-
- Konu Sahibi mydream0910
Bende 6 Nisan ama incelmediMerhaba bacaklarınız inceldimi? Bende 8 nisanda oldum henüz incelmeyi göremiyorum
Benim yeni yeni incelmeye başladı alt bacak zor atıyor ödemiBende 6 Nisan ama incelmedi
Merhaba ne kadara oldunuz acaba? 360 karın germe ve meme estetiği istiyorum ben de.Slm ben bbl hariç hepsini oldum bugün 58 gün oldu meme toparlama hiç ağrım olmadı karın germede hiç olmadı sadece o gerginlik hissi çok fena olay halan çok gergin ve uyuşuk lipo vazer oldum bacaklar uyuşuk hala çokta korkulacak bir şey değil keşke daha önce olsaydım diyorum
merhaba ben 19 yaşındayım ve fiziğim psikolojimi çok etkiliyor ben tüm bacak kol sırt göbekten yağ aldırıp göğüse koydurmak ve bbl yaptırmak istiyorum ama hepsini yapan doktorda yok iyi bir doktor nasıl bulucam veya çok acılı olur mu bu işlemlerin hepsi lütfen bilgi ve doktor önerisi yapar mısınız banaMerhaba arkadaşlar ben 23.02.2024 tarihinde bacak lipo ve bel bölgesi liposuction yaptırdım. Ne yaparsam yapayım geçmeyen bir alt karnım ve genetiksel olarak kalın bacaklarım vardı. Son dönemde biraz daha fazla kilo aldım tabi hayatım boyunca çok kilolu biri olmadım ama spor ve beslenmeyle geçmeyen bir fazlalılığım vardı bahsettiğim bölgelerde, bıyum 1.68 kilom 66 bu arada olmadan önce beni aydınlatması açısından tüm forumları okudum ancak yaşadıklarıma dair pekte fazla birşey okumamışım sabah saat 9 gibi ameliyata alındım benim ameliyatım yaklaşık 6 saat sürdü . Ameliyattan çıktığımda yarım saat tabiri caizse zangır zangır elektrik çarpmış gibi tüm vücut titredim kendime geldiğimdeyse yaklaşık 3 saat çok fazla ağrı çektim ağrı kesicilerle kontrol altına alındı fakat yine ağrılarım vardı benim en çok ağrım kasık bölgemdeki iğne girilen yerler ve arka bacaklarımdaydı ameliyattan çıktığımda bel bölgem ve sırtıma korse haricinde korsemin içine karton çelik yelek gibi birşey yerleştirmişlerdi. Beni çıktıktan sonra en çok rahatsız eden şey bu korsenin içindeki kartonumsu şeylerdi. Doktorum o çelik korsenin bir kaç gün kalması gerektiğini 3 gün sonraki kontrolde çıkaracağını söyledi fakat bugün gittiğimde çıkarmayı uygun görmedi çünkü hala ödemim vardı biraz daha dayan dedi fakat kasıklarıma ve meme altı dikişlerime o kdar çok batıyor ve midemi o kadar bulandıyorki dayanamayıp çıkarabilirim çünkü zaten sımsıkı bir korse var üzerimde ekstra buna bu acıya gerek varmı bilemedim her neyse hastaneden çıktıktan sonra ki günüm çok zor geçti hareket kısıtlılığı olduğu için bacaklarım sürekli tutuluyordu ve ağrılarım oldu sonraki gün biraz rahatladım ama bugün 4. Günüm olmasına rağmen halen tek başıma desteksiz yataktan kalkamıyorum refakatçı bence bir hafta şart benim acı eşiğim yüksek olmasına rağmen tek başıma hareket edemedim 1 haftada işe dönebilmek kesinlikle imkansız gibi görünüyor sürekli sırt üstü yatmaktan zaten gece uyuyabilmek çok zor bende ekstra hararet ve mide bulantısı çok oldu bu sürece girmeyi düşünen arkadaşlar istediklerini sorabilirler…
Çok teşekkür ederim hayır karın germe olmadım küçük lipo girilen iğnelerin dikişleri vardı onlarda kapandı zaten kendiliğinden şu an belim çok güzel gözle görülür bir incelme var ama bacaklarımdaki incelmeyi henüz göremiyorum bakalım zamanla görürüm herhald
hangi doktora oldunuz clinic adı nedir acabaÇok teşekkür ederim hayır karın germe olmadım küçük lipo girilen iğnelerin dikişleri vardı onlarda kapandı zaten kendiliğinden şu an belim çok güzel gözle görülür bir incelme var ama bacaklarımdaki incelmeyi henüz göremiyorum bakalım zamanla görürüm herhalde
Merhaba. Doktorunuz kim acaba,memnun musunuz ve ne kadar ödediniz yazabilir misiniz rica etsem?Selam bende 23 ocakta karın germe meme dükleştirme +karın bacak kol ve popo vazer lipo oldum bacaklarda elastiyet problemim olduğu için hala korse giyırum lenf drenaj masajına başladım sizlerin bacaklarda sarkma oldumu
siz kime olmuştunuz, ne kadardı ?Göbek bölgemde hiç gözle görünür olmadı size karın germe olmuşmuydı
Merhaba bende dr ve fiyat rica edebilirmiyim agriniz çok.oldumu bende basen popo bacak.lipo düşünüyorum teşekkürlerMerhaba dilerseniz size özelden doktor fiyat ve fotoğraf paylaşabilirim ben olmadan önce çok araştırdım fotumlarda ama bulamadım şimdi doktordan memnun kaldım demek için çok erken çünkü lipoda vucut biraz geç toparlanıyor şu an 1 ay olmasına rağmen hala çok ödemliyim çökmem hiç yok dalgalanmalarım biraz var ama masaja gittikçe geçiyor zamanla fiyata gelince size biraz fazla fiyat söylemişler gibi geldi bana ,bende bbl olmk istiyordum ama bbl çok araştırdım njekte edilen yağların çoğu zamanla gidiyormuş dediler o yüzde o acıyı çekmeye değer varmı bilemedim ama yinede siz bilirsiniz