Bacak dolgusu yaptıran var mı?

keşke telefonunu alsaydım arar sorardım ya...merak içindeyim.

memko hocanın sana söyledikleri çok hoşuma gitti. demek üç aya şekil oturuyor ve bir senede ne kalırsa o.... hımmm benim 3 ay aysonunda dolacak. ve durumdan memnunum :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar: hadi bakalım..

dr un söylediği tam olarak şöyleydi.ilk bir kaç hafta ödem olur ,bu arada yağların bir kısmı erir.kalan kısımda 1 aydan sonra erir.kanlanmaya başlayan yağlar tutunmuş demektir onlar artık sizin yağlarınız olur dedi.bende erime olayı 3 ayda tamamlanırmı dediğimde oda o kadar değil ama yaklaşık diyebiliriz dedi.yaptıran herkezin yağlarının kanlanması dileğiyle:))))

Son düzenleme:
Izleri de morlukları da kapatmanin benim icin en iyi yolu, opak çorap :)
havalar ısındığında işim zor,
benim dizlerimin yanlarındaki delikler kırmızı, nasil bir deri anlamadım, şu an hiç mayoya uygun degilim, morluk, delikler bir bacakta dört tane, bir de bacagımda yanık izi var o bile kaldı. iki bucuk ay oldu yanalı

yenide morluk varmı hala.ben dr bunu sorduğumda yani morluk ,iz uzun sürermi diye bana:bacağınızı bir yere çarptığınızda morluk oluşuyormu hemen ,ve uzun süre mor kalıyormu dedi.bende esmer tenli olduğum için hemen morarmaz dedim.oda azaman çabuk geçer dedi.

ayy kızlar internette gördüm doktorum programını valla kadının cesaretine hayran kaldım. bi de insanlar soruyormuş neden öyle yürüyorsun diye... hayret valla. ben onların iyi niyetli olduğuna inanmıyorum da neyse...ben de merak ettim o kadının son durumunu çünkü ben bu platformda bile öyle kaslı bacak görmedim. bizlerin yine ince. inşallah rahatlamıştır kadıncağız.

dr un söylediği tam olarak şöyleydi.ilk bir kaç hafta ödem olur ,bu arada yağların bir kısmı erir.kalan kısımda 1 aydan sonra erir.kanlanmaya başlayan yağlar tutunmuş demektir onlar artık sizin yağlarınız olur dedi.bende erime olayı 3 ayda tamamlanırmı dediğimde oda o kadar değil ama yaklaşık diyebiliriz dedi.yaptıran herkezin yağlarının kanlanması dileğiyle:))))

e biz nereden bileceeğiz kanlanıp kanlanmadığını?

Canım bende izlemiştim o programı kadının bacakları çok vahimdi (benimki gibi) ameliyattan sonra programa tekrar çıkacaktı ama ben takip edemedim sonuc nasıl oldu aceba?? Ama ben kadindaki cesarete hayran kalmıştım. Çekinmeden herkeze gösterebildi bacaklarını derdini anlattı ve çaresinide en tecrübeli doktorlardan birinde ücretsiz buldu. Ne mutlu ona...

Ben o kadinla kontrolde tanıştım, etekle gelmişti, cok mutluydu :))

yenide morluk varmı hala.ben dr bunu sorduğumda yani morluk ,iz uzun sürermi diye bana:bacağınızı bir yere çarptığınızda morluk oluşuyormu hemen ,ve uzun süre mor kalıyormu dedi.bende esmer tenli olduğum için hemen morarmaz dedim.oda azaman çabuk geçer dedi.

Benim bir uere vurdugumda morarır hemen, uzun zaman kalir, yag alinan yerlerdeki morluklarr gecti de baldırım koyu renk, mor da denmez, bronzlastirıcı kremi beceriksizce sürmüşüm gibi, bir de delikler kırmızı. Uçugumun izi bile uzun zaman kalir, o nedenle sen bu konuda rahat ol bence

bunnybon sen 2.dendemi memnun değilsin bana sanki öyle gibi geldi arkadaşım

ilk operasyondan sonra biraz erime oldu . 2.yi de rutuş olarak istedim..İnsan daha daha iyi olsun istiyor..Her iki operasyonumdanda memnunum.Etek elbise rahat rahat giyiyorum. yalnız yağ enjeksiyonu için biriktirdiğim kiloları deha veremedim..Acaba diyorum fazla yerlerden ( diz üstü) yağ aldırıp bacaklarımı biraz daha mı kalınlaştırsam diyorum..

Ben o kadinla kontrolde tanıştım, etekle gelmişti, cok mutluydu :))

gerçektenmi,ne güzel,bende izlemiştim o programı.inşallah mutluluğu daim olur.yenide ben dr a yanlardan(alt bacak) alıyormusunuz diye sormadım ,oda bir şey demedi.acaba özellikle vurgulamakmı gerekiyor ,yosa kendimi karar veriyor buna.

gerçektenmi,ne güzel,bende izlemiştim o programı.inşallah mutluluğu daim olur.yenide ben dr a yanlardan(alt bacak) alıyormusunuz diye sormadım ,oda bir şey demedi.acaba özellikle vurgulamakmı gerekiyor ,yosa kendimi karar veriyor buna.

mrhaba .. hangi doktoru tarcih ettiğini merak ediyorum ..bilgi verirsen sevinirim

bilmiyorum, bana sende de yaptığı gibi aynada dizleri içeri çekti, yukarıyı inceltti, alt yanlardan söz etmedi, ben de bilmedigimden sormadım, bence duruma göredir, çünkü programdaki gülser hn.ın alt yanlardan almış, içe koymuş,
Gülser hn.dı sanrım, ben programı izlememistim, bacak old. Öğrenince benim de öyle dedim, sohbet ettik, o zaman söyledi doktorum prog. ile geldim diye. Nasil rahatlamıştı, 20 günlüktü o zaman,

bilmiyorum, bana sende de yaptığı gibi aynada dizleri içeri çekti, yukarıyı inceltti, alt yanlardan söz etmedi, ben de bilmedigimden sormadım, bence duruma göredir, çünkü programdaki gülser hn.ın alt yanlardan almış, içe koymuş,
Gülser hn.dı sanrım, ben programı izlememistim, bacak old. Öğrenince benim de öyle dedim, sohbet ettik, o zaman söyledi doktorum prog. ile geldim diye. Nasil rahatlamıştı, 20 günlüktü o zaman,

gerçi o bayanın bacakları oldukça kalın ve kaslıydı (,hatırlamak için tekrar baktım netten evet öyleymiş.)onunla lakalı olabilir tabi

X