5000 lira fiyat verdi.sonra eşim girdi konuya hocam ben eşimin böyle bir konudan rahatsız olduğunu bilmiyordum,bana anlatınca şaşırdım diya başladı.sonra hoca bana baktı, bende hocaya çok duymuşsunuzdur birde ben anlatmıyım dedim.ama onu dememle gözlerimden yaşlar boşalmaya başladı,(yılların birikimi tabi)hoca peçete uzattı, bu arada bir de baktımki ben ağlayına eşimde ağlamaya başlamazmı.trajikomik bir tablo çıktı ortaya tabi.hoca o zaman bu konuyu kapatalım dedi.siz düşünün istediğiniz tarihe ameliyat günü ayarlarız dedi.
Cok duygulandım ben de simdi ya,
nerelerden yag alınacağını konuştunuz mu?
ne güzel canım eşin ne kadar hassasmış sana karşı maşallah size.bu hangi doktordu?ameliyatı kesin ona mı olucaksın?
dr h.f bizde düşünme aşamasındayız şu an.eşim bir kaç ay bekle diyor bende hemen olsun istiyorum ,bakalım bu hafta belli olcak artık
Mesaj kutun dolmuş memkocum
bu arada memko sen de öğretmendin galiba yanlış mı hatırlıyorum..
istanbulda yaşamıyosunuz galiba bu biraz işimizi zorlaştırıyo iste.ben de a.k den randevu aldım 29 hazirana ama daha ççoook var kim öle kim kala.
boşalttım arkadaşım
Sag ol.arkadaşım, sen her ne kadar kendini problemli görsen de benimkilerin bacağa benzemesi daha bir uğraş istiyormuş demek ki :))
Iyi geceler arkadaşlar :))
5000 lira fiyat verdi.sonra eşim girdi konuya hocam ben eşimin böyle bir konudan rahatsız olduğunu bilmiyordum,bana anlatınca şaşırdım diya başladı.sonra hoca bana baktı, bende hocaya çok duymuşsunuzdur birde ben anlatmıyım dedim.ama onu dememle gözlerimden yaşlar boşalmaya başladı,(yılların birikimi tabi)hoca peçete uzattı, bu arada bir de baktımki ben ağlayına eşimde ağlamaya başlamazmı.trajikomik bir tablo çıktı ortaya tabi.hoca o zaman bu konuyu kapatalım dedi.siz düşünün istediğiniz tarihe ameliyat günü ayarlarız dedi.
Slm memko, inan çoğumuzun seninle aynı duyguları paylaştığını düşünüyorum. O nedenle tüm kalbimle herşeyin hayal ettiği gibi olmasını diliyorum. Bende az ağlamamış biri olarak söylüyorum, hatta en son doktorum programına çıkan kadını izlediğimde hüngür hüngür ağlamıştım o geldi bir an aklıma