Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Muem, aynen dedigin gibi, bana az bir değişiklik yeter, ikinci istemem derken, acaba? lar başlıyor :)) yok bence seninki güzeldir, dizlerin de sen bildigin icin mi hâlâ kalın gözüküyor sana acaba? Yakında bir aylık fotograf koyarsın belki? :))
Amylee sen benim fotografima hic bakmadin heralde bu forumdaki en parantez bacak malesef benimki (
nasılsın canım? hiç girmiyorsun kk yada karşılaşmıyoruz .
Yenide
Sormussun bacaklari ... Benim bacak ince egrilik yok gibi bileklerimden ozellikle cok sikayetciyim cop gibi
iyiyim cnm bnm sağol:) yok ben hep buralardayım yani her akşam burdayım aslında.herkesi,gelişmeleri takip ediyorum.kendim olamasamda sizlerin mutluluğunu paylaşıyorum burada işte.sizlerin etek-elbise giydiğinizi duyunca mutlu oluyorum.sen de yavaş yavaş başla ama eteklere:) ben senin yerinde olsam izleri kapatmanın bi yolunu bulur ve bu bacaklarla giyerdim hemen:)
Hızı plak işini de duymuştum kemiği kesiyorlar di mi?
Memkooo :))
Haberlerde ne var?
gerizekalı internet ,az önce uzun uzun her şeyi yazdım bir hevesle,tam cevapla butonun basıcam giriş yapmadınız yazmazmı,ki az önce giriş yapmıştım .neyse bir daha baştan yazayım artık
inş canım :))) bende aynı şeyleri yaşadığım için biliyorum şuan ne hissettiğini.biran önce ameliyatını ol güzel bacaklarına kavuş ve sonra o gereksiz konuşan gereksiz insanlara en güzel şekilde cevabını ver inş canım:))) bende çok özenirdim özellikle dar paça kotlara kumaşlara :))) şimdi başladım giymeye :))) ilk defa kumaş yada kot almaya giderken gerilmedim :))) bol paçalara bakmayı bırakıp dar paçalara baktım :))) bu insanı çok mutlu ediyor inankiiii :)))
Cok ayıp etmişler canım, bakma, bırak, cok bilirler bazıları böyle, her yerde var. Bir de çevresine söylemeyenlere cok hak veriyorum, ben pek cok arkadaşıma söyledim, heyecanımı paylaşanlar oldugu gibi önemsemeyeler- sanki saçımı boyatmışım gibi- ilgilenmeyenler de oldu. Üzüldüm
Memkooo :))
Haberlerde ne var?
offf offf bilmem ki görür müyüm o günleri.ben allah vergisi olan hiç bişeye laf etmem.ama böle duyunca insanı üzüyo,zaten yaram var.artık her sabah o gardrobun karşısına geçip kısıtlı çeşit pantolunun üzerine bişeyler uydurup daha doğrusu uyduramayıp mutsuz olmaktan bıktım. her zaman ortama göre değil bacağıma göre giyinmek zorundayım.Allahım sen sabır ver bize...
Ben bu kadar ayrıntılı sormamısim, üç ay sürecek miymiş erime? Acaba bende yüzde kac tutunuyor?
5000 lira fiyat verdi.sonra eşim girdi konuya hocam ben eşimin böyle bir konudan rahatsız olduğunu bilmiyordum,bana anlatınca şaşırdım diya başladı.sonra hoca bana baktı, bende hocaya çok duymuşsunuzdur birde ben anlatmıyım dedim.ama onu dememle gözlerimden yaşlar boşalmaya başladı,(yılların birikimi tabi)hoca peçete uzattı, bu arada bir de baktımki ben ağlayına eşimde ağlamaya başlamazmı.trajikomik bir tablo çıktı ortaya tabi.hoca o zaman bu konuyu kapatalım dedi.siz düşünün istediğiniz tarihe ameliyat günü ayarlarız dedi.