim gerçi şuanda aradaki boşluk anca kapandı ama tam kapanmayıp biraz daha ince olmasını tercih ederdim
Benımki 110 cc lık boyu 19 cm yani eskisinden 2 veya 3 cm fark edecek
Parantezler tam kapanmadı ama bu bana yeter
Slm arkadaslar bende ameliyat olali ucuncu gun slikon ameliyati oldum ve suan cok memnunum agrim hic olmadi sadece dikislerim ve bacagim geriliyor hastahanede bir gun kaldim Ève geldim yavas yavas da olsa evimin isini yapabildim bacagimin goruntusunden cok memnunum cok asiri Kalin olmadi cok da sislik yok ins sonrasinda da memnun kalirim
hyr hiç ölçmedim gerçi şuanda aradaki boşluk anca kapandı ama tam kapanmayıp biraz daha ince olmasını tercih ederdim
sen zayıfsın sanırım arkadaşım, en küçüğünden koymadı mı doktor? ben yine de parantezden iyidir çıkartma derim, hem daha korsen bile duruyormuş, moralini bozma, miden antibiyotik yüzünden de olabilir, bende de olmuştu.
evet zayıfım toplamda 44 kiloyum:) en küçüğünden koydu ama bence genede kalın oldu. miden üzüntü ve stresten sanırım hep böyle olur üzüldüğümde şimdilik kafama takmamaya çalışıyorum en azından bu yazı böyle geçircem ayrıca burdaki arkadaşlarla konuşmak birazda olsa moral verdi teşekkür ederim
evet zayıfım toplamda 44 kiloyum:) en küçüğünden koydu ama bence genede kalın oldu. miden üzüntü ve stresten sanırım hep böyle olur üzüldüğümde şimdilik kafama takmamaya çalışıyorum en azından bu yazı böyle geçircem ayrıca burdaki arkadaşlarla konuşmak birazda olsa moral verdi teşekkür ederim
geçmiş olsun,sen baya azyıfmışsın sanırım ondan gözüne kalın geliyor bacakların.umarım ilerleyen zamanlarda şekli iyice oturur tam istediğin gibi olur.
üzülünce böyle oluyorsa yemeyince kilo vereceksin, alt tarafın zayıflamayacağını düşünerek yukarıyı kalınlaştırmak için kendine iyi bakarsın belki :))
ben de hamileliği saymazsak hiç olmadığım kiloya çıktım, yesem karnıma gidiyor, yemesem yanlış yerdeki yağlar eriyecek diye tedirginim. bir acayip durum...