Bacak 360 ve karın bel 360 vaser liposuction sürecim

Merhaba ne kadara oldunuz acaba? 360 karın germe ve meme estetiği istiyorum ben de.

merhaba ben 19 yaşındayım ve fiziğim psikolojimi çok etkiliyor ben tüm bacak kol sırt göbekten yağ aldırıp göğüse koydurmak ve bbl yaptırmak istiyorum ama hepsini yapan doktorda yok iyi bir doktor nasıl bulucam veya çok acılı olur mu bu işlemlerin hepsi lütfen bilgi ve doktor önerisi yapar mısınız bana

Selam bende 23 ocakta karın germe meme dükleştirme +karın bacak kol ve popo vazer lipo oldum bacaklarda elastiyet problemim olduğu için hala korse giyırum lenf drenaj masajına başladım sizlerin bacaklarda sarkma oldumu
Merhaba. Doktorunuz kim acaba,memnun musunuz ve ne kadar ödediniz yazabilir misiniz rica etsem?

Merhaba bende dr ve fiyat rica edebilirmiyim agriniz çok.oldumu bende basen popo bacak.lipo düşünüyorum teşekkürler

Merhaba arkadaşlar bir hafta önce karın ve pubis lipo yaptırdım fakat inanılmaz şiş ve eskisine göre daha çıkıntılı ne kadar sürede geçecek bu şişlikler acaba sürekli ananas yiyorum faydalı olur diye ama şu an sanki eskisine göre daha kalın olduğumu hissediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…