Bacak dolgusu yaptıran var mı?

Amylee sen benim fotografima hic bakmadin heralde bu forumdaki en parantez bacak malesef benimki (

Canım arkadaşım benimmmm çok çok özür dilerim ama senin albümde başkasının resmi vardı(

Dünden beri bir yoğunluk var ki sormayın. Foruma bile yazamadım. Geleceğim. Şaka değildi valla o an seninki ile cennetz i karıştırdım hani ona herkes seninkiler çok iyi saka mı geçiyorsun demişti ya. Çok pardon ya.

Hızı plak işini de duymuştum kemiği kesiyorlar di mi?

Albümüne baktım.Çok beğendim..Doktorun güzel bir sonuç çıkarmış.Peki diz içlerinden ve bacağın dış yanlarından yağ alındı mı??

Albümüne baktım.Çok beğendim..Doktorun güzel bir sonuç çıkarmış.Peki diz içlerinden ve bacağın dış yanlarından yağ alındı mı??

çok teşekkür ederim bunyybon, beğeniye ihtiyacım olduğı dönemdeyim tam da, çünkü ilk güzellik yok,
diz içlerimden alındı evet, dış yanlardan alınmadı.

Son düzenleme:

canım bacaklarımın şekli dizim hala bana kalın geldiği için bilemiyorum.altta bi değişiklik yok şimdilik yani erime olayı bakımından.şişler indi buda beklediğim bişeydi zaten.eski haline göre binlerce şükür ama dizlerim biraz daha gitse alt biraz daha dolsa daha iyi olur bence.şunu anladım ki biz insanlar doyumsusuz.hep daha iyisi olabilir fikri aklımızda dolaşıyor ve bizi dürtüyor.ben ilk haftalarda rötuş için allah korusun diyordum şimdi neden olmasın diyorum.eminim 1 ay sonra yağlarım birazda olsa erirse ve dizlerim hala böyle kalırsa kesin rötuş diyecem :)))
evet okulda giymek için dar paça kumaşlar aldım kendime.önceden hep bol paça giyiyordum.elbise giymeye daha cesaret edemedim canım. hafif morluklarım var.onunda etkisi var.dar paça kotta daha bugün giydim az işim vardı dışarda.onunla çıktım döndüm ama hala alışamadım bu duruma.bi tuhaf geliyor bu kadar zaman giymeyip yeni yeni giymeye başlayınca normal dimi ama :)))

yağ alınan yerleri sormuşsun onu atlamışım canım.benim simit bölgesinden,dizden ve basenden alınmıştı yağ.basen ve simit bölgesindede öle bariz bir incelme yok canım.çok az belki.onuda fark etmedim ama neyse :))) belki hala ödem vardır ondan anlamamış olabilirim :))) 3 aya kadar şişliklerin büyük bir kısmı iner dedi doktorum.bakalım bekliyorummm :))) inşş oralarda birazda olsa incelir:))

inşallah canım,eminim şekli düzeldikçe daha da güzel olur.en zor kısmını atlattın ya buna şükür.inşallah ben de o günleri görürüm.
bugün moralim çok bozuldu.arkadaşlardan biri arkamdan o hiç kot giymiyo,etek elbise fln giymiyo çok kötü,basit giyim tarzı var diye konuşmuş.sana ne be kadın?ben kimsenin arkasından konuşmam böle.bu kadarı benim kulağıma gelen kim bilir daha neler dedi.ben de istemem mi dar paça kotlar etekler elbiseler çizmeler giymeyi,yelpaze dar anca bukadarı geliyo elimden.haşa rabbim bu bedeni vermiş şükrediyorum.ama yıldım artık neden etek giymiyosun o giymiyosun bu giymiyosun sorularından.

inş canım :))) bende aynı şeyleri yaşadığım için biliyorum şuan ne hissettiğini.biran önce ameliyatını ol güzel bacaklarına kavuş ve sonra o gereksiz konuşan gereksiz insanlara en güzel şekilde cevabını ver inş canım:))) bende çok özenirdim özellikle dar paça kotlara kumaşlara :))) şimdi başladım giymeye :))) ilk defa kumaş yada kot almaya giderken gerilmedim :))) bol paçalara bakmayı bırakıp dar paçalara baktım :))) bu insanı çok mutlu ediyor inankiiii :)))

Cok ayıp etmişler canım, bakma, bırak, cok bilirler bazıları böyle, her yerde var. Bir de çevresine söylemeyenlere cok hak veriyorum, ben pek cok arkadaşıma söyledim, heyecanımı paylaşanlar oldugu gibi önemsemeyeler- sanki saçımı boyatmışım gibi- ilgilenmeyenler de oldu. Üzüldüm

Muem, aynen dedigin gibi, bana az bir değişiklik yeter, ikinci istemem derken, acaba? lar başlıyor :)) yok bence seninki güzeldir, dizlerin de sen bildigin icin mi hâlâ kalın gözüküyor sana acaba? Yakında bir aylık fotograf koyarsın belki? :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…